Şimdi Ara

+++PS3 Tema Siteleri+++ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
21.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bingo crepuscule

şahane olmuş ellerine sağlık

teşekkürler..
  • harika valla ,hakketten bende formulayı beğendim böyle bir resim arıyordum hep. bu arada rds hangi takımdansın f1
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlayStation3lack

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Önemli Not: Temeları bilgisayarınıza indirdikten sonra öncelikle PS3 adında bir klasör oluşrutun PS3 klasörünün içine girip orada da THEME adında bir klasör oluşturup indirdiğiniz dosyayı onun içine atın ve daha sonra usb den ps3 ünüze bağlayın ve Settings>Theme Settings>Theme kısmına gelip install deyin, orada takmış olduğunuz usb belliği seçin ve theme ps3 ünüze yüklendi bile...

Aynısı yaptım fakat olmadı.. Flash bellekte mi bi sorun var acaba onu da yeni almıştım
    Şu yazı çıkıyor ' There are no Themes '

öyle yazıyorsa belleği görmüş demektir..kalsör harflerini kontrol et bir harfi bile kaçırırsan olmaz..

• yanlıs anlasılmas olmasın ama bende daha onceden bu konu hakkında konu acmıstım

Playstation 3 Theme Galerisi
    http://forum.donanimhaber.com/m_31621048/mpage_1/key_//tm.htm#31621048

Zack06 PS3 Tema Calısmaları
    http://forum.donanimhaber.com/m_31928707/mpage_1/key_//tm.htm#31928707

konu ıcın tesekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: zack06

yanlıs anlasılmas olmasın ama bende daha onceden bu konu hakkında konu acmıstım

Playstation 3 Theme Galerisi
    http://forum.donanimhaber.com/m_31621048/mpage_1/key_//tm.htm#31621048

Zack06 PS3 Tema Calısmaları
    http://forum.donanimhaber.com/m_31928707/mpage_1/key_//tm.htm#31928707

konu ıcın tesekkurler

sanada Teşekkürler..

• temalar bende gözükmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wratchet

temalar bende gözükmüyor

şuan tema ların yüklendiği server da sorun var yakın zamanda düzleceğini umuyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 11 Temmuz 2009; 18:54:54 >
  • Yahu ben hiçbir temayı beğenemiyorum. O kadar tema var, bir tanesine bakıp "işte hayatımın teması!" veya "işte aradığım şey bu!" gibi sözler söyleyemiyorum. Biri bana tema beğendirsin lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

Yahu ben hiçbir temayı beğenemiyorum. O kadar tema var, bir tanesine bakıp "işte hayatımın teması!" veya "işte aradığım şey bu!" gibi sözler söyleyemiyorum. Biri bana tema beğendirsin lütfen...

albenden de o kadar..biraz kratos unkini beğendim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 11 Temmuz 2009; 19:15:37 >
  • temaya gerek yok ya, tema sitelerin baktımta iyice karışık gösteriyo, sadesi daha iyi
  • Konu için teşekkürler.

Sade ve hoş temalar eklenirse daha çok makbul olur. Göze daha güzel geliyor. Wawe'li olanlar daha güzel oluyor. Birde klasik iconlardan sapmadan sadece üzerinde oynanarak yapılan gerçekten çok güzel oluyor.
  • Teşekkürler eline emeğine sağlık
  • Çok güzel diyeceğim ama göremiyorum maalesef :p
    Bunları flash belleğe attıktan sonra, ps3'ün harddiskine kopyalayabiliyormuyuz kalıcı olarak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rick dangerous

Çok güzel diyeceğim ama göremiyorum maalesef :p
    Bunları flash belleğe attıktan sonra, ps3'ün harddiskine kopyalayabiliyormuyuz kalıcı olarak?

yukarıdada yazdım arkadaşlar, uzun zamandır takip ettiğim bir siteydi ama ben bunları buraya yükledikten sonra server çoktü..bende takip ediyorum halen düzelmedi..server kalıcı olarak çökmüşse malesef konuyu kapıtıcaz..herkesten özür dileriz..
  • Yazık oldu temalara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

Yazık oldu temalara.

sorma ya bayağıda uğraşmıştım..
  • Al turco'nun verdiği sitelerden en üsttekine baktım, haziine yatıyor resmen.
    Tekrar soruyorum arkadaşlar, flash bellek'e attıktan sonra kopyalabilyormuyuz PS3'ün hard diskine?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rick dangerous

Al turco'nun verdiği sitelerden en üsttekine baktım, haziine yatıyor resmen.
    Tekrar soruyorum arkadaşlar, flash bellek'e attıktan sonra kopyalabilyormuyuz PS3'ün hard diskine?

Flash belleğe attıktan sonra, ps3'ten temalar'a gelip, tema listesinde en üstteki "Install"a tıklayıp, temayı seçiyorsun ve yüklüyor. Kopyalamak'tan kastın bu ise
  • arkadaşlar bir içerik değişikliği yaptık artık başlıkta yazdığım şekilde devam edebiliriz...
  • ço güzel olmuş teşekkür ederim . bi hayli renklenecek ps3 üm başına bir geçebilsem.
    neredeyse bir ay oldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.