Şimdi Ara

Ps3 televizyon büyüklüğü netliği bozarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ps3 alacağım 2 hafta içinde alacağım ps3 kafedeki tv ler 82-102 arasında evdeki tv 127 ekran bu televizyon görüntünün netliğini bozarmı yoksa aynı netliği alırmıyım yardım edenlere teşekkür ediyorum konuda biraz cahilim kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende merak ediyorum 1 ay sonra tüplüden 46 inch lede geçeceğiz Allah izin verirse :)

Tabii ki tüplüden güzel olacak orası %1000 ama ne kadar büyük o kadar kötü mü olur acaba? Teşekkür ederim şimdiden iyi ki varsınız ya dh olarak herşeyi sorabiliyoruö her sorunun cevabını alabiliyorum:) çok teşekkürler hepinize :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran küçüldükçe görüntü daha iyi olur diye biliyorum ama işte tam bişey diyemem benim izlenimim böyle

• Odanız dar, TV ile oturduğunuz yer arasındaki mesafe kısa ise çok büyük ekran tercih edilmemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Ekran küçüldükçe görüntü daha iyi olur diye biliyorum ama işte tam bişey diyemem benim izlenimim böyle

Görüntü kötü olursa biraz daha bekleyeyim ps4 alayım diyorum bu arada sıkışığım bide araba alacağım bütün parayı oraya aktarıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Odanız dar, TV ile oturduğunuz yer arasındaki mesafe kısa ise çok büyük ekran tercih edilmemeli.

127 ekran olan odamdaki tv değil salondaki tv odanda 56 ekran tüplü tv var

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayat Böyle Dostum

quote:

Ekran küçüldükçe görüntü daha iyi olur diye biliyorum ama işte tam bişey diyemem benim izlenimim böyle

Görüntü kötü olursa biraz daha bekleyeyim ps4 alayım diyorum bu arada sıkışığım bide araba alacağım bütün parayı oraya aktarıyorum

yok dostum burdakilere aldırma. arkadaşların çoğu monitörde odasında oynuyor ondan büyük ekrana karşı.

şahsen playstationun keyfi büyük ekranda çıkar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv+ görüntü kalitesi berbat
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

quote:

quote:

yok dostum burdakilere aldırma. arkadaşların çoğu monitörde odasında oynuyor ondan büyük ekrana karşı.

şahsen playstationun keyfi büyük ekranda çıkar.

127 ekranda kötü bir görüntü almam inşallah 94 ekran tvlerde görüntü baya iyi

• Ekran büyüdükçe görüntü bozulur.
    Ekran küçüldükçe pixeller daraldığı için daha net görüntü alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: umtakcay

Ekran büyüdükçe görüntü bozulur.

Hocam 127 ekran kötü bir görüntümü verir

• Önemli olan kullanılan mesafedir. Yani görüntünün büyüklüğü.
    TV büyüdü diye ekstra bir bozulma oluşmaz.

Yeterli uzaklıkta kullanılırsa gayet iyi görünür.

Ancak, TV'nin yakınında olacağım, büyük ve kayıpsız görüntü istiyorum dersen, PS4 alıp 1080p oynamalısın.
  • quote:

quote:

Grafik takıntınız yok ve genellikle fifa vb oyunlar oynuyorsanız sıkıntı olmaz.
    Ama goruntu çok kotu olur orası ayrı mesela bir bf3 oynanmaz.

• quote:

quote:

quote:

Grafik takıntınız yok ve genellikle fifa vb oyunlar oynuyorsanız sıkıntı olmaz.
    Ama goruntu çok kotu olur orası ayrı mesela bir bf3 oynanmaz.

Fıfa,gta vs oynarım yarış ve dövüş oyunlarıda oynarım

• Şöyle diyeyim (rakamlar uydurma): 47 inç 4 metreden aldığınız görüntü kalitesi, 24 inç 2 metreden aldığınızla aynıdır.

Ben 24 inç monitörü yeterli yakınlıkta kullandığım için, PS3 oyunları gayet bulanık görünüyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Burada yazanların çoğu bilgisiz.televizyon full hd ise görüntü süper olur ama hd ready'de yeterlidir zaten oyunların %90'ı HD-Ready.

Özellikler bunlar nasıl bir görüntü alırım
     Ps3 televizyon büyüklüğü netliği bozarmı

• PS4, TV ekranı büyüdükçe daha keyifli olur. çünkü 1080p :)

PS3 ise 720p.. bunda da aynı şey geçerli. ekran büyüdükçe daha keyifli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Aralık 2013; 23:02:29 >
  • Yahu arkadaş ne çok bulandırdınız ortalığı.
    Kardeşim o televizyonla iyi görüntü alırsın ama televizyonun dibine girmeyeceksin.

Televizyonun oturduğunuz yere olan uzaklığı ortalama 3 metre ise 40 ile 42 inçlik modellere, 3.5 ila 4 metre ise 47 ile 52 inç arası modellere yönelmeniz iyi bir seçim olacaktır. Ekran boyutu büyüdükçe televizyonunuza olan mesafeyi arttırmanız, küçüldükçe ise azaltmanız iyi bir seyir keyfi yaşayabilmeniz adına doğru tercih olacak./quote]
  • Hayat Böyle Dostum kullanıcısına yanıt
    Beko'nun televizyonları hakkında bilgim yok ama Fullhd yazıyor iyi görüntü verir muhtemelen 720p oyunlar 3-3.5 metre ideal 1080p oyunlar 1 metreden bile oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Beko'nun televizyonları hakkında bilgim yok ama Fullhd yazıyor iyi görüntü verir muhtemelen 720p oyunlar 3-3.5 metre ideal 1080p oyunlar 1 metreden bile oynanır.

Peki teşekkürler

• quote:

Merhaba arkadaşlar ps3 alacağım 2 hafta içinde alacağım ps3 kafedeki tv ler 82-102 arasında evdeki tv 127 ekran bu televizyon görüntünün netliğini bozarmı yoksa aynı netliği alırmıyım yardım edenlere teşekkür ediyorum konuda biraz cahilim kusura bakmayın

Merhaba,

bir kafe sahibi olarak Ps3 ün ekran büyüdükçe görüntü kalitesinin kötüleştiğine şahit olanlardanım. Bunun sebebi cihazın ekran desteği ve oyunların piksel desteği. En basitinden fifa 14 ps3 için 720p 60 hz çalışırken ps4 için 1080p ve 200 hz çalışmakta. Ps4 ekran kartını mevzuya dahil bile etmedim. Dikkate almanızı rica ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.