Şimdi Ara

Ps3 televizyon büyüklüğü netliği bozarmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konsol tam olarak 720p veya 1080p görselleri sağlayamadığı için 102-127 ekran tvler ister istemez netliği bozuyor ve ekrana ne kadar yakın olursanız oyunların kare kare olduğunu rahat bir şekilde fark ediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Bende merak ediyorum 1 ay sonra tüplüden 46 inch lede geçeceğiz Allah izin verirse :)

Tabii ki tüplüden güzel olacak orası %1000 ama ne kadar büyük o kadar kötü mü olur acaba? Teşekkür ederim şimdiden iyi ki varsınız ya dh olarak herşeyi sorabiliyoruö her sorunun cevabını alabiliyorum:) çok teşekkürler hepinize :)

Çıldırmaya hazır olun derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Beko'nun televizyonları hakkında bilgim yok ama Fullhd yazıyor iyi görüntü verir muhtemelen 720p oyunlar 3-3.5 metre ideal 1080p oyunlar 1 metreden bile oynanır.

Ne kadar yakın olursa görüntü o kadar kötüleşiyor 1080p görüntülerde ben rahat 3 metre önceden oynuyorum oda en az
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyssblade

quote:

Orijinalden alıntı: Hayat Böyle Dostum

Merhaba arkadaşlar ps3 alacağım 2 hafta içinde alacağım ps3 kafedeki tv ler 82-102 arasında evdeki tv 127 ekran bu televizyon görüntünün netliğini bozarmı yoksa aynı netliği alırmıyım yardım edenlere teşekkür ediyorum konuda biraz cahilim kusura bakmayın

Merhaba,

bir kafe sahibi olarak Ps3 ün ekran büyüdükçe görüntü kalitesinin kötüleştiğine şahit olanlardanım. Bunun sebebi cihazın ekran desteği ve oyunların piksel desteği. En basitinden fifa 14 ps3 için 720p 60 hz çalışırken ps4 için 1080p ve 200 hz çalışmakta. Ps4 ekran kartını mevzuya dahil bile etmedim. Dikkate almanızı rica ederim.

Teşekkürler hocam biraz daha bekleyip ps4 almayada sıcak bakayım ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin tv ile alakalıdır.bende 46" tv var 2 metreden 720p gayet güzel görüntü veriyor.MGS4,Uncharted,HeavyRain gibi oyunlarda görüntü hatasız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 20 Aralık 2013; 23:23:01 >
  • quote:

Oynadığın oyun PES mi?eğer öyleyse normaldir.bende 46" tv var 2 metreden 720p gayet güzel görüntü veriyor.MGS4,Uncharted,gibi oyunlarda görüntü hatasız

uncherted - infamous serileri , gow 3 bir çok oyun böyle.Ayrıca FİFA oyuncusuyum ben.
  • Senin tv ile alakalıdır ben Sharp kullanıyorum kafanı ekranı dayasan pikselleşmeyi göremezsin.Tabi PES rezalet Uncharted,Gow gayet güzel
  • quote:

Senin tv ile alakalıdır ben Sharp kullanıyorum kafanı ekranı dayasan pikselleşmeyi göremezsin.Tabi PES rezalet Uncharted,Gow gayet güzel

Beko 1080p FULL HD TV , aynı televizyonun 720p'si var onda daha net
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Bende merak ediyorum 1 ay sonra tüplüden 46 inch lede geçeceğiz Allah izin verirse :)

Tabii ki tüplüden güzel olacak orası %1000 ama ne kadar büyük o kadar kötü mü olur acaba? Teşekkür ederim şimdiden iyi ki varsınız ya dh olarak herşeyi sorabiliyoruö her sorunun cevabını alabiliyorum:) çok teşekkürler hepinize :)

Çıldırmaya hazır olun derim

Vallaha mı

Bi alalım Allah'ın izniyle bf3te şuan adam diye ağaca ateş ettiğim bile oluyo :D Ama buna rağmen iyi oyuncuyum tv bi gelsin bakalım ne olucak tüm oyunları yeniden oynayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran boyutu x 2.5, TV ile aranızda olması gereken mesafedir. Bu mesafeyi koruduğunuz sürece görüntüler olması gerektiği gibi görülür.

Örnek, 46 inch TV'miz olsun...

46" TV 117 ekran TV oluyor bunu 2.5 ile çarpacağız. 117 x 2.5 = 292,5 gibi bir uzaklık çıkıyor. Yani 46" bir TV'yi en sağlıklı 3 metre gibi bir mesafeden izleyebiliriz.

32 inch TV için hesaplayalım bir de

32" TV 82 ekran TV demek, 82 x 2.5 =205 çıkıyor. Bu hesaba göre 32" TV için en iyi izleme uzaklığı yaklaşık 2 metre oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 21 Aralık 2013; 11:40:43 >
  • ps3 = büyük tv olmaz
    ps4 = büyük tv olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.