Şimdi Ara

ps3 te mmorpg??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • e3 te ps3 için mmorpg oyun tanıtıldımı hiç ps2 te 1 tane vardı ama bence ps3 te daha çok mmorpg çıkmalı age of conan ve warhammer online ps3 e gelicek die okumuştum bir yerde ama kesin değil kesin olarak ps3 e hangi mmorpg ler çıkacak?*

• the agency
  • bu arada beyler yeni okuduğum bir habere göre sony ncsoft u bünyesine katmış ve ncsoft ps3 için yeni mmolar geliştirecekmiş acaba guild wars ve Lineage de ps3 e gelebilir mi demek oluyor bu acaba ve warhammer online ve age of conan gerçekten çok müthiş oyunlar olacak wow u tahtından indirebileceği bile söyleniyor eğer bu oyunlar ps3 e çıkarsa gerçekten muhteşem ötesi olur inşallah çıkarır sony
  • warhammer online gfelsin yeter.. Çıkması ile birlikte herkes bu oyuna gelecek görürsünüz
  • ama öyle deme age of conan da çok güzel bir oyun o da çıksın
  • ps2-pc-x360 da olan FFXI yeni okuduğum bir habere göre ps2 ffxi cdleri ps3 te çalışıyormuş bu yüzden bu oyun ps3 te de oynanır ve çok büyük sükse yapar zaten son çıkan bir çok mmorpgyle wow biraz zayıfladı warhammer aoc FFXI lotro vb
  • eski oyunları oynamak şistemem açıkcası aoc ve warhammer online olsun yeter bu arada tam bir mmorpg sayılmamasına rağmen playstation home de çok güzel bir sistem
  • Evet...Warhammer gerçekten farklı olacak sanırım.... bekleyip göreceğiz!
  • The Agency geliyor, PC'ciler ile aynı anda oynanabilir halde hemde. Grafikleri de bir MMORPG için hiç te fena değil. Bir ajan topluluğu kurarak belirli günlerde ve saatlerde operasyon vs. şeyler düzenleyebiliyoruz. Grafikleri için görüntüler aşağıda:

ps3 te mmorpg??????

ps3 te mmorpg??????

ps3 te mmorpg??????

• Az önce screen shoot larına baktım.... Grafikler gayet iyi.... Eğer AGENCY operasyon kurgusunu iyi işlerse çok farklı bir tarz yaratabilir.... Denemeye değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAGON99 -- 12 Temmuz 2007; 17:43:44 >
  • ya beyler bakın söylüyorum Warhammer aşırı zevkli olucak. Bir çok yenilik getiriyor. Daha şimdiden büyük yankı yarattı, Wow+Kınayt Onlayn fıs olacak.

Eski bir wow sever olarak, artık tahttdan inmesi zamanı geldi bence.
  • age of conan da baya zevkli olacal hatta belki warhammer i bile geçebilir
  • Evet onada iyi olacak diyorlardı. Konusu filan hiç bilmiyorum nasıl birşey Ss var mı?
  • 3 boyutlu ultima online işte
  • final fantsy XI ps2 versiyonu avrupya cikmadi ve ntsc olan versiyonuda pal hicbir makinede calismiyo kesinlikle cipli olan makinelerde bile blok var ben en cok ps3 xboxdaki gibi kaliteli grafiklerle cikmasini cok istiyorum bi yil sonunda yeni ek paketle birlikte cikabilecegini duymustum kesin deil ama cok istiyorum mmorpg olarak en sevdigim oyun pcde 3 yil oynadim bu arada yeni deil zaten wowdan cok once cikti FFXI 2001de cikti japonyada, pc de 3 yil oynadim ve hala charim duruyo war/nin75 cooking100+2 cikarsa ps3ten devam edicem insallah cikar
  • 2002 de çıktı hatta bu yıl 5. yıllarını kutluyorlar wow ne zaman çıktı tam emin değilim ama grafikleri wow dan çok daha iyi ben de lvl 60 drg/war da bıraktım ps3 e gelirse muhakkak devam ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.