Şimdi Ara

PS3 Super Slim'e chip taktırma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aklıma takılan bir durum var. Aslını öğreneyim diyorum. Şimdi ben PS3 alacağım ama, CFW'li olsun istiyorum. ama gördüğüm kadarıyla ikinci el CFW'li aletler aşağı yukarı 750 lira civarında. Nasıl kullanıldığını bilmediğim bir alete sıfırından daha fazla para vermek mantıklı gelmiyor bana.

Öte yandan Super Slim konsollar sıfır olarak 500 lira civarında satılıyor. (Gold'da 540 TL) Bildiğim kadarıyla super slimlere chip'de uygulanabiliyormuş. Kadıköy piyasasında 250 TL diyorlar. Toplamda 800civarı yapıyor. Neden ben hiç kullanılmamış, yepyeni bir cihaza 800 liraya sahip olmak varken 750 liraya başına neler gelmiş bilmediğim bir cihazı alayım ki? Bunun mantıklı bir açıklaması varmıdır ?

Bilmediğim için soruyorum. 750'ye cihaz satanlara bişey demeye çalışmıyorum

• Dedigin fiyata alacagin alet 12 gb lik modeldir. Kirdirdiktan sonra birde buna en az 500 gb disk alman gerekecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: old_hand

Dedigin fiyata alacagin alet 12 gb lik modeldir. Kirdirdiktan sonra birde buna en az 500 gb disk alman gerekecek

+1

• Tek sorun disk mi ? Başka bir problem var mı ?

• eğer kopya kullancaksan xbox 360 a bak. daha hsaplı olur, hele ikinci el forumuna bakarsan çok uygun fiyata bulursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xboxda düşünmedim değil. Hatta gamepad'i ps3'e göre bariz daha iyi. Ama gel gelelim exclusive oyunlarda ps3 fersah fersah ötede.

Bütün halo ve gears of war serisi bi last of us etmez bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Tek sorun disk mi ? Başka bir problem var mı ?

Tabi ki disk boyutu büyük olacak ki konsolunuza oyun yükleyebilesiniz. Ortalama 500 GB disk içinde minimum 100 TL'yi gözden çıkarın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demek istediğim tek fark disk olmaması mı? Yani bende 500 gb harici disk var oyun icin ayirabilecegim. Yani "disk olsa bile yetmez, ps3ün date code'u da önemli. Öyle her ps3e chip takilamaz" diye bir durum var mi.

Yarın çarşıya çıkıp önüme ilk çıkan super slim'i alsam chip taktirabilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Demek istediğim tek fark disk olmaması mı? Yani bende 500 gb harici disk var oyun icin ayirabilecegim. Yani "disk olsa bile yetmez, ps3ün date code'u da önemli. Öyle her ps3e chip takilamaz" diye bir durum var mi.

Yarın çarşıya çıkıp önüme ilk çıkan super slim'i alsam chip taktirabilirmiyim.

Bildiğim kadarıyla sürüm farkları vardı. Her PS3'e işlem yapılamıyordu. Onu yaptıran arkadaşlar daha iyi bilirler.
  • Chip için 250TL çok yuksek bir fiyat. 50-60TL olsa taktirilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.