Şimdi Ara

ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son derece temiz kullandığım ps3 cihazımı satmaktayım. cihazı çok az kullandım ürün 10 üzerinden 10 alır.cihazın faturasını kaybettim ama büyük ihtimal en az 3-4 ay garantisi devam etmektedir.

Ürünün tüm aksesuarları mevcuttur. Bütün malzemeler orjinaldir.Bütün aksesuarları gayet temiz kullanılmıştır.

arkadaşlar yanında 11 adet oyun vermekteyim.Oyunlar ps3 en iyi oyunlarıdır.Ürünü aldıktan sonra bir daha oyun almanıza gerek kalmıyacaktır.Oyunlar online kullanılmamıştır.

Cihazın yanında iki adet sony kolu, iki adet şarz kiti, 1 adet philips hdmı kablo bulunmaktadır

oyunlar: gta5 , the last uf us , beyond two souls , red dead redemtion game of the year, resistance 3 , god of war3 ,uncharted2 -3 ,sılent downpour, infamous2 , f1 2010

nakit ihtiyacım olduğu için fiyatı makul tuttum
    fiyat:1000 tl

arkadaşlar fotoğraflar sönük çıktı çünkü gece çektim yoksa ürünler sönük değildir

alan arkadaşa hayırlı olsun..
     ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun ps3 slim 320gb full+11 adet en iyi oyun
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadmert0172 -- 15 Ocak 2015; 0:07:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu fiyata bu ilan 2030 dan önce satılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadmert0172

arkadaşlar son derece temiz kullandığım ps3 cihazımı satmaktayım. cihazı çok az kullandım ürün 10 üzerinden 10 alır.cihazın faturasını kaybettim ama büyük ihtimal en az 3-4 ay garantisi devam etmektedir.

Ürünün tüm aksesuarları mevcuttur. Bütün malzemeler orjinaldir.Bütün aksesuarları gayet temiz kullanılmıştır.

arkadaşlar yanında 11 adet oyun vermekteyim.Oyunlar ps3 en iyi oyunlarıdır.Ürünü aldıktan sonra bir daha oyun almanıza gerek kalmıyacaktır.Oyunlar online kullanılmamıştır.

Cihazın yanında iki adet sony kolu, iki adet şarz kiti, 1 adet philips hdmı kablo bulunmaktadır

oyunlar: gta5 , the last uf us , beyond two souls , red dead redemtion game of the year, resistance 3 , god of war3 ,uncharted2 -3 ,sılent downpour, infamous2 , f1 2010

fiyat:1000 tl

arkadaşlar fotoğraflar sönük çıktı çünkü gece çektim yoksa ürünler sönük değildir

alan arkadaşa hayırlı olsun..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    quote:

fiyat:1250 tl

Yorumsuz :)

• Hocam forumdaki fiyatları inceleyip oyle fiyatlandırma yaparsan daha iyi olur yinede ürün senin istediğin fiyatı vermekte özgürsün saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat revize edildi

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam 2 gun once ben ayni sizinki gibi ps3 umu satisa koydum bendeki oyunlar gta5 pes14 gow 3 uncharted3 farcry 3 dead islanddi 550 liraya satilmadi bence biraz daha revize etmelisin

• 1 tane ds3 alicam satmak istersen pm at hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam istediginiz fiyata yaninda 13 kutulu ve 15-16 psn uzerinde totalde 28-29 oyunuyla beraber 16 aylik garantisi ve faturasi olan cihaz var ki pahali gelirsen kusurabakmayinda bu fiyata alici cikmaz. Ustelik dedigim cihaz 500gb yani sizin cihaziniz 500-600 arasi ilanlarda. eger piyasa seviyesine cekerseniz fiyati aliciyim lakin bu miktarla satisi zor. Yinede iyi satislar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.