bu saatleri ileri alma işlemini ps3'de gerçekleştiremiyorum ne zaman ileri alsam ps3'ü kapatıp açınca eski haline dönüyor internetten otomatik yapıncada olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
bu saatleri ileri alma işlemini ps3'de gerçekleştiremiyorum ne zaman ileri alsam ps3'ü kapatıp açınca eski haline dönüyor internetten otomatik yapıncada olmuyor
Daylight saving var onu açtın mı?
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
Daylight saving var onu açtın mı?
tamamdır açınca oldu teşekkürler
arkadaşlar benim ps3 her gün açtığımda saat ve tarihi sıfırlanmış halde oluyor tekrar ayarlamamı istiyor ayarlıyorum aynı gün içinde ps3 kapayım açıldığında sormuyor ama gün geçince tekrar sıfırlıyor tekrar ayar istiyor. sorun nedir ne yapabilirim.
saati internetten ayarla yapıyorum. otomatik ayarla ON dayling saat açık.
quote:
Orijinalden alıntı: birol özsoy
arkadaşlar benim ps3 her gün açtığımda saat ve tarihi sıfırlanmış halde oluyor tekrar ayarlamamı istiyor ayarlıyorum aynı gün içinde ps3 kapayım açıldığında sormuyor ama gün geçince tekrar sıfırlıyor tekrar ayar istiyor. sorun nedir ne yapabilirim.
saati internetten ayarla yapıyorum. otomatik ayarla ON dayling saat açık.
saati manuel ayarla otomatik ayarlayıda off yap olması gerekir..
saati manuel ayarladım, otomatik ayarlayı OFF yaptım gene ertesi gün sıfırlanmış tekrar saati ve tarihi ayarladım. :(
ne acaip iş hala düzelmedi nereyi kurcaladıysam hergün zaman ayarı istiyor.