Şimdi Ara

PS3 PS Store Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PS3 cihazımda ps store açılmıyor. "An error has occurred with PS Store, quit and try to open again" benzeri bir hata alıyorum. Bu hatanın 1.10 güncellemesiyle alakası olduğunu düşünen var, bilmiyorum tam. Bendeki durumu ve halihazırda denemiş olduğum çözümleri yazacağım;

Durum;
    PS Plus üyeliği var,
    PS3 Super Slim Model.

Denemiş Olduğum ve İşe Yaramamış Olan Çözümler;

1)PS Store'u silip yeniden yüklemek
    2)Hesap dilini ingilizce yapmak
    3)Cihaz dilini ingilizce yapmak
    4)Tarih ve saati kontrol etmek (İnternet üzerinden otomatik almasını istedim)
    5)Playstation HDDsine full format
    6)Playstation Flash belleğine full format
    7)Google DNS kullanmak

Bonus soru: Store'da bir problem varsa, ne kadar süre sonra hotfix gelir?

• Niye kimse yardımcı olmuyor...
  • Hocam aynı sorun bendede var Dnsnizi 195.46.39.39
    195.46.39.40 yaptınız mı acaba bende düzelir gibi oldu bu dns ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam, denedim yine aynı sorun devam ediyor. Sony'i aradım, oradan "bu sorun çok yaşanıyor" dediler. PSN serverları pek sağlıklı değil bu aralar dediler. Ama ben Psn serverına login yapabiliyorum yani sağ üstte PS Plus işareti falan geliyor. Bendeki problem ps store'un açılmaması.
  • ayni sorunu yasiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: togidevil

Yok hocam, denedim yine aynı sorun devam ediyor. Sony'i aradım, oradan "bu sorun çok yaşanıyor" dediler. PSN serverları pek sağlıklı değil bu aralar dediler. Ama ben Psn serverına login yapabiliyorum yani sağ üstte PS Plus işareti falan geliyor. Bendeki problem ps store'un açılmaması.

PSN'in ne zaman düzeleceği ile ilgili birşey söylediler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede aynı sorun var bazen açılıyor bazen açılmıyor ama sorun uygulamada, bağlantıda bir sorun yok online oynayabiliyorum. İndirme yapmak için bi yöntem söyleyebilirim PC den otomatik indirme gibi bir seçeneğin var bunu yaptığında PS3 ün açıldığında otomatik indirme ekranı çıkıyor bu şekilde indirme yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 5 Remote Play Sorun
    4 yıl önce açıldı
    Playstation 5 Açılmıyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam onu özel mesajla detaylı olarak bir anlatabilir misin? Çok makbule geçer benim için.
  • Hayır hocam, yarın bir daha deneyin, yine giremezseniz tekrar bizi arayın dediler. Biraz geçiştirmişler gibi oldu ama bekleyeceğiz yapacak bir şey yok..
  • Hocam bendede şu anda ps store ra girememe sorunu başladı sony türkiye ye e-mail attım size en kısa zamanda döneriz falan dediler indirme yapabiliyorum ama store a girince ps3 kendini kitliyor

• Hocam, forumdan mrdilmatch arkadaşımız çok sağolsun yardımcı oldu bana. Benim amacım zaten ps store'dan indirme yapabilmekti. Bilgisayardan indirme sırasına koyup ps3ü açınca otomatik olarak başlıyor indirmesi. Çok teşekkür ediyorum arkadaşımıza.
  • ben de psne giremiyordum, ama bügün dns değiştirdim ve şuan girebiliyorum. ama şuan da ininal kart ile alışeriş yapmaya çalışınca hata veriyor may maddnes indirimleri bitmeden düzelse bari
  • fatihkayacioglu kullanıcısına yanıt
    may madnessta almaya değer oyun var mı ki? baktım biraz bi de the bureau iyi gibi duruyor galiba. neleri alacaksınız siz?
  • bende az önce denedim store'a giriyor ama makine donuyo hiç bir tuşa tepki vermiyor kafayı yedirtti bana güncelleme ile ilgili sanırım eski mavi tema geri dönmüş dlc, oyun, diye kategoriler oluşmuş ayrıca ps4,ps3,vita diye de ayırmışlar çok beğendim ama kullanamıyoz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: togidevil

may madnessta almaya değer oyun var mı ki? baktım biraz bi de the bureau iyi gibi duruyor galiba. neleri alacaksınız siz?

ben lotr war in the north, nfs mw 2(arkadaşla online oynamak için) bir de darksiders 2 almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: numenorian

bende az önce denedim store'a giriyor ama makine donuyo hiç bir tuşa tepki vermiyor kafayı yedirtti bana güncelleme ile ilgili sanırım eski mavi tema geri dönmüş dlc, oyun, diye kategoriler oluşmuş ayrıca ps4,ps3,vita diye de ayırmışlar çok beğendim ama kullanamıyoz ki

psn dilini ingilizce yapın,kilitlenmeden kullanabilirsiniz...
  • Forumda 2010 yilinda atilmis bir mesaj. Ben yaptim oldu. Yazan arkadastan allah razi olsun. (zack06)

"geçenlerde forumda bir arkadaş yazmıştı MTU değerinde yazan 1500 değerini tr üzerinden görülmüyor 1498 yapım girersiniz diye yazmıştı

bende MTU yu 1498 yaptım birde DNS e 208 67 220 220 208 67 222 222 yazdım anında bağlandım dene belki olur... "

• temizkopat kullanıcısına yanıt
    Sony servisini aradığımda o ayarı da değiştirtmişlerdi bana canlı destekte iken, yine de olmadı ama store'a ps3den girmeden oyun indirmeyi anlattı arkadaş sağolsun, o yüzden pek de umrumda değil store'un açılıp açılmaması
  • Aynı sorun bende de var. Store'a girdiğimde gezmeye başlarken ps3 donuyor.
  • Aynı sorun bende de var. Mtu,dil değişimi, store yeniden yükleme. Hiç çözüm olmadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.