Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 için istek ve öneriler (Konami ye iletilecek) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
0
Favori
37.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • master lig teki oyuncunun koşmasında sıkıntı var.bide taraftarlar canlandırılmalı
  • Bütün yorumları okudum en çok hakem seçimi ve kötü oynayan oyuncunun , kart gören oyuncunun ıslıklanması fikri hoşuma gitti.

Bana göre oyundaki en büyük eksik ; Pes2011 in tam bi avantaj özürlü olması. Daha ben avantaja bırakıldığını görmedim. Elle oynamayıda koysunlar artık habire eline çarpıp duruyor ama oyun aynen devam . Birde hakemlerin %100 doğru kararları çıldırtıyor insanı %100 doğru karar verecekse koyma hakemi zaten dürüst futbol oynuyoruz. Kesinlikle tecrübe hakem tecrübesiz hakem olmalı arada çıldırmalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quefrephy -- 9 Şubat 2011; 13:00:16 >
  • Konuyla alakası yok ama benim gibi yön tuşları ile değilde kol ile oynayan başka birileri varmı ? kol dan başka oynayamıyorum maalesef daha yeniyim bu arada
  • Antrenmanda gol atıldığında hemen geçmesin, replay yapılsın.
    Eski PES'lerde antrenman yaparken Pozisyonu Tekrar Et diye bişey vardı, oyunu geri alıyordu, tekrar atak yapıyordun. O geri gelsin.
  • Konuda bulunan yorumları okumadım. Yazdıklarım yazılmışsa dikkate alınmasın.

- Taç atışlarının hızlı ve seri olmasını istiyorum. Top taca çıktığında bir anda hızlı bir biçimde oyuncular adam marke edememeli ya da pozisyonlarını alamamalılar.

- Kaleciler ağır topları kolay şekilde kontrol etmeli. En azından ayaklarını kullansınlar. Kaç kere rakip takımın hızlı ara pasını şut gibi karşılamaya çalışan kaleci olayına şahit oldum. Çok saçma buluyorum (PS3-PES 11)

- Avantaj kuralını adam gibi bir hale getirmeliler. Hiç unutmuyorum bir turnuva esnasında karşı karşıya gole gidiyordum, ceza sahasının içine girdim. Herif topsuz alanda adama kayıp faul çaldırdı. O maçı kaybettim.

- Ofsayt kuralı daha saydam bir hal almalı. Yani hareket etmediğim toplara düdük çalınmamalı ya da bazen hakemler ince pozisyonlarda yanılmalı.

- Spikerlerin durağanlığından bıkmayan yoktur zaten.

- Saha biraz daha geniş tutulmalı, biraz olsun genişlemeli.

- Frikiklerde topa vuran kişi dışında başka adamlara pozisyon aldırabilmeliyiz. Mesela ben topa vurmadan önce ön direğe koşu yaptırabilmeliyim adamı. Bunu kornere def leri yollayabilmek gibi bir şey olmalı.

- Kaleye oyuncuların geçmesi durumu olursa kaleci formasını ya da kendi formasını ters giymeli. Gerçekçilik açısından.

- 4. hakem uzatmaları oyun esnasında göstersin. Top toplayıcı çocuklar top atsın, arada bir saha kenarından ambulans filan geçsin. Zor olmamalı bu tarz şeyler.

- Kar yağışları daha canlı olmalı ve hava durumu takımların oyununu etkilemeli. Mesela Rubin Kazan karlı havada oynarken fazla etkilenmemeli ama Sevilla karlı havada maç yapınca apışıp kalmalı vs.

Aklıma bunlar geldi. Umarım iletirsiniz.

• kalecıler yattımı on saatte kalkıo pozısyon kacıo.bı care bulunmalı
  • teknik direktörler benzetilsin daha fazla takım ve lig olsun ülkelerin marşları ve tezahuratları olsun grafikleri daha üstün olsun mesela yağmur yağdığında formalar ıslanmış görülsün ve saçlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzukan

teknik direktörler benzetilsin daha fazla takım ve lig olsun ülkelerin marşları ve tezahuratları olsun grafikleri daha üstün olsun mesela yağmur yağdığında formalar ıslanmış görülsün ve saçlarda

Sende bunu grafikleri kaldıracak pc var mı?

Böyle grafiklerle ilgili şeyler isterken bunları düşünün. Grafikler ağır gelip oyun kasılmasın diye seyircileri kapatıyorduk zamanında unutmayın bunları.
    Ayrıca yeni tezahürat yeni marşlar eklenmesi demek oyunun boyutunun artması demek. Bunlarada pozitif bakacağını sanmıyorum.
  • -İngiltere Ligi'ne lisans.
    -Bundesliga Ligi.
    -Oyunda top kimdeyse koşu yaptığında her zaman kaybediyor.yani herkes birbirinden daha hızlı,çok mantıksız.
    -Daha çok stad olmalı.
    -Şutlara bir düzen getirilmeli.kaleciye yerden zımba gibi top vuramıyoruz.gerçekçi değil.
    -Türkçe spikeri tabi isterim ama olmazsa İngilizce spikeri daha tempolu konuşsun.
    -Bu kimsenin aklına gelmezdi heralde,maç başlarken yazı tura atımında seçim yapmalıyız,top mu kale mi gibi yani :)
  • Beşiktaş taraftarları takımlarından memnun olmadığı zaman "Yeter Yıldırım Demirören " marşını söylemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamelif_ -- 13 Şubat 2011; 19:17:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igneli

quote:

teknik direktörler benzetilsin daha fazla takım ve lig olsun ülkelerin marşları ve tezahuratları olsun grafikleri daha üstün olsun mesela yağmur yağdığında formalar ıslanmış görülsün ve saçlarda

Böyle grafiklerle ilgili şeyler isterken bunları düşünün. Grafikler ağır gelip oyun kasılmasın diye seyircileri kapatıyorduk zamanında unutmayın bunları.
    Ayrıca yeni tezahürat yeni marşlar eklenmesi demek oyunun boyutunun artması demek. Bunlarada pozitif bakacağını sanmıyorum.

mantıklı bir yorum kutluyorum.

• Buradaki birçok kişi gibi bende İngiltere Premier Ligini ve o ligdeki takımları lisanslı görmek isterim.
    Ama şuda unutulmamalıdır ki İngilterede birçok takımın sponsorları arasında EA Sports yani fifa var. Sponsoru olmadığı takımlarla da reklam anlaşmaları var. Stadının heryerine EA Sports tabelası koyduruyor.
    Durum böyle olunca o ligdeki takımlarda bu kadar sponsor ve reklam gelirlerinden olmamak için KONAMİ firmasına PES hususunda aşırı zorluklar çıkarıyorlar. Yoksa emin olun KONAMİ bizden daha çok istiyordur o ligin ve takımlarının lisanslı olmasını...
  • bence bi çizgiyi tutturmalılar artık yani her sene oynanışı farklı bi oyun yapıyolar örnek çalımlar ... Mesela basket oyunlarını göz önüne alırsak nba live 2008de çok rahat bi oyun sunulmuştu kullanışlıydı ve biraz standart olmaya başlamıştı sonra nba 2k11 çıtayı yükseltti ve çok daha gerçekçi bi oyun yaptı ama gelişerek yaptı yani eski oyunları göz önünde bulundurarak pes ise her sene yeni bişey denemeye çalışıyor yani belli bi yere gelmiş olan oyunu silip yeniden yapmaya çalışmaktansa o oyunu geliştirmeliler mesela pes 2009 ile 2011 arasındaki farka bakın birisi görsel açıdan fazla iyi değil ama oynarken kullanılan tuşlar bile değişiyo yeni sürümde başka bi oyuna benzemeye çalışmak yerine kendi çizgisinden kopmayarak gelişmeliler bence. gelişme de grafiksel açıdan veya başka bi açıdan olabilir ama sadece eski sürümü süsleyip aynı şeyi piyasaya sürüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Freek_61

quote:

Orijinalden alıntı: igneli

quote:

mantıklı bir yorum kutluyorum.

tamam mantıklı da :D oyun ayarlarındaki grafik ayarları da bunu içindir zaten teknoloji ilerledikçe oyunun da gelişmesi şarttır. Aslında hepsi bir satış politikasıdır.

• Fanatik bir pes oyuncusuyum... İnşallah konamiye göndereceğiniz istekler değerlendirilir.

1- En önemlisi hakemi düzeltsinler. Saçma sapan yerde kartlarını doğru yerlerde kullanmıyor. Çok çabuk futbolcular sakatlanmaya başlamışlar avantaja bıraksın hakemler bırakmıyor.

2- Seyirciler ateşli olmalı meşaleler yaksınlar bağırsınlar çağırsınlar delirsinler kavgalar cıksın tribünde... Ara demo girsin seyirciler sahaya insin mesela tam bi seyirci futbolcuya girişecek o ara bizde karsımızda kullanabilcez yumruklarımızı yada kacıcaz bize kalmış bişey

3- Kesinlikle türkçe spiker...

4- Diyelimki forvet oyuncum gole gidiyor karsısında stoper var defans kayarak müdahele etmiyor ama ayagını uzatıp topu alcak düşüyor yere oyuncum ama kart mart yok normal şartlar kart vermesi lazım bunu düzeltsinler

5- Topsuz alanda futbolcuya kayıyorsun adam sakatlanması lazım o pozisyonda öylece sert giriyo hakem devam ettiriyo güzel ama bari kart ver oyun durunca uyar buna dikkat etmemişler.

6- Hatırlarsanız FİFA 98 Vardı oynayanlar bilirler klavyede Q Tuşuna bastığımız zaman rakip oyuncuya yumruk tekme kafa ne bulursa atıyodu Böyle çirkefce hareketler olmalı rakibi kızdırıp tahrik etmeliyiz tabi hakemde görmeli bunları her zaman olmasada

7- Sol yada sağ kanattan robben götürüyor sol çizgiye kadar iniyor ama karsı rakip hiç müdahele bile etmiyor izliyo sap sap halbuki müdahele etmesi lazım bırakıyo sana cok rahat orta açabiliyosun BÜYÜK EKSİK

Aklıma geldikçe yazarım teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kucuker34

Fanatik bir pes oyuncusuyum... İnşallah konamiye göndereceğiniz istekler değerlendirilir.

1- En önemlisi hakemi düzeltsinler. Saçma sapan yerde kartlarını doğru yerlerde kullanmıyor. Çok çabuk futbolcular sakatlanmaya başlamışlar avantaja bıraksın hakemler bırakmıyor.

2- Seyirciler ateşli olmalı meşaleler yaksınlar bağırsınlar çağırsınlar delirsinler kavgalar cıksın tribünde... Ara demo girsin seyirciler sahaya insin mesela tam bi seyirci futbolcuya girişecek o ara bizde karsımızda kullanabilcez yumruklarımızı yada kacıcaz bize kalmış bişey

3- Kesinlikle türkçe spiker...

4- Diyelimki forvet oyuncum gole gidiyor karsısında stoper var defans kayarak müdahele etmiyor ama ayagını uzatıp topu alcak düşüyor yere oyuncum ama kart mart yok normal şartlar kart vermesi lazım bunu düzeltsinler

5- Topsuz alanda futbolcuya kayıyorsun adam sakatlanması lazım o pozisyonda öylece sert giriyo hakem devam ettiriyo güzel ama bari kart ver oyun durunca uyar buna dikkat etmemişler.

6- Hatırlarsanız FİFA 98 Vardı oynayanlar bilirler klavyede Q Tuşuna bastığımız zaman rakip oyuncuya yumruk tekme kafa ne bulursa atıyodu Böyle çirkefce hareketler olmalı rakibi kızdırıp tahrik etmeliyiz tabi hakemde görmeli bunları her zaman olmasada

7- Sol yada sağ kanattan robben götürüyor sol çizgiye kadar iniyor ama karsı rakip hiç müdahele bile etmiyor izliyo sap sap halbuki müdahele etmesi lazım bırakıyo sana cok rahat orta açabiliyosun BÜYÜK EKSİK

Aklıma geldikçe yazarım teşekkürler

Aynen. En zor seviyede oynasan bile adam seni izliyor.

• iNŞALLAH KONAMİ DİKKATE ALIR BİRDE SPOR TOTO SÜPER LİG İSTİYORUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

Antrenmanda gol atıldığında hemen geçmesin, replay yapılsın.
    Eski PES'lerde antrenman yaparken Pozisyonu Tekrar Et diye bişey vardı, oyunu geri alıyordu, tekrar atak yapıyordun. O geri gelsin.

Pes 2011'de bu özellik var zaten pozisyonu tekrar edebiliyorsun ama dediğin gibi Pes 2012'de de olsun ii olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBoyKal -- 17 Şubat 2011; 19:55:24 >
  • Sizden İletmenizi İsteyeceğim Bir Şey Olcak O da Start Tuşuna Basınca Yani Oyunu Durdurunca Sağ Üst Köşede Atılan Goller Gözüküyordu Ama Şimdi Pes2011'de Yok Bunu İlertirseniz Pes2012'de Olursa İyi Olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBoyKal -- 17 Şubat 2011; 20:00:51 >
  • - Kesin ve kesin oyun motorunun değişmesi gerekli kullanılan motor kısıtlı

- Koşu animasyonları fifadaki gibi veya daha iyisi olsun

- Stadyum renklenmeli canlanmalı meşaleler pankartlar ve en önemlisi sesler taraftarlar heyecanlı tepkiler versin

- Grafikler gelişsin AA sorunu kalksın eski pes serilerindeki gibi her açıdan cam gibi görünsün oyuncular

-Oynanabirlik akıcı olsun hızlı olsun ama bunu yaparkende yardırma olayı geri getirilmesin pese

-Gergin Kale ağları

-Şutlar pes6 daki gibi olmalı veya onun daha ileri düzeyi olmalı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.