Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 için istek ve öneriler (Konami ye iletilecek) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
0
Favori
37.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3rd3m35

oml olacaksa eğer ki;

kupa galipleri daha yüksek para alsın
    oyuncu fiyatları hayvani yükselmesin
    kupaya giriş bedelleri yüksek olmasın.

Bu üçü dediğin gibi olursa herkeste Messi, Ronaldo olur ve OML keyfi kaybolur.
    Turnuva giriş bedellerinin takım değerine göre artması oyunda dengeyi sağlıyor.
    Hile olayını çözseler yeter OML için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Orijinalden alıntı: 3rd3m35

oml olacaksa eğer ki;

kupa galipleri daha yüksek para alsın
    oyuncu fiyatları hayvani yükselmesin
    kupaya giriş bedelleri yüksek olmasın.

Bu üçü dediğin gibi olursa herkeste Messi, Ronaldo olur ve OML keyfi kaybolur.
    Turnuva giriş bedellerinin takım değerine göre artması oyunda dengeyi sağlıyor.
    Hile olayını çözseler yeter OML için.

herkeste olmasın dediğimiz oyuncular zaten hemen hemen herkeste var.ama sorun su ki hayvani bir şekilde oyuncu fiyatları yüksek ve gelirler düşük bence..yani atıyorum ben d1 deyim kupa alsam 3 m para alıyorum giriş param 1,100 x bir kişiyi yensem aldığım puan 5-8-10 arası kaybedersem 20 paun gittiğini gördüm.
    getirisi yok yani hadi oyuncu fiyatları artsın diyelim ben girdiğim turnuvada 1 m veriyorsam eğer 3 m gelmesi saçmalık değilmi ki bu d1 de 3 m d2 2 m böyle gidiyor.oynayamadığımız maçlarda cabası

• 1-İspanya,İngiltere,Fransa,İtalya ve Hollanda'nın yanı sıra Türkiye ve Almanya Liglerinin hepsinin ful olarak lisansı alınmalı ve her takımın formaları birebir olarak yapılması gerekiyor.
    2-3.Formalar eklenmeli ,maç öncesi forma seçerken altı ve üstü ayrı ayrı seçilebilmesi gerekiyor.
    3-Oyuncu yüzlerinin %90 ı yapılmalı
    4-Hava şartları daha gerçekçi olmalı kar yağmalı, yağmur yağdığında formalar ıslanmalı, mevsime göre maça açık havada başladığında yağmur ile bitebilmesi gerekli...
    5-Taraftar coşkusu daha fazla olmalı , Ev sahibi ekiplerin saha avantajı olmalı
    6-Taraftar takımını geriye düştüğünde ateşlemeli bu sayede geriye düşen takım maça rakibinden daha çok asılır zevkli olur.
    7-Taraftar belli dakika aralığında daha coşku olmalı.(50-70 arası gibi) bu dakikalar da isteğe bağlı olarak değişebilirse daha güzel olur.
    8-Devre arasında 2. yarıya direk başlanmazsa maçın görüntüleri yerine soyunma odaları görünebilir.
    9-Maça devam etmek isteyen futbolculardan bazıları oyundan alındıklarında tepkilerini gösterebilir.
    10- Oyuncu oluşturulduğu gibi menager de oluşturulabilir Master Lig için vb.
    11-Become A Legend kısmında animasyonlar eklenebilir. Takım otobüsü ile stada giriş yapılması ,röportaj verilmesi , sözleşme imzalaması , yedek başlanan maçta maça girmeden önce ısınırken görülmesi ... gibi bir çok şey :)
    12- Extra bir bölümde çoklu oyuncu olarak oynanacak şekilde 8 kişi kaleciler dışında her biri bir futbolcu seçip 4'e 4 maç yapılabilir. Duruma görede otomatik oyuncu seçilebilir.
    örneğin Takım1(player1-player2-computer-computer ) Takım2(player3-player4-computer-computer) gibi..

• millet yazmış birçok şeyde.

iletiliyor mu bunlar konamiye.

keklemeyiğn milleti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

millet yazmış birçok şeyde.

keklemeyiğn milleti.

bunların hepsi iletilse ne olacak. konami her sene aynı stratejiyi yürütüyor. bak bu yıl kalenin biçimini değiştirirler, birkaç değişiklik daha yaparlar büyük bir değişim olarak algılanır gözümüzde. umarım oyun motoru değişir de biter şu yapay zekâ çilesi
  • ben böyle bir haber okudum kesin doğrumu bu konamiye iletirseniz sevinirim

Tüm dünya’da en çok oynanan futbol oyunlarından birisi olan PES serisinin yeni çıkacak oyunun da Türk’leri şoke edecek bir gelişme yaşandı. Yapılan açıklamada, geçtiğimiz sene PES serisine Türkçe dil seçeneği koyan KONAMI, bu yıl da Türk takımlarının maçlarını anlatması için İlker Yasin ile anlaşıldığını açıkladı. Ancak Konami yetkilileri, şuan küçük bir problem olduğunu ve onu çözmeye çalıştıklarını belirterek şunları söyledi: “Anlayamadığımız şekilde, oyun içerisinde İlker Yasin’in yorum yaptığı maçlar da , yorumcu kodlamanın ve bizim kaynaklarımızın dışında yorumlar yapıyor. Bunu bir türlü engelleyemiyoruz. Örneğin test amaçlı oynadığımız bir maçta kornere çıkan bir top sonrası İlker Yasin’den “Evet bu üçüncü korner, ve üç korner bir penaltı, Aman Allahım hakem penaltıyı vermedi.” Gibi bir tepki geldi. Bunun nasıl olduğunu halen anlamadık ve araştırıyoruz.”
    Zannediyoruz ki bu küçük problem Türk oyunseverler için bir eksi olmayacaktır . Yani PES 2012’de çok keyifli maçlar bizi bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadullah1148

ben böyle bir haber okudum kesin doğrumu bu konamiye iletirseniz sevinirim

Tüm dünya’da en çok oynanan futbol oyunlarından birisi olan PES serisinin yeni çıkacak oyunun da Türk’leri şoke edecek bir gelişme yaşandı. Yapılan açıklamada, geçtiğimiz sene PES serisine Türkçe dil seçeneği koyan KONAMI, bu yıl da Türk takımlarının maçlarını anlatması için İlker Yasin ile anlaşıldığını açıkladı. Ancak Konami yetkilileri, şuan küçük bir problem olduğunu ve onu çözmeye çalıştıklarını belirterek şunları söyledi: “Anlayamadığımız şekilde, oyun içerisinde İlker Yasin’in yorum yaptığı maçlar da , yorumcu kodlamanın ve bizim kaynaklarımızın dışında yorumlar yapıyor. Bunu bir türlü engelleyemiyoruz. Örneğin test amaçlı oynadığımız bir maçta kornere çıkan bir top sonrası İlker Yasin’den “Evet bu üçüncü korner, ve üç korner bir penaltı, Aman Allahım hakem penaltıyı vermedi.” Gibi bir tepki geldi. Bunun nasıl olduğunu halen anlamadık ve araştırıyoruz.”
    Zannediyoruz ki bu küçük problem Türk oyunseverler için bir eksi olmayacaktır . Yani PES 2012’de çok keyifli maçlar bizi bekliyor.

İlker Yasin sadece bunları yapsa iyi...Mesela Semih Şentürk'e Yobo; Stoch'a Shevcenko diyebilir :)) Türk Milli takımının maçlarında ''Rakibi döndürmeyin o kadar da dedik, yazık oldu'' gibi cümleler kurabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 7 Mart 2011; 13:20:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sadullah1148

ben böyle bir haber okudum kesin doğrumu bu konamiye iletirseniz sevinirim

İlker Yasin'in yanına geyik bir de yorumcu eklenirse mesela Ömer Üründül ya da Rıdvan Dilmen, PES2012 tavan yapar. Yabancılar bile Türkçe spikeri seçer oyunda. Japon spikerden sonra fenomen oluruz WE/PES aleminde

Güntekin Onay- hocam besiktas guti'yi aldi neler soyleyeceksiniz?
    Rıdvan Dilmen- guti iyi topcu. ince gören oyuncu. ama misal bi alex degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 7 Mart 2011; 13:39:55 >

• işte bomba geliyor:

• Pes gibi bir oyunda en büyük eksik sınırlı lig sayısı ve lisans problemi Hollanda ligini alıyorsun STSL almıyorsun olacak iş değil.Oyuncuların hepsinin adının düzgün yazılması da ayrıca önem Teşkil eden bi konu bence.Lisans problemi halledilmiş bir Pes beni yeterince tatmin edecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: loading__

Pes gibi bir oyunda en büyük eksik sınırlı lig sayısı ve lisans problemi Hollanda ligini alıyorsun STSL almıyorsun olacak iş değil.Oyuncuların hepsinin adının düzgün yazılması da ayrıca önem Teşkil eden bi konu bence.Lisans problemi halledilmiş bir Pes beni yeterince tatmin edecektir

PC ile yamalarla bu sorunu aşıyoruz fakat hâlâ tatmin olmuş değiliz
  • Benim kişisel görüşüm PES 10 grafikleri ve PES 11 oynanış tarzı yansıtılsın yeter. Tabi PES 11'in oynanışta bazı problemleri var, (Örneğin illa ki seçili adam koşuyor topa, önünden geçen topa diğerleri dokunmuyorlar ki bu yüzden defansta çok gol yediğim de oluyor, bir diğer nokta da olur olmaz yerlerden vole atmalar düzeltilmeli, top fiziği 10 ve 11 karışımı gibi olmalı, bu haliyle biraz balona kaçtığı zamanlar oluyor vb.) onlar da giderildi mi PES tekrar efsane olur
  • Oyuna Türkçe spiker de eklenmeli ve takım sayıları artmalı. Sırf takım sayısı az diye master lig yapasım gelmiyor. Takımlara 3. formalar gelmeli ve şu topun uçma sorununa da bi çözüm getirilmeli. Türkiye Ligi yapılmayacaksa bile lisanslı takım sayısı artırılsın bari.
  • pes 12 için herhangibir video resim veya bir açıklama varmı
  • yakında yeni rsimler gelicektir
    bide şu oyun bazen kör dövüşünü andırıyor oyun çok sıkışıyor buna bi çözüm lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanderian

http://twitter.com/JonMurphy_PES/status/42514498199879680

Okay guys, the New DLC Pack is coming Mid March and will feature Team Lineup Updates, New Team Strips and New Football Boots! Stay tuned!

11:20 AM Mar 1st via web

Jon Murphy'nin twitter açıklaması..DLC Mart Ortası geliyor

dlc tam olarak nedir
  • dlc konaminin resmi yamasıdır içeriğinde top forma kadro gncellemesi barındırır
  • şükrü saraçoğlu ve türk telekom arena stadyumlarinin lisansi alinsin.. Ne eksigimiz var sporting lisbon porto ve benfica dan onlarin stad lisanlarida var..
    Ayrica SPOR TOTO SUPER ligi eklensin eklenmese bile takim sayisi cogalsin mesala avrupa kupalarina katilan butun takimlarimiz olsun insallah bunlar olur..
  • türk takımlarının oyuncu gücleri çok kötü özellikle galatasaray'ın oyuncu kadrosu
    misimovic elano baros (belkide kewell) gibi oyuncuların değerleri çok düşüktü güncelleme sonrası yeni gelen oyuncular culio ve stancu değerleri çok düşük bunada dikkat etmelerini diliyorum.
    galatasarayın castallo minanda lı takımla birebir nerdeyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

millet yazmış birçok şeyde.

keklemeyiğn milleti.

bunların hepsi iletilse ne olacak. konami her sene aynı stratejiyi yürütüyor. bak bu yıl kalenin biçimini değiştirirler, birkaç değişiklik daha yaparlar büyük bir değişim olarak algılanır gözümüzde. umarım oyun motoru değişir de biter şu yapay zekâ çilesi

beyler konamiye ileten mileten yok.

yormayın çenenizi boşuna

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.