Bildirim
Ps3 PES 2010 ntsc ve pal serverlar farklımı.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
farklılık oldugunu zannetmiyorum ama sorunu çözdünüzmü merak ettim? -
-
evet farklıymış
Pal oyun aldı.Şu an oynayabiliyoruz. -
Xbox'da farklıydı, demek PS3'de de farklıymış. Konami serverleri bölge ayrımı yapıyor.. -
bölge ayrımı yapması kötü olmuş :S -
pal forever -
peki arkadaşlar aldığımız oyunun ntsc mi pal mı oldugunu nasıl anlayacağız?? benim server mdada us görünüyor.. -
-
peki verdigin örneklerde 4 tane bölge var sırf gördügüm kadarıyla..bu bölgeler kaca kadar cıkıyor bide bunlardan hangileri pal hangileri ntsc..yani 4 e kadar pal 4 ün üzeri ntsc vb gibi bir kıstas varmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: seymenglmz
peki verdigin örneklerde 4 tane bölge var sırf gördügüm kadarıyla..bu bölgeler kaca kadar cıkıyor bide bunlardan hangileri pal hangileri ntsc..yani 4 e kadar pal 4 ün üzeri ntsc vb gibi bir kıstas varmı ?
Bugüne kadar elime sadece 1, 2, 3 ve 4 bölge koduna sahip PS3 oyunları geçti, bunların haricinde başka bölge koduna sahip bir PS3 oyunu varsa eğer henüz görmedim. 4. bölge oyunu da çoğu kişinin görmediğine ve bilmediğine eminim.
2 ve 4 bölge koduna sahip oyunlar PAL, 3 bölge koduna sahip oyunlar ise NTSC'dir. 1. bölge oyunların kutularında böyle bir ibare olmasa da NTSC-U olarak bilinmektedirler.
Bir de kutuların ve Disc'lerin üzerinde BLES, BLUS, BCES gibi kodlar yer almaktadır. Bunların anlamları:
BLES / BCES > Europa
BLUS / BCUS > USA
BLAS / BCAS > Asien
BLJM / BCJM > Japan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X