Şimdi Ara

ps3 pc wireless baglantısı ve kota sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba. benım merak ettıgım bı konu var.
    ınternet baglantım kotalı. ps3 u wıreless ıle pc ye bagladım. medıa playerdan da paylasım actım.
    hd vıdeolarımı wıreless ıle ps3 e kopyalıyorum. bu kotama yansırmı? kopyalama ıslemını wıreless lan uzerınden mı yoksa ınternet uzerınden mı yapıyor pek anlamadım. cok yavas kopyalıyor. yavaslıgı sorun etmıyorum ancak bu yavaslık benı korkuttu.bılgısı veya deneyımı olan war mı bu konuda?

ps:ewımde ethernet kablosu yok ( eskıden modem ıcın kullandıgım ethernet kablosu ıse yaramıyor sanırım)

• Kotana niye yansısın ki. İnternetten atılmıyo galiba

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14
  • teşekkurler. ıcıme su serptınız. yoksa kota assaydı babamla saglam kapısıcaktık. gecen ay kotayı astım ınternetı bıraz fazla kurcaladım sanırım. bı de hd vıdeolar basıma dert acsın ıstemedım.
  • Aşsan bile çokta pahallı değil aslında 100 mb= 1 lira..

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14
  • Bir şey olmaz merak etme..
  • Arkadasim elindeki modeme bagli. Sanirim sen internet uzelinden islemlerini yapiyorsun. Wifi uzerinden oyle bilgisayardan bilgisayara intyernet baglantisi olmadan dosya paylasmak biraz farkli yollar gerektiriyor.

Kotani bir kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 5 Şubat 2009; 12:11:50 >
    izlediğinde bile yazar kotana..açıkcası kota ne bilmediğimden kapattırdım interneti..29 ytl olandı bende senin durum ne anlamış değilim ama izlesen bile yazar bırak indirmeyi

kurmak mümkün.yani kotaya yansıyan bir durum yok.

benim asıl merak ettiğim laptop ve ps3 arasında modem kullanmadan ağ kurabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @kii -- 5 Şubat 2009; 13:26:30 >

bana pm gitmiyor lütfen mail atın : uckalkan@mynet.com
  • yansıra göçeriz bak. açtırak mı geri interneti. birde online oynayınca oyuna para vermek gerkmio değilmi..yani bedavadan mı tüm sony ps3 oyunları oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 5 Şubat 2009; 14:52:39 >

ekleme:ps3de online bedava başka konsolarla karıştırmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgggU™ -- 5 Şubat 2009; 17:38:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: @kii

modeme gelen telefon hattının kablosunu çıkarın ve o şekilde bağlantı kurun göreceksiniz ki internet bağlantısı olmasa bile iki cihaz arasında bağlantı

benim asıl merak ettiğim laptop ve ps3 arasında modem kullanmadan ağ kurabilir miyiz?

bu benim baya uzun zamandır merak ettiğim bi konu cidden böyle mi oluyor ?? yani cidden modemin wirelless özelliği sayesinde mi data transferi gerçekleşiyor ? internetle değil de modemin kablosuz olması ile alakalı o zaman ??

bu arada konuyu açan arkadaş, pc üzerinden nasıl kopyalama yapabiliyorsun ? ben izleyebiliyorum windows media 11 sayesinde ama kopyalamayı hiç denemedim, üçgene basınca menü filan mı açılıo video dosyasının üzerine geldiğinde ??

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv

• renzokuken benmi hiç aklıma gelmemeişti pc den ps3 dosya aktarımı olurmuki

• quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

quote:

Orjinalden alıntı: @kii

modeme gelen telefon hattının kablosunu çıkarın ve o şekilde bağlantı kurun göreceksiniz ki internet bağlantısı olmasa bile iki cihaz arasında bağlantı

bu benim baya uzun zamandır merak ettiğim bi konu cidden böyle mi oluyor ?? yani cidden modemin wirelless özelliği sayesinde mi data transferi gerçekleşiyor ? internetle değil de modemin kablosuz olması ile alakalı o zaman ??

bu arada konuyu açan arkadaş, pc üzerinden nasıl kopyalama yapabiliyorsun ? ben izleyebiliyorum windows media 11 sayesinde ama kopyalamayı hiç denemedim, üçgene basınca menü filan mı açılıo video dosyasının üzerine geldiğinde ??

ucgene basıp kopyala dıosun bılgısayardan ps3 hdd ıne atıyor dosyayı...

• java ps3 media server kullanmanızı öneririm çok başarılı bir program.ayrıca bilgisayarınızda oynatabildiğiniz herşeyi ps3 üzerinden oynatabilirsiniz.ps3 ün o formatları desteklemesine gerek yok yani.örneğin ps3 mkv filmleri desteklememesine rağmen pcniz bu filmleri açabiliyorsa bu filmleri ps3 üzerinden izleyebiliyorsunuz.ayrıca eğer filmlerle aynı isimde alt yazı mevcutsa altyazıyıda otomatik olarak algılayıp filme ekliyor.tabiki bu program ile dosya da kopyalayabiliyorsunuz.

Orjinalden alıntı: o1cay

ınsanlar neden mkv formatını m2ts ye cevırıyor o zaman?

media server için ps3 ve pc 2 sininde açık olması gerekiyor.kimilerinde göre 2 cihaz açmak gereksiz ve daha fazla güç tüketimi demek

Orjinalden alıntı: o1cay

herkese merhaba. benım merak ettıgım bı konu var.
    ınternet baglantım kotalı. ps3 u wıreless ıle pc ye bagladım. medıa playerdan da paylasım actım.
    hd vıdeolarımı wıreless ıle ps3 e kopyalıyorum. bu kotama yansırmı? kopyalama ıslemını wıreless lan uzerınden mı yoksa ınternet uzerınden mı yapıyor pek anlamadım. cok yavas kopyalıyor. yavaslıgı sorun etmıyorum ancak bu yavaslık benı korkuttu.bılgısı veya deneyımı olan war mı bu konuda?

ps:ewımde ethernet kablosu yok ( eskıden modem ıcın kullandıgım ethernet kablosu ıse yaramıyor sanırım)

ben bi yere sordum kotaya yansır dediler..yani kablosuz modem bile alsanız dediler..pek anlamam bu işten wi-fi yi açsak dedim yine yansır dedi..yani hangisine inanalım şaştım..kotasyı görme şansınız armı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.