Şimdi Ara

PS3-PC fifa11 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende pc de orjinal fifa11 var ama ps3dekiyle aynımı yoksa oynanış olarak daha akıcımı yada bi farklılık varmı?
    Pc de 1920*1080 çözünürlükte oynuyorum.
    PS3 de fifa 10 mevcut,Sanki oyunda kontrol tepkimeleri daha rahatgibi geliyo bana.
    Pcden ps3 deki fifa11e geçmeye değermi sizce?

• hmm tercih meselesi aslında...pc'deki fifa 11 konsoldaki fifa 10'un aynısı diyebiliriz, konsollardaki fifa 11 ise hissedilir derecede farklı bir oyun fifa 10'dan. benim arkadaş çevremden kimisi beğendi kimisi fifa 10'u tercih ederim dedi, ben mesela fifa 11'i çok beğendim. arada fark var yani kısaca, baya fark var hem de...oynanış olarak konsoldaki fifa 11 daha akıcı diye düşünüyorum...
  • hocam 10 yıldır pc de fifa oynadım..4 yıldır ps3 te fifa oynuyorum.. Arada dağlaaar kadar fark var ben ps3 teki fifayı görünce pc deki fifa bana ateri oyunu gibi geliyor inan bana çok şaşırıcaksın

Show me ur HAND!
  • quote:

Orijinalden alıntı: JP_Pino10

hocam 10 yıldır pc de fifa oynadım..4 yıldır ps3 te fifa oynuyorum.. Arada dağlaaar kadar fark var ben ps3 teki fifayı görünce pc deki fifa bana ateri oyunu gibi geliyor inan bana çok şaşırıcaksın

fifa 11 pcde düzeldi gibi ama yinede biraz fark var farklar
    şunlar
    pro passing
    personality diğer her şey aynı

Orijinalden alıntı: paypay88

quote:

hocam 10 yıldır pc de fifa oynadım..4 yıldır ps3 te fifa oynuyorum.. Arada dağlaaar kadar fark var ben ps3 teki fifayı görünce pc deki fifa bana ateri oyunu gibi geliyor inan bana çok şaşırıcaksın

fifa 11 pcde düzeldi gibi ama yinede biraz fark var farklar
    şunlar
    pro passing
    personality diğer her şey aynı

FİFA11 pc de oynadım.. çok saçma bir port olmuş pc de çok büyük hatalar var.PS3 FİFA çok daha iyi pcden

Show me ur HAND!

• kardeş ps3'ten pcye port edilmedi fifa 11 pc için özel yaptılar çünkü eskiden next gen motoru yoktu .Evet tabiki ps3 versiyonu daha iyi zaten orası öylede ama fena değil yani can sıkıntısında oynanır

Orijinalden alıntı: paypay88

kardeş ps3'ten pcye port edilmedi fifa 11 pc için özel yaptılar çünkü eskiden next gen motoru yoktu .Evet tabiki ps3 versiyonu daha iyi zaten orası öylede ama fena değil yani can sıkıntısında oynanır

Quad core işlemcili asus ekran kartı 4gb 16gb ram özelliklerine sahip olan bilgisayarda fifa yı oynadım sürekli kasıyor çok yavaş fps düşmeleri var o yüzden kötü port edilmiş dostum optimize çok kötü gerçek bu ;) çoğu kişi fifa 11 pc de oynayamıyor ve fifa 10 oynamaya devam ediyor. ps3 varken niye pc de oynarlar anlamam zaten. ama oynayabilen oynasın .np

Show me ur HAND!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konsolda fifa10 var bende.Fifa 11 pcde olduğu için konsolada almak saçma olcak:)
    En iyisi fifa12 beklemek,Çıkar çıkmaz ps3e hemen alıcam.
    Fifa12 nezaman çıkarki:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 25 Nisan 2011; 15:05:59 >
  • Kıyaslanmaz bence yukarda arkadaşların dediği gibi pc fifa 10'un neredeyse aynısı, bence düşünmeden geç

Quad core işlemcili asus ekran kartı 4gb 16gb ram özelliklerine sahip olan bilgisayarda fifa yı oynadım sürekli kasıyor çok yavaş fps düşmeleri var o yüzden kötü port edilmiş dostum optimize çok kötü gerçek bu ;) çoğu kişi fifa 11 pc de oynayamıyor ve fifa 10 oynamaya devam ediyor. ps3 varken niye pc de oynarlar anlamam zaten. ama oynayabilen oynasın .np

Az daha adını guinness rekorlar kitabına altın harflerle yazdırcaktın.. fanboyluk rekorunu kırmayı kıl payı kaçırdın..
    tüh , yazık oldu..
  • Bende orjinal Fifa 11 PC vardı. Gittim PS3 aldım 5 dakika düşünmeden Fifa 11 aldım PS3'e. 2 ay oldu neredeyse daha geçen gün hanım tvye bakacak diye mecburen pcde açtım. Aralarında bariz fark var. Hiç oynanamamış biri bile farkeder.Tavsiye ederim.
  • Konuyu açan kardeşe tavsiyem, yukardan beri yapılan yorumları okudum, PS3 sahibiyim PC de FİFA 2011 oynuyorum, PS3 de oynamadım ama ben, senin gibi kararsız kaldığım durumlarda şu taktiği uygularım, PS3 de PSN üzerinden DEMO yu ücretsiz indirip oyna sonra PC de oyna değermi değmez mi karar ver...

Arada abartılı düzeyde fark olabileği ihtimali vermiyorum...
  • konsoldaki fifa için söyleyeceklerim. fifa 10 çok daha iyi bir oyun fifa 11 e göre. fifa 11 i bir türlü sevemedim .şu L1+ üçgen ile atılan uzun paslar insanı deli ediyor. o şekilde pas atmayı hiç sevmiyorum oyundan soğutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 12 Mayıs 2011; 0:18:56 >

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

konsoldaki fifa için söyleyeceklerim. fifa 10 çok daha iyi bir oyun fifa 11 e göre. fifa 11 i bir türlü sevemedim .şu L1+ üçgen ile atılan uzun paslar insanı deli ediyor. o şekilde pas atmayı hiç sevmiyorum oyundan soğutuyor

Maalesef bu olay PC FIFA 11'de de var.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.