Bildirim
ps3 oyununda psp yi dikiz aynası yapmak mümkün mü?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlginç
General Mobile Discovery
4.7' | 1280x720 IPS | Quad-Core 1.2 Ghz | Android 4.2 (Jelly Bean) | 8 MP | PowerVR SGX 544MP -
quote:
Orijinalden alıntı: netrex2
bi yerde okumuştum arkadaşlar ps3 de oyun oynarken, ya gt5 de ya da test drive 2 de psp dikiz aynası yapılabiliyordu. bunun nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan var mı ?

ilk defa duydum_____________________________
-
Aslında guzel fıkır ama hıc duymadım _____________________________ Euphoria
PSN:hoppit98 -
konu hakkında bilgisi olan yok mu ? _____________________________ -
Saç spreyini aynaya sıkıp Cine5 izlenirse PSP' de oyunlarda Dikiz aynası olarak hatta mini map olarak kullanılır!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrixex -- 17 Kasım 2011; 13:57:45 >_____________________________ -
Bunu ben de merak ediyorum.Forumda bir arkadaşın 2 PSP ve 1 PS3 ü vardı.Baya bir kişi merak etmişti ayna olarak mı kullanıyorsun diye. _____________________________ -
remote kontrol olayıyla mümkün arkadaşlar araştırmalarım devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netrex2 -- 18 Kasım 2011; 1:17:10 >_____________________________ -
Bende okumuştum var öyle bisey _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bu olay e3te sony tarafinda duyurulup gelistirilmedi remote olayi var ama ayna olayi e3te gosterildi lansmanda 2006da ama gelen oyunlar bunu desteklemedi.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kornrulez
Sehirefsanesi
ŞEHİR EFSANESİ;))
banada bir arkadasım demişti psp aldığımda ama pspden çok sonra ps3 aldım ve denemek aklıma gelmedene pspyi sattım :)))
Denemede veya hayade kalan bir efsane_____________________________
General Mobile Discovery
4.7' | 1280x720 IPS | Quad-Core 1.2 Ghz | Android 4.2 (Jelly Bean) | 8 MP | PowerVR SGX 544MP -
quote:
Orijinalden alıntı: hendrixex
Saç spreyini aynaya sıkıp Cine5 izlenirse PSP' de oyunlarda Dikiz aynası olarak hatta mini map olarak kullanılır!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler