Bildirim
PS3 Oyunları en uygun nereden bulurum?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
forum 2.el.. -
quote:
Orijinalden alıntı: orknt
forum 2.el..
ordanda bakıyorumda uygun fıyata varsa sıfırda alabılırım diye sordum hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: mikoli88
quote:
Orijinalden alıntı: orknt
forum 2.el..
ordanda bakıyorumda uygun fıyata varsa sıfırda alabılırım diye sordum hocam.
Hocam sıfıra gerek yok online kodu kullanılmamış temiz oyunlar var uygun onlardan alablilrsln -
sıfır bakıyorsan gg veya yazıcıoğlu -
bbiraz reklam yapayım :))
belki burdan istediğin çıkabilir :))
http://forum.donanimhaber.com/m_57417068/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57417068 -
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein was here
sıfır bakıyorsan gg veya yazıcıoğlu
aslında bandrollu bulsam uygun buyuk elektronık marketlerde 5-10 fazla verebılırım.
kadıkoyde syd bilgisayar uygunmudur hocam?bandrollumu satıyor? -
Spotcular,yazicioglu felan -
Ora gibi yerler kampanyalar haricinde hep yüksek fiyat olur,kampanya olduğu zaman da yine de pahalıdır.Ben sana spotçuları veya GG,Sahibinden gibi sitelerden almanı öneririm, en uygun oralar. -
Eskiden sahibinden ve gg den alirdim simdi forum 2. El kismindan alisveris yapiyorum tavsiye ederim (: en azindan kimse kimseyi kaziklamaya calismiyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akakce.com buraya bak istersen. -
quote:
Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz
Eskiden sahibinden ve gg den alirdim simdi forum 2. El kismindan alisveris yapiyorum tavsiye ederim (: en azindan kimse kimseyi kaziklamaya calismiyor .
Forumun ikinci el kısmı nerde yaw.Üst konularda yok , bulamıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: kingman29
quote:
Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz
Forumun ikinci el kısmı nerde yaw.Üst konularda yok , bulamıyorum.
https://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=548
Ben cepten giriyorum sen buraya tiklayip full surume gecebilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: IncredibLe!
Ora gibi yerler kampanyalar haricinde hep yüksek fiyat olur,kampanya olduğu zaman da yine de pahalıdır.Ben sana spotçuları veya GG,Sahibinden gibi sitelerden almanı öneririm, en uygun oralar.
kadıkoyden spotcudan aldım uygun fiyata 2 oyunu 80 tlye sıfır jelatinde.
benım amacım bandrollu almaktı ama gercekten pahalı.
artık spot fıyatlarnı takıp edıp ona gore bulursam benzer fıyatlarda bandrollu alırım. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: IncredibLe!
Ora gibi yerler kampanyalar haricinde hep yüksek fiyat olur,kampanya olduğu zaman da yine de pahalıdır.Ben sana spotçuları veya GG,Sahibinden gibi sitelerden almanı öneririm, en uygun oralar.
benım amacım bandrollu almaktı ama gercekten pahalı.
artık spot fıyatlarnı takıp edıp ona gore bulursam benzer fıyatlarda bandrollu alırım.
Bilemiyorum sizin bileceğiniz iş tabii ki ama,gerçekten çok pahalı.Spotçulardan hem orijinal hem de ucuza almış oluyoruz.Ben 2 oyun spotçudan aldım ve artık hep oradan alacağm artık para vermem bimekslere oraya buraya uçuk fiyatlar.
-
yurtdışını nasıl unuttunuz yaw baya kaliteli oyunlar baya ucuz fiyatlara satılıyo
www.thehut.com
bu siteden gta 4 aldım sıfır jelatinli 38 tl kargo dahil -
quote:
Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day
yurtdışını nasıl unuttunuz yaw baya kaliteli oyunlar baya ucuz fiyatlara satılıyo
www.thehut.com
bu siteden gta 4 aldım sıfır jelatinli 38 tl kargo dahil
Merak ediyorum daha önce hiç yurtdışı alışveriş tecrübem olmadı. Bende Gta 4 olmayı düşünüyorum. Rica etsem anlatabilirmisiniz neler yapacağımızı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: korner12
quote:
Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day
www.thehut.com
bu siteden gta 4 aldım sıfır jelatinli 38 tl kargo dahil
Merak ediyorum daha önce hiç yurtdışı alışveriş tecrübem olmadı. Bende Gta 4 olmayı düşünüyorum. Rica etsem anlatabilirmisiniz neler yapacağımızı ?
hemen hocam önce bir paypal ile thehut üyeligini açıcaksınız gta 4ü bulup add basket diyeceksiniz düzgünce adresinizi yazıcak sonra ödemeyi yapıcaksınız tavsiyem paypal üzerinden yapın sonrada oyun 7 veya 8 günde elinizde olur
-
quote:
Hangi oyunları aldınız acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: zdbrg
quote:
Hangi oyunları aldınız acaba?
killzone3 türkçe ve uncharted 2 yi aldım şimdilik.uncharted 2 ye başladım, 1.sini oynamıştım çok beğenmiştim.
daha sonra bu oyunları satarak veya takasla gran turismo 5 ve bir futbol oyunu almak istiyorum.
ve tabiki fiyatı düştüğünde uncharted 3 :)
Benzer içerikler
- ultimate edition ne demek
- eurasia garantili ne demek
- ps5 cfi kodu nedir
- ps4 bluetooth kulaklık
- yurtdışından ps5 getirmek
- ps5 kırıldı mı
- mart ayı ps plus oyunları 2025
- intergalactic the heretic prophet
- assassin"s creed
- the last of us 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X