Şimdi Ara

Enucuzoyun.com | PC OYUNLARI EN UCUZA NEREDEN ALINIR HEMEN ÖĞREN!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
7.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar. Bizler oyuncuyuz. Oyun oynamayı çok seviyoruz ve oyuna dair her şeyi takip ediyoruz. PC oyunları bizim tutkumuz ve o yüzden PC oyunlarının fiyatlarını karşılaştırıp en ucuza nereden alabileceğimizi bulmak için bu fiyat karşılaştırma sitesini hayata geçirdik. Bizim gibi tüm oyuncularla da paylaşmak istiyoruz.


    Enucuzoyun.com PC oyunlarının Türkiye'deki resmi satıcılarının güncel fiyatlarını, fiyat geçmişlerini, oyunların Türkçe açıklamalarını, multimedya içeriklerini, Twitch yayınlarını, minimum sistem gereksinimlerini, kullanıcı yorumlarını, ilginizi çekebilecek diğer oyunları, yeni çıkan PC oyunlarını ve popüler indirimdeki oyunları görebileceğiniz bir fiyat karşılaştırma sitesidir.


    Bunlarla da kalmayıp oyunlara dair özel içerikler, çeşitli koleksiyonlar hazırlayıp rengarenk ve canlı bir platform sunma amacındayız. Görmek istedikleriniz ve önerileriniz olduğu takdirde bizimle sosyal medya hesaplarımız üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Fikirleriniz bizim için çok değerli.


    https://www.enucuzoyun.com

    Instagram: @enucuzoyuncom

    Twitter: @enucuzoyun

    Facebook: /enucuzoyuncom


    Enucuzoyun.com iyi oyunlar, iyi forumlar diler :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enucuzoyun -- 30 Kasım 2020; 17:33:27 >







  • Isthereanydeal, gg.deal gibi global sitelerin yerli versiyonu olmuş. Güzel ve yararlı olmuş ancak steam dışı sitelerinde eklenmesi gerekiyor. Bu hafta bir çok yerli oyun satış sitelerinde rekor indirimler gördük. Bunları dahil edebilirseniz siteniz gerçek manasına ulaşır.

  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için çok teşekkür ediyoruz :) Güvenilirliği en üst seviyeye çıkarmak adına Enucuzoyun.com'da sadece resmi oyun satıcıları / dağıtım platformlarına yer vermekteyiz. Şu anda bünyemizde 5 adet resmi oyun satıcısı mevcut. Yıl sonuna kadar Türkiye'deki tüm resmi satıcıları bünyemize dahil etmiş olacağız.
  • Elinize sağlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz oyun fiyat karşılaştıran çok fazla site ile karşılaştığım için biraz önyargılıydım ama gözüme çarpınca biraz inceleyeyim dedim.


    Bu zamanda oyun almak için çok faydalı bir girişim olmuş. Tabii bu işi güncel bir şekilde devam ettirmeleri şart.


    Oyun fiyatlarını her satıcı için görebiliyorsunuz. Bunu zaten çok fazla yapan var.


    Bu fiyatların zamana göre değişimini görebiliyorsunuz ki bu özellik benim için çok önemli. Geçtiğimiz günler Black Friday/Cyber Monday ayağına fiyatları yukarıya çekip sonra indirim diye yutturmaya çalışıyorlar. Buradan geçmiş zaman fiyatlarına göre indirim mi yoksa bindirim mi olmuş daha rahat görebiliyoruz.


    Bunun yanında oyun özelinde istatistik ile oynama zamanları ya da kim ne oynuyor istastistiği ile de alacağım oyun acaba popüler mi, tek başıma mı oynarım gibi sorulara yine aynı siteden cevap verebileceğiz görünüyor.


    Şu anda çok yeni ve 5 tane satıcı var, zaten belirtmişler ama zamanla daha fazlasının gelmesi lazım. Böylelikle burası oyun alırken tek bakmamız gereken platform haline gelir.


    Beğenmediğim bir tarafı önerilen oyunlar oldu. Bir oyuna bakarken alakasız oyunlar gelebiliyor. Burayı iyileştirmeleri lazım.


    Benden de bir özellik talebi gelsin: Fiyat düşünce bildir butonu güzel fakat ne durumda bildiriyor şu anda bilmiyorum. Bence son X ayın ya da tüm zamanların en düşük fiyatının altına inerse bildir gibi seçenek olursa kesinlikle muhteşem olur.


    Özetle, güzel bir proje fakat bu işi güncel tutup sürekli yeni bir şeyler eklendikçe çok faydalı bir platform olacağını düşünüyorum yoksa bu da diğerleri gibi unutulur.





  • mesutcank M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Görüşleriniz ve önerileriniz için çok teşekkür eder, dikkate alacağımızdan emin olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.