Şimdi Ara

PS3 Oyun Önerisi (2 Kişilik) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
38.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bende böyle bir oyun arıyorum. 2 kişi oynanabilecek. Misal Gran Turismo 5 oynanabiliyor mu bilmiyorum?
    Eğer bilen bir arkadaşımız varsa açıklığa getirebilir mi?

Özür dilerim başlığı işgal etmemişimdir umarım.
  • Motorstorm PR
  • Gran Turismo 5 oynanabiliyor. Ama benim önerim kesinlikle Army Of Two ve Little Big Planet..
  • Resident Evil 5, Army of Two, Motorstorm, Smackdown vs Raw, Street Fıghter 4, Mortal Kombat vs DC Universe, Soulcolibur 4, Kane and Linch vs vs.
  • RE5 'i tavsiye ederim, gayet güzel vakit geçiriliyor başında..
    Sonra LBP de aynı şekilde eğlencelidir.

Aslında bu soruyu psn oyunlarını da katmak lazım. Mesela Zombie Apoc. güzel olabilir gibi. Demosunu denedim sadece.
    Worms güzel ama silah sayısı çok az.
  • LBP kadar eğlenceli başka oyun varmı acaba iki üç kişi oynama konusunda merak ettim :) Cidden gülmekten kırılıyorsunuz bazı yerlerde...
  • hop biri bana anlatsın şu little big planeti nasıl bir oyun bu herkes çok övüyor ama nasıl oynancak almalımıyım ki acaba teşekkürler...
  • Resident Evil 5... gerisi yalan
  • 2 kişilik en çok keyif veren oyun şüphesiz Resident Evil 5. Gerçektende ekran başında çok zevkli saatler veriyor. 2 kişilik oynamasanız bile onlıne modları da çok eğlenceli. Denemeyen varsa mutlaka denesin.
  • Arkadaşlar bu listeyi güncelleyebilir miyiz
  • 2 kişilik oyun olarak, 2 oyunda çok keyif aldım..resident evil 5 ve little big planet...
  • Pek güncelleyemedik galiba
  • sirasiyla denedigim ve tavsiye ettigim oyunlar
    little big planet
    resident evil
    motostrom 2
    50 cent
  • Motorstorm PR'i alcam ben.Bunun yanına 4 kişilik oyunlar lazım bana.Kusura bakma arkadaşım,senin konuna yazıyorum,boş yere yeni konu açmayım dedim.
  • Ps 2 de 2 kişilik Lord of the Rings vardı. Onun gibi bişeyler düşünüyorum
  • Ben de Little Big Planet'i tercih ediyorum. Geçen gün 3 arkadaş demosunu oynadık kriz geçiriyoduk gülmekten kazık kadar adamlar
  • Resident Evil 5 of-line olarak 2 kişilik nasıl oynanıyor ?
  • Resistance 2 offline 2 kişilik oluyormu ya cevap lütfen

bi de aynen bu tarz ilerlemeli ve 2 kişilik oyun başka yokmu acaba bu saydıklarınızın dışında ?
  • Little Big Planet
    Lara Croft and the Guardian of Light
    res5
    fifa11
    Kane&Lync 2
    BLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supermanTr -- 1 Ekim 2010; 19:25:51 >
  • 2 kişilik araba yarışı blur ve GT5 mi var?daha uygun fiatlı yokmudur?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.