Şimdi Ara

Ps3 Orjinallik Hakkında Sorular?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 3.55cfw kullanıyorum artık online oynamak istiyorum ve browser kullanmak istiyorum kısaca orjinale çevirmek istiyorum orjinale çevirdiğim zaman avantajlarım ne olur onu sormak istiyorum internetten film izliyebiliyormuyuz dizi filan yani browseri kullanarak birde usb ile klavye mause bağlayıp sadece browserde kullanabiliyormuyuz mkv filmleri izliyebiliyormuyuz 4.00Fw de bunları merak ediyorum kısacası avantajlarım neler. birde flash desteği varmı

• Orjinal kullansaydın bütün bunları merak edip araştırırdın..

İnternetten film izleyemezsin, klavye ve mouse bağlayamazsın, mkv de izleyemezsin..

Sen bu aleti oyun konsolu diye aldığına göre, tek yapabileceğin oyun ve ona ilişkin şeyler...
  • o yüzdenmi boşa web browser koymuşlar. yada youtube flash desteği koymuşlar arkadaşım insanları taşlamak için cwplar yazmayın hayırlı konuşun ..
  • harbiden niye böyle ters ters mesajlar yazıyorsunuz anlamıyorum.. asosyallik sinir zırvalarınızı burda milletten mi çıkarıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmelihr

Merhaba arkadaşlar ben 3.55cfw kullanıyorum artık online oynamak istiyorum ve browser kullanmak istiyorum kısaca orjinale çevirmek istiyorum orjinale çevirdiğim zaman avantajlarım ne olur onu sormak istiyorum internetten film izliyebiliyormuyuz dizi filan yani browseri kullanarak birde usb ile klavye mause bağlayıp sadece browserde kullanabiliyormuyuz mkv filmleri izliyebiliyormuyuz 4.00Fw de bunları merak ediyorum kısacası avantajlarım neler. birde flash desteği varmı

Hocam ben browserdan dizi sitelerinden dizi izleyebiliyorum int de dolaşmak icin pek stabil degil ama olsun
  • hocam klavye+mouse baglarsın,satılıyor zaten piyasada ps3'e ozel,youtube veya baska sitelere girip video'da izlersin,ama nette gezinmek elbetteki pc kadar rahat degil,o yuzden internet kısmını kafandan atmanı öneririm,interneti sadece oyunların uptade'lerini indirmek vede psn'den demo veya satın aldıgın oyunları indirmek için kullanırsın,ancak dediğim gibi klavye ve mouse mevcut,netten arastırırsan bulabilirsin..Orjinale genersen en büyük artısı online oyun oynamak olur,zaten bundan daha buyuk bir artıda olamaz herhalde,5-10 saatte biten bir oyunu,multiplayer özelliği sayesinde 1 sene oynuyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 16 Aralık 2011; 0:02:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook oyunları hakkında soru.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.