Şimdi Ara

## PS3 Networke PC üzerinden girip demo/video çekme Rehberi ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
32.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece tüm videolar,demolar gripshift full ve sudoku full şimdilik çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 28 Şubat 2007; 16:06:26 >
  • Bende büyük bi hevesle tekkeni çektim ama boşuna denemiyim nası olsa çalışmıcak :)
  • arkadaşlar demo linklerini nerden buluyorsunuz lütfen yazabilirmisiniz?

edit: link verilmiyormuş burda pardon : (((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 28 Şubat 2007; 21:17:45 >
  • Verilmeyenler için yöntem şu.Proxy programı ile 2 tane çaynısı çıkan link var yukarda belirttiğim gibi.Onu kopyalayıp browsera yazınca o anki demo/video PC ye inmeye başlıyor.
  • anladım... şu anda ps3 ümü buraya getiremiyorum ne yuazık ki :\ salonda duryuyor ethernet te oraya kadar gitmiyo... üf yaa.. şu 226bw yi alsam odama getirecem ps3 ü. oz aman proxy deyapacam herbişeyi indirecem... iş yerinden 4 tane dmeoyu çektim eve getirdim ama bu odada TV yok o yüzden ps3 çalıştıramıyorum. ctr monitöre de bağlayamıyorum ps3 ü
  • Ps3 İngilizce proxy yeni sürümü linki :http://rapidshare.com/files/18760118/PS3Proxy.rar.html

Artık herşey otomatik.IP falan ayarlama otomatik sadece programı başlatın okadar .PC tarafında yapılanlar full kolaylaştı tek tıklama ile.
  • Valla ellerine sağlık.Şimdi çekiyorum flashgetle 40dkya bitiyor atıp deneyeceğim.
  • Şu ana kadar full oyunlarda çalışan birtek gripshift varmış.Onun dışında yokmuş bu yöntemle.Demoların hepsi çok güzel çalışıyor.Akşam flashgete koydum aslan gibi indi.
  • Arkadaşım sağol ama bişey dicem. 64mb-10gb arasında değişen sony'nin MS(memory stick(psp ve telefonlarda gördüğümüz)) kartlar war bunlarla rahatlıkla aktarabiliyoruz.
  • eywallah resident şimdi denicem umarim yaparim...
  • Arkadaşlar sadece update versiyon 1.1 kısmına bakmanız ve yukardaki linklerden programları çekmeniz yeterli.
  • 1.50+ yani üzeri firmwareler(1.50/1.51/1.54) için çalışıyor bu yöntem artık eğer 1.50'den düşük firmware'iniz var ise upgrade etmeden demo kurmak veya online oynama olayı şu an için mümkün değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

1.50+ yani üzeri firmwareler(1.50/1.51/1.54) için çalışıyor bu yöntem artık eğer 1.50'den düşük firmware'iniz var ise upgrade etmeden demo kurmak veya online oynama olayı şu an için mümkün değil

Evet ne yazıkki artok sadece 1.50 ve yukarısı için geçerli. Online oyun oynamayı bypass etme de öyle.
  • ben bi şey sorcam. Bu programla pc yi server göstermek yerine demoyu indirip dvd ye veya flash diske atıp ps3 e kuramaz mıyız? kurabilirsek nasıl sadece flash disk e olece atmam yeterlimi?

Sizlerin verdiği bu demo linklerini indirip flash a atıp ordan ps3 e atsak çalışırmı? nasıl atabiliriz pls cvp lütfen!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 23 Mart 2007; 22:37:20 >
  • Resident hocam çok saolasın ellerine kolların sağlık. Ps3 alınca direk dönüş yapcam konuya tekrar
  • arkadaşım gayet güzel anlatmışsın. Yanlız bir sorum olcak... İlk bölüm pc akatarma bölümü ikinci bölümde tekarardan anlatmışsın. Buda 2 .ci bi yol mu acaba? 4 basamaktan anlattığın bölüm 2. ci bir yol mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 25 Mart 2007; 16:17:56 >
  • Pc den demo/video indirebiliyoruzda updateleride pc üzerinden yapabiliyor muyuz? Firefox ayarlarını yaptım networke girmek için linke girdim e-posta adresimle şifremi yazdım giremedim. Bu son update'i nasıl indireceğim.
  • http://www.playstationturk.com/Forums-file-viewtopic-t-822.html

pc den update indirme de aradığın cvp burda...
  • Sağol yaptım updatei. Mp3 playerın içerisine atıp usb sayesinde updatede yapabiliyormuşuz. Programa falan gerek kalmadı
  • modeminizin pc ve ps3 ücünüzün 8080 portunu acmayı unutmayın yazmıssın resident. Bunu nasıl acacaz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.