Burda yazlılan tüm adımları yaptım fakat ps3 de store a girince sizin ülkenizde desteklenmiyor diye bir yazı cıkıyor yaw.
PSN'e kaydolurken ülke olarak Türkiye seçtiğiniz için Store'a giremiyorsunuz. Yeni bir account alıp ülkeyi USA, UK, JAPAN ülkelerden birini seçip kaydolursan sorun çözülecek..
Bu arada sizden şu konuda yardımlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar PC'ye indirdiğimiz demo/videoları PS3'e aktarmak için anlatılan Proxy üzerinden yönlendirme, port açma olayları bana çok karışık geldi. Daha başlamadan korktum açıkçası Bir de bu yöntemde sanırım hem PC hem de PS3'ün aynı anda internete bağlı olması gerekiyor. Böyle bir şansım yok. Tek ethernet kablom var alt kattan çektiğim. Daha basit veya bundan daha farklı yöntemler var mı? Bana biri yardım etsin lütfen... İşyerinden indirdiğim yaklaşık 5,5-6 gb demo var elimde. Evdeki adsl kotalı bu yüzden bir şekilde bu demoları PS3'de oynamam gerek. Yardımlarınızı bekliyorum...
hortlamış gibi olacak ama yararlı birşey Heavenly Sword TIKLA
quote:
Orjinalden alıntı: SonS_oF_Liberty
arkadaslar iyi güzel bütün herşeyi yapıyorum tekken ve gripshift i torrent sitesinden indirdim. veya linklerin verildiği siteler var ordanda indirilebilir bu oyunlar. ancak ps store de bu oyunları download edemezsin. download ancak demo oyunlar yapılabiliyor. ps storeye girince bu oyunları tıklayınca direk satın almak için yönlendiriliyorsun kredi kartına. yani bu oyunları bir türlü ps3 e atamadım yardımcı olun arkadaşlar.
tekken ve gripsiht i, demo oyunları kullanarak atmayı basardım ancak çalışmadı. bu nasıl oluyor söylüyeyim. örnek ; genji nin demosunu tıklıyorsun. %1 olunca iptal ediyorsun. sonra ps3 proxy server a gelip 2.nci sekmeden linki kopyalıyorsun. ps3 proxy server in 3 ncü sekmesinin sol tarafına bu linki yapıştırıyorsun. 3 ncü sekmenin sağ tarafındaki noktaya tıkliyoruz ve indirdiğimiz *.pkg dosyasıni bilgisayardan bulup işaretliyoruz. sonra ps storeye girip genji yi yeniden tıklıyoruz ve tekken veya gripshift'in *.pkg dosyası son sürat bir şekilde ps3 e iniyor. ancak çalışmıyor. yardımcı olursanız sevinrim arkadaslar bu oyunları nasıl atabilirim ps3 e. saygılar.
evet bu çalıştıramama sorununu bende yaşıyorum nasıl çalışacak
Resident, imzan süper
quote:
Orjinalden alıntı: UlTrArDa
quote:
Orjinalden alıntı: SonS_oF_Liberty
arkadaslar iyi güzel bütün herşeyi yapıyorum tekken ve gripshift i torrent sitesinden indirdim. veya linklerin verildiği siteler var ordanda indirilebilir bu oyunlar. ancak ps store de bu oyunları download edemezsin. download ancak demo oyunlar yapılabiliyor. ps storeye girince bu oyunları tıklayınca direk satın almak için yönlendiriliyorsun kredi kartına. yani bu oyunları bir türlü ps3 e atamadım yardımcı olun arkadaşlar.
tekken ve gripsiht i, demo oyunları kullanarak atmayı basardım ancak çalışmadı. bu nasıl oluyor söylüyeyim. örnek ; genji nin demosunu tıklıyorsun. %1 olunca iptal ediyorsun. sonra ps3 proxy server a gelip 2.nci sekmeden linki kopyalıyorsun. ps3 proxy server in 3 ncü sekmesinin sol tarafına bu linki yapıştırıyorsun. 3 ncü sekmenin sağ tarafındaki noktaya tıkliyoruz ve indirdiğimiz *.pkg dosyasıni bilgisayardan bulup işaretliyoruz. sonra ps storeye girip genji yi yeniden tıklıyoruz ve tekken veya gripshift'in *.pkg dosyası son sürat bir şekilde ps3 e iniyor. ancak çalışmıyor. yardımcı olursanız sevinrim arkadaslar bu oyunları nasıl atabilirim ps3 e. saygılar.
evet bu çalıştıramama sorununu bende yaşıyorum nasıl çalışacak
?
aşağıda 5-6-7 maddelerde kafam karıştı yada ingilimancam yetmedi yardım edin help me(bunu biliyorum)
For those who are asking about the F@H Method: I forget where I saw this yesterday... but here is what I ended up doing...
1. Download and Install PS3 Proxy Server If you don't know the IP to use for this then simply download PS3 Proxy and it will tell you the IP address to use and what port number.
2. Run PS3 Proxy Server GUI
3. Go to the replace files tab and on the left empty box paste the following (it is the URL to the F@H download)
Benim burada anlamadığım bazı noktalar var. İlk olarak bütün herşeyi doğru yaptım, proxyi falan yaptım ps3te. Modemimin portu da açık ve modemim 4 portlu olduğu için ağ kablosu ile hem pcyi hemde ps3ü modemime bağladım. Ps3 proxy server programını çalıştırıyorum bütün herşeyi, anlatılanları harfiyen yapıyorum. Proxy programında Start'a tıkladığımda işlemimin doğru olup olmadığını nasıl anlıyacağım? Ya da Start'a tıkladığım da ne yapmış oluyorum? Pc'den Ps3'e kopyalama başlamıyor sanırsam? Neyse, Ps3ü açıyorum, herhangi bir demoyu indirirken durdurup netten indirdiğim dosyayı aynı şekilde Replace Files sekmesine de yazıyor demomu da gösteriyorum. Buradan sonraki işlem tam olarak nedir? Ps3'e dönüp tekrar durdurduğum demoyu yeniden başlattığımda aynı şekilde sanki netten indiriyor gibi yavaş geliyor dosya. Bir yerde yanlış mı yapıyorum? Yaptığım işlemin doğruluğunu nerden, nasıl kontrol edebilirim? İndirdiği demoyu sanırım benim indirdiğim demo ile yer değiştiremiyorum. (Dvd, usb bellekler vs yardımıyla) Sanırım bir yerde yanlış yapıyorum, ben bulamadım o yanlışı... Ya da makinem düşük model. O yüzden kopyalama yavaş. Konu hakkında biraz yardımcı olursanız sevinirim... Teşekkür ederim...
Arkadaşlar benim bir sorum olacak Ben ttnetin verdiği tek portlu kablolu adsl modem ile internete bağlanıyorum. Modemde yalnız usb ve ethernet çıkışı var. Usb kablo ile bilgisayarı ethernet kablo ile ps3 ü internete bağladım. Bunların arasında ağ kurabiliyormuyum. Bilgisayardaki filmleri ps3 ten izliyebiliyormuyum. Veya demoları ps3 e çekebiliyormuyum. Kısacası birbirleri arasında ağ oluyormu. Daha önceden böyle bir konu göremedim. Lütfen Yardım
saol paylasım için denicem
arkadaşlar peki demoyu pc ye indirip FLASH vasıtası ile ps3 e atamıyomuyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: eren35fb
arkadaşlar peki demoyu pc ye indirip FLASH vasıtası ile ps3 e atamıyomuyuz?
Maalesef böyle birşey mümkün değil. Zaten arkadaşların bu konuda bahsettiği şey de bildiğim kadarıyla artık mümkün değil. Sony bunu bir update ile engelledi.
arkadaşlar bu yöntem işe yarıyormu boşuna denemeyelim
Arkadaşım bu yöntem son updateler ile iptal edildi. Bildiğim kadarıyla bu yöntem uzun süredir kullanılamıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: psychomantis
Arkadaşım bu yöntem son updateler ile iptal edildi. Bildiğim kadarıyla bu yöntem uzun süredir kullanılamıyor.
sagolasın dostum
Eline sağlık hocam yakında banada lazım olcak bu bilgi :)
Bu konu hakındaki son durum nedir şu anda artık işe yaramamıyor mu?bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: cemus
Bu konu hakındaki son durum nedir şu anda artık işe yaramamıyor mu?bilen var mı?
Yaramıyor. Bu yöntem engelleneli çok uzun zaman oldu.
boşuna mı okuduk o kadar mesajı keşke son sayfaya baksaydım bu yöntem biteli çok oluyormuş