Şimdi Ara

PS3 Network Üyelik Alamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba Bu gece PS3'üm tamirden yeni geldi ve herşeyi sifirladim eski Üyeliğim zaten aklimda değildi yenisini almak istedim ama Doğum Tarihi / Ülke / Dil kayiti olduktan sonra Id Şifre kısmında hata veriyor Yeni Msn aldim denedim onuda kabul etmedi

Yeryüzüne çıkınca özgür olacağını mı düşünüyorsun? Senin gibiler, nereye giderse gitsin asla özgür olamaz. Sonuçta, insanlar yeryüzü denilen kafese tıkılmış. İçerde ya da dışarda olmanın bir farkı yok sadece genişlik ve darlık meselesi. Kafesin çok dar olduğunu düşünüp, dayanamayanlar asla özgür olamaz. Gerçekten hapsolmak istiyorsan kalbinin etrafına set çekmelisin.
    ----Shiroyasha Sakata Gintoki----
  • Şifrenin icinde harf de olması lazım diye hatırlıyorum eğer harf koymadıysam dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kralexx42

Şifrenin icinde harf de olması lazım diye hatırlıyorum eğer harf koymadıysam dene

Harfde vardi hocam yine olmadi
    Yeryüzüne çıkınca özgür olacağını mı düşünüyorsun? Senin gibiler, nereye giderse gitsin asla özgür olamaz. Sonuçta, insanlar yeryüzü denilen kafese tıkılmış. İçerde ya da dışarda olmanın bir farkı yok sadece genişlik ve darlık meselesi. Kafesin çok dar olduğunu düşünüp, dayanamayanlar asla özgür olamaz. Gerçekten hapsolmak istiyorsan kalbinin etrafına set çekmelisin.
    ----Shiroyasha Sakata Gintoki----
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox live gold üyelik hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.