Bildirim
PS3---->NERDEN OYUN ALIYORSUNUZ.... EBAY DAN ALAN VARMI....

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İçerenköy Carrefour'dan Sony magazasından aldım. PAL 60 GB. 1400 e. Normala göre ucuz aldım ama enayi diye bakmayın. Oyun ise, dogubanktan. 90 ytl
Tabi takas yöntemi falan var. Oyun problemin asla olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 23 Eylül 2007; 17:06:51 > -
Daha yeni heavenly aldım...4 gün oldu toplam 88 milyona maloldu...Daha önce aldıklarım 5 gün içinde gelen de oldu 10 ugeçende...ama anında yollarsa eleman 1 haftayı geçmiyor.... -
gittigidiyor'dan da 50-80 arası bulabilirsin oyunları.. buranın 2. el forumlarını da takip et tabi.. -
anten var ordan alıyorum ben.göztepede -
oyun değil de ebay da kollar ın fiyati çok uygun hatta play asia dan bile haberiniz olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: hakkos
bu hafta içi bir ps3 alıcam ama malum oyun fiyatları ürkütüyo beni...ebaya baktım 2.el falan 20 30 dolarlarda seyredio oyunlar...... alan varmı daha önce ebaydan oyun...kaç günde gelir.....veya bildiginiz türkiye veya yurt dışı daha uygun oyun satan yer varmı.....teşekkürler......
oyunları alırken "power seller" olmasına dikkat et, oyunları "buy now" olarak veya açık artırma ile alabilirsin,
önemli olan memnuniyet derecesi,%99,8 in altında olmasın ve power seller olsun, genelde 7-10 gün arasında elinde olur (normal posta ile), değer seçeneklerde UPS, Fedex vs de bu fiyat a yansır. imzamdaki oyunları ebaydan aldım -
teşekkürler...dikkat ederim....
Orjinalden alıntı: ilse
oyunları alırken "power seller" olmasına dikkat et, oyunları "buy now" olarak veya açık artırma ile alabilirsin,
önemli olan memnuniyet derecesi,%99,8 in altında olmasın ve power seller olsun, genelde 7-10 gün arasında elinde olur (normal posta ile), değer seçeneklerde UPS, Fedex vs de bu fiyat a yansır. imzamdaki oyunları ebaydan aldım
-
quote:
Orjinalden alıntı: console-master
anten var ordan alıyorum ben.göztepede
Anten kazık değil mi? Kaç paraya alıyorsun? Oyun takası yapıyor mu?
Ben de oraya çok yakın oturuyorumda kazıkçı diye hiç gidip sormadım. -
Play Asia'dan ilk oyunumu aldım. Bakalım gelecek mi? -
Hangi ebayden bahsediyorsunuz 7 günde gelen? Arkadaş 20-30 dolar dediğine göre o US Ebaye bakmış. Siz heralde Ebay UK den bahsediyorsunuz? -
Yukarıda yazdıklarım ebay com u kapsar kusura bakmayın eklememişim... -
evet arkadaşlar ben amerika ebay ı soruyordum..... -
selamlar, ben amerika ebay dan aldım virtua tennis 3 getirtmiştim, 70ytl filandı nakliye bedeli de dahil. -
vedat + mahir = anten video :Pp
kazıkçı aile
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X