Şimdi Ara

Ps3 mü crossfire mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elimde 600 tlye yakın bir para var bunu 800 e tamamlayarakhttp://www.teknosa.com/urunler/125083813/sony-ps3-320-gb-black-konsol-move-starter-pack-mov bu ürünü alabilirim yada elimde asus hd 6870 directcu var 1 tane daha alıp crossfire yapabilirim üstüne de rami 10 gb yaparım.amd phenom ii x6 1090t işlemcim ve 23'' led var.Bu arada ps3 alırsam tv miz biraz dandik tüplü yani hd değil() bunu pc ye bağlayabilirmiyim?

ilk önce sorularım var

daha önce hiç ps kullanmadım.bu gb değerleri ne oluyor?mesela 320 değilde 120 gb lik alsam farkı ne olur?

birde ps4 ü beklemeli miyim yoksa ps3 mü almalıyım yoksa crossfire mi yapmalıyım?

önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 31 Ocak 2013; 0:21:41 >

• bence ps4 ü bekle.yeni konsollar yeni teknolojiler demek.
  • cevabınız için teşekkürler.ancak ps4 ün çıkmasına 1 seneye yakın var tam bilmiyorum ama .benim ps3 alma amacım gow serilerini oynayabilmek.1 ile 2 yi pcde oynadım ancak 3 maalesef oynatılacak program yok birde üstüne 4 çıktı.Yinede crossfire yapsam mı? birde gta 5 pcye geç çıkıcak ps3de onuda oynamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 31 Ocak 2013; 0:28:18 >

Orijinalden alıntı: toytonum

Merhabalar elimde 600 tlye yakın bir para var bunu 800 e tamamlayarakhttp://www.teknosa.com/urunler/125083813/sony-ps3-320-gb-black-konsol-move-starter-pack-mov bu ürünü alabilirim yada elimde asus hd 6870 directcu var 1 tane daha alıp crossfire yapabilirim üstüne de rami 10 gb yaparım.amd phenom ii x6 1090t işlemcim ve 23'' led var.Bu arada ps3 alırsam tv miz biraz dandik tüplü yani hd değil() bunu pc ye bağlayabilirmiyim?

ilk önce sorularım var

daha önce hiç ps kullanmadım.bu gb değerleri ne oluyor?mesela 320 değilde 120 gb lik alsam farkı ne olur?

birde ps4 ü beklemeli miyim yoksa ps3 mü almalıyım yoksa crossfire mi yapmalıyım?

önerilerinizi bekliyorum

pcyi güçlendir. para biriktir 1-2 sene sonra xbox720 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 mi pc mi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.