Şimdi Ara

PS3 Move-kamera, 20 Eylül Kampanyası, TEKNOSA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Move aldım bugün Started Pack Carrefour'dan 150 Tl'ye ama oyunlar çok çocuksu ya...Sport's Champion Hakkındaki düşüncelerinizi söylerseniz ondan da bir tane alabilirim

Şuan için ; 1x Move - 1x Camera - 1x Starter Game Disk var--- Sizce daha neler almalıyım
  • sports champions dehşet eğlenceli oyun demosunu oyna özellikle gladiator masa tenisi ve voleybol fena sarıyo :D
  • bende 2 gün önce bimeksten aldım 120 tl ye hatta 2 adet aldım move analog controller de sipariş verdim heavy rain i kesinlik move ile oynayan mükemmel oluyor dövüş sahnelerinde kopuyorsunuz resmen
  • arkadaşlar merhaba

tvnin üstünde bir kamera, bir elimde move, diğer elimde de sub controller olsa, move i ekrana doğru tabanca gibi tutup, sub controller ilede yürümek suretiyle MW2 oynayabilirmiyim:))

mw2 nin move aletini illa desteklemesi mi gerekiyor? (hoş, biri böyle tabancı oyunlar için bunu düşünmüş ve çoktan tabancı kalıbının içine yerleştirmiş move aletini:)

bir arkaşım bana bilgi verebilirmi rica etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksin3

arkadaşlar merhaba

tvnin üstünde bir kamera, bir elimde move, diğer elimde de sub controller olsa, move i ekrana doğru tabanca gibi tutup, sub controller ilede yürümek suretiyle MW2 oynayabilirmiyim:))

mw2 nin move aletini illa desteklemesi mi gerekiyor? (hoş, biri böyle tabancı oyunlar için bunu düşünmüş ve çoktan tabancı kalıbının içine yerleştirmiş move aletini:)

move desteğinin olması lazım yoksa oynayamazsın yakın zamanda killzone3 te oynanacak move ile
    quote:

Orijinalden alıntı: teksin3

arkadaşlar merhaba

• teşekkürler Oppsional ...black opps için move desteği olacak duyumu olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.