Move aldım bugün Started Pack Carrefour'dan 150 Tl'ye ama oyunlar çok çocuksu ya...Sport's Champion Hakkındaki düşüncelerinizi söylerseniz ondan da bir tane alabilirim
Şuan için ; 1x Move - 1x Camera - 1x Starter Game Disk var--- Sizce daha neler almalıyım
sports champions dehşet eğlenceli oyun demosunu oyna özellikle gladiator masa tenisi ve voleybol fena sarıyo :D
bende 2 gün önce bimeksten aldım 120 tl ye hatta 2 adet aldım move analog controller de sipariş verdim heavy rain i kesinlik move ile oynayan mükemmel oluyor dövüş sahnelerinde kopuyorsunuz resmen
arkadaşlar merhaba
tvnin üstünde bir kamera, bir elimde move, diğer elimde de sub controller olsa, move i ekrana doğru tabanca gibi tutup, sub controller ilede yürümek suretiyle MW2 oynayabilirmiyim:))
mw2 nin move aletini illa desteklemesi mi gerekiyor? (hoş, biri böyle tabancı oyunlar için bunu düşünmüş ve çoktan tabancı kalıbının içine yerleştirmiş move aletini:)
bir arkaşım bana bilgi verebilirmi rica etsem?
quote:
Orijinalden alıntı: teksin3
arkadaşlar merhaba
tvnin üstünde bir kamera, bir elimde move, diğer elimde de sub controller olsa, move i ekrana doğru tabanca gibi tutup, sub controller ilede yürümek suretiyle MW2 oynayabilirmiyim:))
mw2 nin move aletini illa desteklemesi mi gerekiyor? (hoş, biri böyle tabancı oyunlar için bunu düşünmüş ve çoktan tabancı kalıbının içine yerleştirmiş move aletini:)
move desteğinin olması lazım yoksa oynayamazsın yakın zamanda killzone3 te oynanacak move ile
quote:
Orijinalden alıntı: teksin3
arkadaşlar merhaba
teşekkürler Oppsional ...black opps için move desteği olacak duyumu olan varmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme