Şimdi Ara

PS3 Move-kamera, 20 Eylül Kampanyası, TEKNOSA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps3 slim 320 gb move started pack 850 TL yarın abim ondan alcak 100 tlye de move u alcam ondan :D
  • Saçma gelmesin ama kamerayı pc de kullanabiliyormuyuz arkadaşlar?
  • Bu pakedi shopto dan alsam problem olmaz herhalde?107 ye geliyor shoptodan takipli kargo ile.
  • Ben shopto dan aldım arkadaşım getirecek ay sonunda guitar hero WT bundle ile birlikte.
  • starter pack de yer alan disteki oyunlar şunlarmış;

Disc Contents:

Please note that these demo disc contents are not yet finalised by Sony and subject to change.

Videos

"Setting up PlayStation Move" - instructional video

Demos

Sports Champions
    Start the Party!
    The Shoot
    EyePet: Move Edition
    TV Superstars
    echochrome ii (PSN title - demo not Move supported)
    Tumble (PSN title - demo not Move supported)
    Beat Sketchers (PSN title - demo not Move supported)
    Hustle Kings (PSN title)

her oyundan kısa sürümler olacak sanırım,
    yorum yapanlar, diski çok beğenmiş.

yeni move oyun almadan bir süre alıştırma yapmakta faydalı olur.

iyi oyunlar
  • PlayStation3lack, Tesekkurler lazim olursa PM atarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Saçma gelmesin ama kamerayı pc de kullanabiliyormuyuz arkadaşlar?
    evet kullanılabıiliyordu sanırım bi programla
  • iyi eğlenceler ve iyi günler arkadaşlar.Dh genç PS3 kullanıcıları için 3 ayın son tatili. , okullar açılıyor ve yeni bir maraton başlıyor.Bende bu move alıp okul stresini atmak istiyorum fakat kafamda soru işaretleri var...

Şu soruları size sormak istiyorum.

1-Move kaç tane olması lazım her oyunu oynuyabilmek için?

2-Move'un kaç çeşidi var ? (ben bi kafasında top olan bide josystklisini gördüm :S Anlamadım onlardan birşey)

3-Move ve Joystikli Move :D nasıl kullanılacak

4-Her oyunda bunlarla nasıl oynuyacagız yine fonksiyon tuşları olan basmak zorunda mı kalıacaz

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

iyi eğlenceler ve iyi günler arkadaşlar.Dh genç PS3 kullanıcıları için 3 ayın son tatili. , okullar açılıyor ve yeni bir maraton başlıyor.Bende bu move alıp okul stresini atmak istiyorum fakat kafamda soru işaretleri var...

2-Move'un kaç çeşidi var ? (ben bi kafasında top olan bide josystklisini gördüm :S Anlamadım onlardan birşey)

4-Her oyunda bunlarla nasıl oynuyacagız yine fonksiyon tuşları olan basmak zorunda mı kalıacaz

1- KZ3, Heavy Rain gibi ilerlemeli oyunları oynayabilmen için Navi. kontroller (üzerinde analog olan) ve motion kontroller (üstünde top olan) iki adet kola ihtiyacın var. Ancak Navi. kontroller yerine Dual Shock 3 ya da Sixaxis'i de kullanabildiğin için, Navi. kontroller almak zorunda değilsin. Fakat dövüş oyunu gibi karakteri hareket ettirmediğin veya karakterin kendi hareket ettiği oyunlarda ise elin de 2 tane motion kontroller olmak zorunda yoksa oynayamazsın.

2- İki çeşit var, Navi. ve motion kontroller.

3- İlerlemeli oyunlarda Navi. ya da DS3/Sixaxis + motion, dövüş, ok falan filan atma gibi oyunlarda da motion + motion

4- Navi. kontroller bildiğin gamepad, motion kontroller ise gamepad'in sağ analog görevini üstleniyor yani nişan alma, etrafına bakınma vs. gibi şeyleri yapacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 19 Eylül 2010; 13:48:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

iyi eğlenceler ve iyi günler arkadaşlar.Dh genç PS3 kullanıcıları için 3 ayın son tatili. , okullar açılıyor ve yeni bir maraton başlıyor.Bende bu move alıp okul stresini atmak istiyorum fakat kafamda soru işaretleri var...

1- KZ3, Heavy Rain gibi ilerlemeli oyunları oynayabilmen için Navi. kontroller (üzerinde analog olan) ve motion kontroller (üstünde top olan) iki adet kola ihtiyacın var. Ancak Navi. kontroller yerine Dual Shock 3 ya da Sixaxis'i de kullanabildiğin için, Navi. kontroller almak zorunda değilsin. Fakat dövüş oyunu gibi karakteri hareket ettirmediğin veya karakterin kendi hareket ettiği oyunlarda ise elin de 2 tane motion kontroller olmak zorunda yoksa oynayamazsın.

2- İki çeşit var, Navi. ve motion kontroller.

3- İlerlemeli oyunlarda Navi. ya da DS3/Sixaxis + motion, dövüş, ok falan filan atma gibi oyunlarda da motion + motion

4- Navi. kontroller bildiğin gamepad, motion kontroller ise gamepad'in sağ analog görevini üstleniyor yani nişan alma, etrafına bakınma vs. gibi şeyleri yapacaksın.

Cevaplarınız için teşekkür ederim...

Yani 2 x Move ve 1 Navi Alsam Tadından yenmez Hayırlısı artık bakalım önümüzde 7 aylık okul maratonu var.Kısmet diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

starter pack de yer alan disteki oyunlar şunlarmış;

Disc Contents:

Please note that these demo disc contents are not yet finalised by Sony and subject to change.

Videos

"Setting up PlayStation Move" - instructional video

Demos

Sports Champions
    Start the Party!
    The Shoot
    EyePet: Move Edition
    TV Superstars
    echochrome ii (PSN title - demo not Move supported)
    Tumble (PSN title - demo not Move supported)
    Beat Sketchers (PSN title - demo not Move supported)
    Hustle Kings (PSN title)

her oyundan kısa sürümler olacak sanırım,
    yorum yapanlar, diski çok beğenmiş.

yeni move oyun almadan bir süre alıştırma yapmakta faydalı olur.

iyi oyunlar

Bu oyunların 7 tanesi PS Store da mevcut.

• yarın sabahtan olur mu teknosada
  • Arkadaşlar bende ps2 için kamera var bunu move için ps3 de kullanabilir miyim ? Ve eğer kullanılıyorsa kalite fark eder mi çok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

yarın sabahtan olur mu teknosada

Öğleden sonra gidip şansımı deneyeceğim. Ama sabahtan ellerinde olması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Arkadaşlar bende ps2 için kamera var bunu move için ps3 de kullanabilir miyim ? Ve eğer kullanılıyorsa kalite fark eder mi çok ?

Kullanamazsın. PS2 kamerası eyetoy diye geçer ps3 ünkü eyecam. Eyecam daha yüksek çözünürlüğünün yanında 60HZ destekler.
  • Arkadaşlar starter pack in içinden çıkan demoların hemen hemen hepsi ps storedan ücretsiz indirilebiliyor zaten.

CD' nin içindekiler;

Sports Champions ( TR PSN' de ücretsiz )
    Start the Party! ( TR PSN' de ücretsiz )
    The Shoot ( TR PSN' de ücretsiz )
    EyePet: Move Edition ( TR PSN' de ücretsiz )
    TV Superstars ( TR PSN' de ücretsiz )
    echochrome ii ( TR PSN' de ücretsiz )
    Tumble( TR PSN' de ücretsiz )
    Beat Sketchers (PSN de yok)
    Hustle Kings ( PSN de yok )

Starter pack alamayanların üzülmesine gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Arkadaşlar bende ps2 için kamera var bunu move için ps3 de kullanabilir miyim ? Ve eğer kullanılıyorsa kalite fark eder mi çok ?
    sanmıyorum kullanıldığını
  • Move da bazı oyunlar 2el ile oynanıyor,
    bunun için gerekli olan navigation (kafası toplu) yanı sıra,
    sub controller dedikleri topsuz olan.

işte bu topsuz yerine bildiğimiz ds3 kullanılabiliyormuş,
    her nekadar tek elle kontrolda biraz zorluk olsa da aynı işi görüyormuş.

bence 2. kontrol için acele etmeyin,
    ds3 deneyin.

iyi oyunlar
  • Arkadaşlar,sanırım her yerde 149 tle olucak ps move çünkü geçtiğimiz günlerde olan ps move lansmanın'da konuşan özgür kirazcı ps move starter pack in fiyatının 149 tle olarak belirlendi dedi. Yani sadece teknosa'da değil ayrıca ps move için gümrükte sorun çıkmış 22 eylülde stoklarda olucakmış. Teknosa'yı arayıp sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerognc -- 21 Eylül 2010; 23:05:31 >
  • Ben teknosa dan (internet) bir ps3 aldim ve bozuk cikti. 15 gun sonra geri gonderdim. Parami geri iade ettiler hic bir problem cikartmadilar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.