Merhaba arkadaşlar move ürünü için biz neleri alamız gerek? Videolarda adamın elinde 2tane falan var bizdemi 2tane alcaz biri açıklarsa sevinirim.
millet tartışmaktan arkadaşa cevabını vermemiş nese ben söliyim move için :1 adet ps eye (kamera ) 1adet nunchuk(üstünde anolog bulunan hareket algılayıcı)1 adet remote controller(genelde sağ elimizde tuttuğumuz binevi mause görevi gören hareket algılayıcı) move keyfini çıkarman için yeterli olacaktır.(tabi bide move destekli oyun alman gerekiyor)
1 kamera 2 toplu 1 tanede topsuz dalgadan aldın mı çıkacak bütün oyunları oynarsın.
rahat 250 TL. vereceğiz yani, ben fit oyunu çıkarsa alacağım
quote:
Orijinalden alıntı: Oppsional
en hesaplı sekılde 2 hareket sensoru 1 ılerleme kumandası ve 1 kamera kaça patlıyo hesaplayan varmı yanı 2 işiklı 1 ısıksız bide kamera mumkunse ucuz oyunla bırlıkte
Yaklaşık 110-120 liraya PlayStation Eye, bir adet Move Controller ve bir adet oyun ile (Sports Champions) gelen bundle'ı var. Bunun dışında istenirse 50-60 lira civarına Navigation Controller (ki aynı işi SixAxis/DualShock 3'nin sol analog stick'ini kullanarak da yapma imkanınız var ki bu da bir süre idare edecektir para sıkıntınız varsa) ve yine 70 lira civarına ekstradan bir Move Controller daha alabilirsiniz.
Bir move bir kamera Sadece 2-3 oyun oynanır (golf basket vb)
2 move dövüş oyunu kalkanlı oyun rpg falan
1 move 1 navigation ilerlemeli oyunlar
2 move 1 navigation 1 kamera ( her oyun)
Yalnız beyler hesapladım ben o yazdığım şeyler toplamda nerden baksan 280 liraya geliyor.Ben almıyorum bu aleti
Yani toplamda 170TL'ye kamera+Move+Nav Controller alınabiliyor.
bana 2 move 1 kamera lazım üf be bide bunların oyunlarını tek tek satacaklar degılmı çok acayıp masraflı olur bi oyun ıcınde mıove alınmaz
tekrardan yazıorum bence bu cihazı türkiyeden alın yurtdışından aldıklarınızın garantisi olmıcak ayrıca cihaz yeni herhangi bir sorun çıkma olasılığı olabilir bence garantili alın ben öyle yapcam
quote:
Orijinalden alıntı: Sevinckan_216
tekrardan yazıorum bence bu cihazı türkiyeden alın yurtdışından aldıklarınızın garantisi olmıcak ayrıca cihaz yeni herhangi bir sorun çıkma olasılığı olabilir bence garantili alın ben öyle yapcam
Kimisi sadece bundle'ın 200 lira civarında olacağını söylerken yarım yamalak verecekleri garanti için Türkiye'den alamam. Hiç bir kontrolör kolay kolay bozulmaz eğer ki üzerine çok ciddi miktarda sıvı dökülmediği ya da sert bir darbe almadığı sürece. Bozulursa da herhangi bir Sony bayisine götürüp parasını vererek tamir ettirebilirsiniz zaten ki çoğu zaman "kullanıcı hatası yüzünden bu hata garanti kapsamına girmiyor" diyerek işin içinden çıkıyor çoğu servis. Ancak gidip de 20-30 lira fazlaya satarlarsa elbette buradan alırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Sevinckan_216
evet mantıklı fiyatlarda uçurum olmazsa bende öyle yaapabılırım
ben yarın nasibse shopto dan camera + hareket algılayıcı + demo oyun paketini, yön kontrol joystick ni ve RE5 move versiyonunu alacağım. kargo hariç 185 tl ye falan geliyor. Türkiyede bu paket rahatlıkla 300 tl gibi bir rakama mal olacaktır. garanti olayını dert etmemek gerek çünkü kolay kolay bozulacağını düşünmüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Dilocrom
ben yarın nasibse shopto dan camera + hareket algılayıcı + demo oyun paketini, yön kontrol joystick ni ve RE5 move versiyonunu alacağım. kargo hariç 185 tl ye falan geliyor. Türkiyede bu paket rahatlıkla 300 tl gibi bir rakama mal olacaktır. garanti olayını dert etmemek gerek çünkü kolay kolay bozulacağını düşünmüyorum.
iyi fiuyat aslında alınabılır
bence kesinlikle çok iyi fiyat. yalnız benim alacaklarım ayrı ayrı 3 ürün. acaba shopto paketlemeyi nasıl yapıyor, yani gümrüktü bir problem çıkarmı onu düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Dilocrom
Move Bundle'ın boyutunu düşünürsek, diğerleriyle arasına bir kaç gün süre ekleyerek alman yararına olabilir. Move'un çıkmasına henüz 16 gün var (ShopTo'nun verdiği tarihe göre). Resident Evil 5: Gold Edition ayın 10'unda çıkacak o nedenle öncelikle onu alıp daha sonra önce Bundle sonra Navigation Controller'ı aralarına bir kaç gün süre koyarak alırsan en azından gümrükte takılma riskini önlemiş olursun.