Şimdi Ara

Ps3 Move hangilerini alıcaz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
10.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün ben de böyle bir başlık açmayı düşündüm ama vaz geçtim. Shopto da preorder olarak tutuyordum düne kadar, bir starter pack(ps-eye, move motion controller, demolar) + move navigation controller + move motion controller + move gun attachment + residen evil 5 move gold olarak set yapmıştım ama biraz bekleme kararı aldım, seyrettiğim bazı videolar bana pek hoş gelmedi bir de hareket sensörü yerine ps-eye kullanıyor olması beni düşündürüyor. Çünkü ben projektör ile kullanıyorum ve ortamın karanlık olması gerekiyor, eski eye toy dan hatırladığım kadarıyla ışığın az olduğu ortamlarda sorun yaşıyordu, belki motion controllerın ucundaki topun ışığı zifiri karanlıkta bile oynamaya imkan sağlıyordur ama bunu da çıkmadan ve birileri test etmeden önce öğrenemeyeceğim için preorderlarımı iptal ettim, şimdilik sadece ps-eye ve re5 alacağım. Sonra yorumlara göre hareket ederim artık.

Orijinalden alıntı: Blacktric

quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

ben yarın nasibse shopto dan camera + hareket algılayıcı + demo oyun paketini, yön kontrol joystick ni ve RE5 move versiyonunu alacağım. kargo hariç 185 tl ye falan geliyor. Türkiyede bu paket rahatlıkla 300 tl gibi bir rakama mal olacaktır. garanti olayını dert etmemek gerek çünkü kolay kolay bozulacağını düşünmüyorum.

Move Bundle'ın boyutunu düşünürsek, diğerleriyle arasına bir kaç gün süre ekleyerek alman yararına olabilir. Move'un çıkmasına henüz 16 gün var (ShopTo'nun verdiği tarihe göre). Resident Evil 5: Gold Edition ayın 10'unda çıkacak o nedenle öncelikle onu alıp daha sonra önce Bundle sonra Navigation Controller'ı aralarına bir kaç gün süre koyarak alırsan en azından gümrükte takılma riskini önlemiş olursun.

evet çok mantıklı düşünmüşsünüz. teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rossoscuderia

Dün ben de böyle bir başlık açmayı düşündüm ama vaz geçtim. Shopto da preorder olarak tutuyordum düne kadar, bir starter pack(ps-eye, move motion controller, demolar) + move navigation controller + move motion controller + move gun attachment + residen evil 5 move gold olarak set yapmıştım ama biraz bekleme kararı aldım, seyrettiğim bazı videolar bana pek hoş gelmedi bir de hareket sensörü yerine ps-eye kullanıyor olması beni düşündürüyor. Çünkü ben projektör ile kullanıyorum ve ortamın karanlık olması gerekiyor, eski eye toy dan hatırladığım kadarıyla ışığın az olduğu ortamlarda sorun yaşıyordu, belki motion controllerın ucundaki topun ışığı zifiri karanlıkta bile oynamaya imkan sağlıyordur ama bunu da çıkmadan ve birileri test etmeden önce öğrenemeyeceğim için preorderlarımı iptal ettim, şimdilik sadece ps-eye ve re5 alacağım. Sonra yorumlara göre hareket ederim artık.

isiklari komple kapatsanda sorun olmuyor move da elemanin biri deneyip video ya cekmisti. Move un sorunu gunesli havalarda yada isigin yuksek yada cok parlak oldugu mekanlarda algilama sorunu cekiyor.

Yani dusundugunun tam tersi vaziyet.

Ayrica PS3 kontrollerinin TR de kactan satildigini biliyoruz. Bence yurtisina yakin bir fiyat beklemek tatli bir hayal olur.

• Bildiğim kadarıyla aletin içinde jiroskopik sensör var sixaxis gibi + olarak da kamerayı da kullanıyor dolayısıyla çok daha doğru bir şekilde bilgiyi işleyebiliyor,yani ne eyetoy ne de wii ikisinden de ileri bir teknoloji.

Orijinalden alıntı: Pekmezci

Starter bundle + RE5 move edition'larını shopto'dan preorder verdim, gün sayıyoruz.

hayırlı olsun...

bende sırf RE 4 wii edition için wii konsol alacaktım. ps3 te move hareketi çıkınca vazgeçtim. move aparatlarını alacağım.
  • quote:

Starter bundle + RE5 move edition'larını shopto'dan preorder verdim, gün sayıyoruz.

navigation controller almadınızmı peki?
  • quote:

quote:

İlk etapta almayacağım, navigation controller yerine DS3'ü kullanmayı düşünüyorum, rahat edemezsem ileride onu da alabilirim.

quote:

quote:

İlk etapta almayacağım, navigation controller yerine DS3'ü kullanmayı düşünüyorum, rahat edemezsem ileride onu da alabilirim.

rahat edilemez gibi geliyor ama denemek lazım tabi

quote:

quote:

quote:

rahat edilemez gibi geliyor ama denemek lazım tabi

2 kişilik move oynamak için, 2 toplu, 2 de navigation mu almak lazım şimdi.

Eyecam'im var.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• dün akşam move aparatlarını ön sipariş verdim. starter pack + navigation control ve 1 tanede RE 5 move versiyonundan sipariş verdim.3 ü birden posta dahil 185 tl tuttu. elime ulaşsın detaylı inceleme yaparım burada
  • selam arkadaşlar, ben de bu move starter pack (move + eye cam) almak istiyorum shoptodan,fakat gümrüğe takılır mı? ve ya aynı paketden alacak arkadaşlar ellerine ulaştıktan sonra bana pm atabilirler mi ?

teknosa bu fiyata çıkarıyorsa durun bakalım daha neeler göreceğiz

Orijinalden alıntı: Oppsional

starter pack i dışardan alan arkadaşlar tam olarak kkaç paraya denk gelıyor bu elimize ulaşana kadar yani kargo dahil

şoptudan postası dahil 105 tl ye aldım ben.

quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

starter pack i dışardan alan arkadaşlar tam olarak kkaç paraya denk gelıyor bu elimize ulaşana kadar yani kargo dahil

şoptudan postası dahil 105 tl ye aldım ben.
    45 lira fark için değer o zaman
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.