Şimdi Ara

Ps3 Move hangilerini alıcaz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
10.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat iyi aslında üstelik garantili. yalnız navigation controller var unutmayın. onun fiyatıda 100 tl olacak diyorlar TR de. satürn de 99 TL miş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

Ps3 Move hangilerini alıcaz.

O gerçekmi ? Gerçekse bende alıcam.

Shopto'da 96 lira gibi bir fiyata denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 18 Eylül 2010; 13:55:56 >
  • Aksesuarların fiyatlarına buradan da bakabilirsiniz.

http://www.teknosa.com/msib21/formlar/CategoryProducts.aspx?CS_Catalog=_OYUN___HOBI&CS_Category=_SBA_796_1662_745_3304&T_Category=_PS3_EKIPMANI796

Sony Motion Controller: 99 TL
    Sony Navigation Controller: 69 TL
    Sony Eye Camera: 84.90 TL
    Sony Move Starter Pack: 149 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 19 Eylül 2010; 14:07:50 >
  • Bu starter packte tek move aparatı var normalde 2 tanemi oluyor yoksa bu yeterlimi?
  • Dun aksam ps3 elime ulasti,fazlaca kurcalama zamanim olmadi ama soyle soyleyeyim;15 eylulde avrupa cikisli ps3 320 gb move paketini aldirirdim,oglan bayram etti resmen,icinden cikan eyepet demo oyuna bayildi...Demo oyunlarin kurulumunu yapan bir disk cikti...Paket fazlaca agir oldugu icin gumrukde sikinti cikarmamasi icin kutusuyla elime ulasmadi(bavullarin muhtelif yerlerinden cikarttik )...Simdilik bukadar pakette move motion controller yoktu yada vardida basina biseymi geldi bilmiyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reno99 -- 18 Eylül 2010; 14:17:22 >
  • 145'lik paketle killzone gibi hardcore oyunları oynayamayız ama

250 tl'yi gözden çıkarmak gerek
  • süper haber 145 lira hemde garantili şoptudan alcağıma tekno dan alırım ama 1-2 hafta daha bekleyelim bakalım media markt electro world buralardan daha iyi fiyat çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevinckan_216 -- 18 Eylül 2010; 15:00:22 >
  •  Ps3 Move hangilerini alıcaz.
     Ps3 Move hangilerini alıcaz. Ps3 Move hangilerini alıcaz.

Ps3 Move hangilerini alıcaz.

•  Ps3 Move hangilerini alıcaz.

İki tane giriş var ??

Bu arada ucundaki top yumuşak birşey mi videoda gördüm bastırınca içine giriyor.
  • Hocam bende netten bulup koydum fotoğrafları. Henüz elime geçmedi ama alttaki yuvanın yanında external yazıyor. Üstteki usb kablo ile şarj, alttaki yuva ise sarj standı için yapılmış olabilir diye tahmin ediyorum.
  • ABİLER BİŞİ SORCAM SHOPTO DA KAÇ GÜNDE GELİO ÜRÜNLER
  • Bu move da titreşim özelliği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DFX

Bu move da titreşim özelliği var mı?

olursa sağlık ürünleri satan dükkanlarda da görürüz bolca :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 19 Eylül 2010; 4:50:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Bir move bir kamera
    Sadece 2-3 oyun oynanır (golf basket vb)

2 move dövüş oyunu kalkanlı oyun rpg falan

1 move 1 navigation ilerlemeli oyunlar

2 move 1 navigation 1 kamera ( her oyun)

2 Move 1 Navigation 1 Kamera Tamam Da 2 Move'u 2 Elle Tuttuktan Sonra Navigation'u Ağzımıza Mı Alacaz Nedir Bu İş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whoops

quote:

Orijinalden alıntı: DFX

Bu move da titreşim özelliği var mı?

olursa sağlık ürünleri satan dükkanlarda da görürüz bolca :)

Titreşimde olursa yani oha lık durum olur tam biçilmiş kaftan.
  • "The PlayStation Move Navigation Controller has advanced motion sensors, a color changing sphere and even vibration feedback."

Titreşim var da, hangisinde var onu bilmiyorum ama büyük ihtimal her iki controllerde de vardır.
  • @GoldPunch

Evet, o ucunda ki top yumuşakmış.Ben de geçen gün bir unboxing videosunda gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Bir move bir kamera
    Sadece 2-3 oyun oynanır (golf basket vb)

2 move dövüş oyunu kalkanlı oyun rpg falan

1 move 1 navigation ilerlemeli oyunlar

2 move 1 navigation 1 kamera ( her oyun)

2 Move 1 Navigation 1 Kamera Tamam Da 2 Move'u 2 Elle Tuttuktan Sonra Navigation'u Ağzımıza Mı Alacaz Nedir Bu İş?

Heavy Rain, Killzone 3, Infamous vs. gibi karakteri yönlendirdiğin oyunlarda navi. kontroller ve motion kontroller elinde olacak. Ama dövüş, ok falan filan atma vs. gibi hareket etmeyen ya da otomatik olarak kendi hareket eden oyunlarda ise iki elinde de motion kontroller olmak zorunda.

• Kamerası olmayanlar starter paketi alabilir. yoksa ki içindeki disk te full sürüm oyun yok. Demolar psn de de var zaten. Boyutları ufak. Teknosa sırf kamerayı 80 liraya satıyor.
    Move un fiyatı en uygun shopto da görünüyor. Kargo hariç 70 lira. Starter paket alınırsa kamera 30 liraya satın alınmış oluyor. Diyelim birisi move alacak, arkadaşı da sadece kamera istiyor; starter paket alınıp kamera arkadaşa verilir.
  • Şu x360 ın "kinect" adıyla çıkacak olan aletin fiyatını ben mi yanlış görüyorum, orada 300 lira mı yazıyor? Eğer öyleyse kafayı yemiş bunlar. Kaç kişi alabilir o aksesuarı? Üstelikte 640x480 30 fps diyor özelliklerinde. 30 fps ile ne kadar akıcı takip edebilecek bu alet? 120 fps olması gerekmez mi bu değerin?

http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2KI03-Kinect%20for%20Xbox%20360%20Includes%20Kinect%20Adventures.html
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.