Şimdi Ara

Ps3 monütör problemi ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar odamdaki tv bozulunca köşede duran monütörü kunlanayım dedim hdmı to vga aparatı vardı elimde bağlantıyı yaptım bazı oyunlarda denediğim (farcry 3 gta 5) oyunlarında görüntü ara ara kasıyo sonra düzeliyo sorun makineden değil çünkü salondaki tv de denedim yağ gibi akıyo acaba monütör eski olduğu için mi yapıyor ? Konuyu açmam amacım arkadaşımda casper marka lcd monütör var eğer görüntü onda kasmadan oynayabilirsem kendisinden alıcam.Yardım ederseniz sevinirim
    Saygılarımla

Ps3 monütör problemi ssli Ps3 monütör problemi ssli Ps3 monütör problemi ssli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmwturkey -- 20 Aralık 2014; 21:40:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Monitorden dolayi hocam hertz dusuk kaliyodur ps3'te 60 hz, ps4'te 100hz uzeri monitor yada tv oneriyorlar bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeidenHainn -- 21 Aralık 2014; 2:21:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeidenHainn

Monitorden dolayi hocam hertz dusuk kaliyodur ps3'te 60 hz, ps4'te 100hz uzeri monitor yada tv oneriyorlar bilginize

Hocam bilgi için çok teşekürler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmwturkey -- 21 Aralık 2014; 13:07:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 AntiAliasing Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.