Şimdi Ara

PS3 Menü Gelmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, konuyu açarken sadece PS3'ün müzikli intro'su Geliyordu, menü Ekranı ve ögeleri gelmiyordu.. Bende bir iki kere açıp kapadım bide eskiden kalma alışkanlık Elimi power tuşuna basılı tuttum sıfırdan kurması gerekiyordu ama artık ekrana hiçbirşey gelmiyor.. Cihaz jb li idi 3.41, sanırım yanlış birşeyler yaptım biryerde artık hiçbirşey gelmiyor.. Açık değilken sinyal yok yazıyor açıyorum o yazı gidiyor tv'den ama hiçbirşey gelmiyor? Ne yapmam lazım arkadaşlar, bir yardım en acilinden...

Orijinalden alıntı: m_1907

Arkadaşlar, konuyu açarken sadece PS3'ün müzikli intro'su Geliyordu, menü Ekranı ve ögeleri gelmiyordu.. Bende bir iki kere açıp kapadım bide eskiden kalma alışkanlık Elimi power tuşuna basılı tuttum sıfırdan kurması gerekiyordu ama artık ekrana hiçbirşey gelmiyor.. Cihaz jb li idi 3.41, sanırım yanlış birşeyler yaptım biryerde artık hiçbirşey gelmiyor.. Açık değilken sinyal yok yazıyor açıyorum o yazı gidiyor tv'den ama hiçbirşey gelmiyor? Ne yapmam lazım arkadaşlar, bir yardım en acilinden...

Ps3 ün ayarlanmış olan görüntü kalitesini tv desteklemiyor . Görüntü kalitesi ayarlarını resetlemeniz gerek.Bunu da Ps3 ün power düğmesine 6-7 sn basarak yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: burak103

quote:

Orijinalden alıntı: m_1907

Arkadaşlar, konuyu açarken sadece PS3'ün müzikli intro'su Geliyordu, menü Ekranı ve ögeleri gelmiyordu.. Bende bir iki kere açıp kapadım bide eskiden kalma alışkanlık Elimi power tuşuna basılı tuttum sıfırdan kurması gerekiyordu ama artık ekrana hiçbirşey gelmiyor.. Cihaz jb li idi 3.41, sanırım yanlış birşeyler yaptım biryerde artık hiçbirşey gelmiyor.. Açık değilken sinyal yok yazıyor açıyorum o yazı gidiyor tv'den ama hiçbirşey gelmiyor? Ne yapmam lazım arkadaşlar, bir yardım en acilinden...

Ps3 ün ayarlanmış olan görüntü kalitesini tv desteklemiyor . Görüntü kalitesi ayarlarını resetlemeniz gerek.Bunu da Ps3 ün power düğmesine 6-7 sn basarak yapabilirsiniz

Hocam, herkes aynı şeyi söylüyor lakin sabah kapayıp çıktım aynı televizyonda.. Neyse yinede yaptım tabiiki bunu da ama hala bir görüntü yok gelen..

• PS3'ü açarken START+SELECT basılı tut.
      maybe then you will see me as I am,
      A fragile wreck on a storm of emotion
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Kardeş RECOVERY MENUye gir, oradan orjinal 3.41i tekrar yükle

Öncelikle yardımlar için teşekkürler arkadaşlar. Sorun çözüldü, rec.menüye girip yeniden yüklememe ragmen yükleme sırasında atıyordu sistemden.. Harddiski çıkarıp dışarda formatlanıp tekrar takıp 3,55 CFW kuruldu. .Şu an herşey yolunda.. Sanırım harddiski yani işletim sistemi çöktü bi şekilde anlamadım ama pekte kolay kolay olmazmış bu olay.. Beni buldu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.