Şimdi Ara

PS3 le ilgili bir kaç sorum var___

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorduğum soruları üst konuda yer alan yeni sorular bölümüne yazmıştım ama cevap veren olmamıştı.Herkes görür diye buraya yazayim dedim.Kusura bakmayın o yüzden.

Topik kirliliği yaratmak bende istemezdim ama işte hayat

Diyerek sorularıma geçiyorum

1-Bende Samsung T240 monitör var.Bu monitörde PS3 oynamak istiyorum.Umarım ilerleyen zamanlarda da alırım.HDMI la bağlicam fakat !

Bazı yerlerde okuduğum kadarıyla ilk başta HDMI görmüyormuş.İlk başta Scartla görüntüyü ekrana getirip ordan HDMI ayarı seçmek gerekiyormuş.Bu doğru mu acaba?

bilgilendirirseniz sevinirim. (eğer böyleyse ozaman ben TV de yapıp sonra monitöre bağlicam)

2-PS3'ü hiç internetimiz olmadanda oyun oynayabilir miyiz ? PSN ve oyun yamalarını kullanmadan.

Mesela MGS4'ün veya GT5 de oyunu kuduktan sonra internetten bişeyler yüklüyormuş.Bunlar yüklenmeden yinede oyun oynayabilir miyiz ?

Sanırım şuan aklıma gelen sorular bunlar.Şimdiden yardımlarınız için saoğlun

• Oyunların güncellemeleri otomatikman yapılıyor. ve güncel oyunlarda bunları iptal edemiyorsun. Ancak şöyle yapabilirsin. Etherneti arkadan çek sorunu çöz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: gLam

Oyunların güncellemeleri otomatikman yapılıyor. ve güncel oyunlarda bunları iptal edemiyorsun. Ancak şöyle yapabilirsin. Etherneti arkadan çek sorunu çöz :D

Zaten net olmayınca ethernet niye takılı olsun

Peki 1.soruyla ilgili bilgi veren ?_
  • Arkadaşlar 1. soruyu yanıtlayan bi vatandaş yok mu yauv
  • Evet Arkadaşım 1 soru doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cem Demir

Evet Arkadaşım 1 soru doğru

Nasıl, nasıl doğru ?
  • Gerek yok bende direk hdmia bağladım görüntü gelmezse açtığında açma kapama düğmesi normal düğmeye yani arkadakine değil 5 saniye basılı tut açılırken makine birden ekrana gelecek zaten diyecek hdmi bulundu görüntü ona geçsinmi diye sonra sesi başka yerden alacaksanda diyecekki ses çıkış ayarıda yapacanmı diyecek bu hdmi optic yada rgb olarak sen seçeceksin artık nasıl bağlıyorsan...

2.Tabiki oynayabilirsin internetsizde kullanabilirsin ama en azından oyunları ilk kez takarken update vs yapsın ondan sonra daha bağlama nete yani updatelerini sık tut özelliklede ilk kez takıcağın bir oyun için önemli bir updatei olabilir çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLuA -- 25 Eylül 2008; 3:06:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Codec hakkında bir sorum olacak.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FaTal_uA ellerin, parmakların dert görmesin.Çok saol

Ses olayını monitörüme 2 hoparlör bağlicam öyle halledicem analog olarak.sonra işaallah dijitale geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPlayer00 -- 25 Eylül 2008; 3:26:30 >
  • Sağol ne demek.İyi oyunlar artık güzel monitör istanbulda nerede bulabiliriz onu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL_uA

Sağol ne demek.İyi oyunlar artık güzel monitör istanbulda nerede bulabiliriz onu :)

Ben Kadiköy yazıcıoğlu yanındaki EKSEN dükkanından almıştım.Halen daha stoklarında olması lazım.Millet alıyosa ordan alıyor ( iyi reklam yaptım hea)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.