Şimdi Ara

PS3 Kullananlar Arkadaşlar Bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bende bugün forumdan bir arkadaşım sayesinde 500 gb superslim ps3 sahibiyim artık. bazı sorularım olacak

1- psn ve psn plus arasındaki fark nedir ?

2- kutulu oyun mu yoksa ps network üzerinden almak mı daha mantıklı ?

3- zannedersem psplus 3 aylık üyeliği 30 liraymış. üyelik aldığım zaman hangi oyunlara sahip olabilirim şu an ?

4- psplus üyeliğim bittikten sonra önceden satın almış olduğum oyunlara erişebilir miyim yoksa iptal mi olur ?

5- başka bir ülkeden last of us, gow ascension gibi oyunlar almam halinde türkçe içerikten faydalanabilirmiyim. yoksa türkiye'den mi almam lazım oyunları ?

6- online oynamak için ne yapmalıyım ?

ve son olarak yeni ps3 almış birine kullanıcı deneyimini geliştirmek için ne önerirsiniz? özel bir ayar , içerik vs.

• hayırlı olsun.

1: psn oyun satın alabileceğin.demo indirebileceğin.oyunun varsa dlc satın alabileceğin playstation un market sitesi. psn plus ise üye olduğun zaman ücretsiz oyun indirip oynayabileceğin.bazı oyunları ise ucuz satın alıp oynayabileceğin bi kulüp diyelim.
    2:ben kutulu oyun alıyorum.Bazı eski oyunları kutulu bulman ise çok zor.ps network dan mecburen alıyosun.örnek:resident evil 4
    3: oyunlar her ay güncelleniyor.
    4: Metal Gear Rising: Revengeance,uncharted 3 veremember me sağlam oyunlar.siteden bakabilirsinhttp://tr.playstation.com/playstationplus/
    5:Türkiyeden alman daha iyi.forumdan veya gittigidiyordan uygun fiyata bulabilirsin.
    6:online oynaman için konsolu kırdırmayıp orjinal oyun alman lazım.Ben şahsen öyle yaptım.Online fifa nın zevki başka.

• Sağol kardeşim cevapların için. Bütün sorularıma cevabımı aldım. Psplus üyeliği alacağım birazdan. Aklıma takılan birşey var. Psplus dan uncharted 3 ü indireceğim. Bildiğim kadarıyla kutulu oyununda türkçe dublaj ve altyazı var. Psn den indirmem halinde ingilizce mi olacak oyun ?
  • raul_meireles kullanıcısına yanıt
    2. Ps Stora'dan kardeşlikle oyun alma imkanı oldugu için bi arkadaşınla 120 TL lik oyunu yarı yarıya alma şansın olur.
    4. Plus üyeliğin bittikten sonra üyeliğini yenilemezsen evet oyunların gider
    6. Online oynamak için ilk önce ps3 de bir user açtıkdan sonra menüde en sağ tarafa gelip ücretsiz bir Psn hesabı açman gerekir. Daha sonra multiplayer imkanı olan oyunları online oynayabilirsin
  • psn plus üyeliği bittiğinde sadece bedava alınan oyunlar gider.
    plus indirimiyle veya normal fiyat üzerinden alınan oyunlar gitmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.