Şimdi Ara

PS3 Kontrollerinin Analog Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar geçenlerde de sol analog yalama yaptı demiştim...Ben alıştığım için artık sorun etmiyordum....Fakat sol analogun silikon kısmı(maddesinin bilmiyorum) dün itibariyle parçalandı..Sol analogda yapışkan bir yüzey kaldı...Kontrolleri 5 yıldır sorunsuz kullandım ve kullanıyorum.....Hala sağlam sade fiziksel bir yıpranma oldu...Bazı PS kafelerde o kısım çıkık oluyor gerçekten eli çiziyor..Şimdi PS4 arefesinde o kadar para vermek istemiyorum..En son fiyatlar 120 lira falandı teknoloji marketlerde(2011 de bakmıştım en son )...Bu kol için bir çare olur mu...Yine aynısından buna benzer birşey yapılabilirmi...Bi de spotlardan alsam fiyat bakımından ne derece değişir,güvenilir ??..

• 5 yıl az değil hocam zaten yıpranması normal. Teknoloji marketler 100-130 arasında satıyor diye biliyorum, ben 2. kolu spottan almıştım, orjinal ve kutudan çıkanla bire bir aynıydı.
    Sorun olmaz yani. Spotta sanırım 80-90'a bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

5 yıl az değil hocam zaten yıpranması normal. Teknoloji marketler 100-130 arasında satıyor diye biliyorum, ben 2. kolu spottan almıştım, orjinal ve kutudan çıkanla bire bir aynıydı.
    Sorun olmaz yani. Spotta sanırım 80-90'a bulursun.

Saolun hocam cevabınız için...5 yılda yıpranması normal...Ama ne biliyim diğer tuşlar hala aynı hassasiyette ve sadece sol anaoga bant falan bağlasammı diye düşünmüyor değilim
  • bugün heralde ps forumu kollardan gidicek.bugünün konusu muhabbeti belli oldu

2. elde bi bak istersen yeni bi kol hocam temiz çıkar illaki.
  • Şu an 120 değil de 90'a satılıyor diye biliyorum. Spotta daha ucuza bulursun sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    playstation 3 sinyal sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.