Şimdi Ara

PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.027
Cevap
76
Favori
648.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • morfoz,şu alaçatıdaki incir yapraklarıyla servis yapan yerin adı tam olarak ne acaba?:)Bide tam olarak alaçatıda nerde?

Buarada herkese tavsiyem>>>izmir-manisa yolunda çiçekli köye sapınca,çiçekli köyü de geçiyorsun.Dağmaran köyü diye bi köy var,orda köy meydanında caminin karşısında "köyüm kahvaltı salonu" var;) perfect;)herkese tavsiye ederim yani;)Fransız müzikleriyle otantik bi ortamda mükemmel bir kahvaltı yaptım geçen hafta:)İçerde şömine filan da var:)hafta sonları dolup taşıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeonx -- 15 Mart 2008; 14:57:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vahitbudak

quote:

Orjinalden alıntı: NECO ksk

arkadaşlar uzun bi aradan sonra aranıza geri döndüm ilk mesajımıda izmirli hemşerilerimin bölümüne yapayım dedim 3-4 ay kadar önce üzerinize afiyet pek hatrı sorulur bi arkadaş yüzünden banlanmıştımda neyse o günler geride kaldı tekrar hoşgeldim

buarada elimde tertemiz orjinal kutu ve kitapçıklı motorstorm var hertürlü oyunla takas edebilirim özellikle F1 olursa çok iyi olurdu bıktım demosunu oynamaktan

hosgelmissen hemsehrim bende ghost recon var crysis le takaslarim istersen tabi ki de

necdetim hosgelmissin tekrardan! msnde yoksun ps3 de de yoksun forumda ol bari

gorusuruz

eyvallah vahitim hoşbulduk zaman buldukça kalıcı olmaya çalışırım ama sen biliyorsun şu aralar trafik biraz yoğun ama sağlam oyuncuyuzdur biraz rotamızı saptırsakta eninde sonunda doğru yolu buluruzgerçi siteyi hiç bırakmadım hergün bakıyordum son gelişmeleri yakından takip ediyordum sağolsun arkadaşlar en ufak bi bilgiyi bile atlamıyorlar dünyada ps3 le ilgili ne varsa anında öğreniyoruz herkese katkılarından dolayı teşekkür

• quote:

Orjinalden alıntı: zeonx

morfoz,şu alaçatıdaki incir yapraklarıyla servis yapan yerin adı tam olarak ne acaba?:)Bide tam olarak alaçatıda nerde?

Buarada herkese tavsiyem>>>izmir-manisa yolunda çiçekli köye sapınca,çiçekli köyü de geçiyorsun.Dağmaran köyü diye bi köy var,orda köy meydanında caminin karşısında "köyüm kahvaltı salonu" var;) perfect;)herkese tavsiye ederim yani;)Fransız müzikleriyle otantik bi ortamda mükemmel bir kahvaltı yaptım geçen hafta:)İçerde şömine filan da var:)hafta sonları dolup taşıyor...

Alaçatıda pazarının orada Club Ali Baba. Hem kahvaltısı hemde akşam gittiniz mi bifteği çok iyidir. Ambians dersen süper.

Köyüm kahvaltı salonuna murat ile saitin(philip Morris) arkadaşıyım derseniz Erhana(yanlış hatırlamıyorsam) hemen yer açılır :)

Haftaya Forza ile benim tavacıya gideceğiz eğer Forza da beğenirse gelecek İzmir buluşmasını orada ayarlayacağım yalnız içki yok. Ama eğer iyi bir çoğunluk sağlarsak menüde KUZU DOLDURMA olacak. Tabii ki süt kuzu. Fazla kalabalık olmasına gerek yok ben zaten 2 kişilik yerim

@WOW

Hayat felsefimiz ye,oyna ve kırbaçla

• ve morfoz der ve gider.....

Partiler, forumlar ve memleket üstü insan......

Hazırlayan, sunan ve yiyen..... Morfoz....NTV 23.00
  • ya kimse unreal3 diyorum,takmıyor ama?cumartesi cumartesi nerde bu millet:)?Hafta içi yok,hafta sonu yok:)Koskoca donanımhaber izmir ps3 oyun takas bölümü uyuyo walla:)Unrealtournament 3'ü diyorum,takaslamak istiyorum diyorum.Elinde halflife orange box veya uncharted gibi...teklif edebileceğiniz oyunlar var mı diyorum?teklifleri siz yapın diyorum:)Kötü mü diyorum?:)
  • Niye iki msg oldu böyle....Sorry....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giove -- 15 Mart 2008; 22:11:09 >
  • Ben uyumuyorum Zeo buradayım bak. Herkes oyunda herhalde...Makina gitti ama yeni PS3 e hazırlıklar başlasın bakalım. Gönder UT3 ü al Orange Box ı..

Born over Zeo....
  • eywallah at least someone heard me:P
  • pm attım;)
  • Cevaplandınız..
  • pardon,biraz ağır kaldım sanırım cevap yazmakta:)
  • @Forza;

Cuma gününü ayarla bana. Bu sefer bir yere gitme olmasın. Eloiride alıp geleceğim. Sabah da bir şey yeme ve bir önceki akşam da hafif geçiştir ona göre.

Forumda zaten kimse falan takas yapmıyor herhalde herkes bence fake olan kopya oyun oynayabilme olayına takmış
  • Hiç merak etme beraberiz Cuma günü. Ayrıca kedidir o kedi. Güncelleme yapılmadan çalışamayan bir makinaya ne yapılabilir ki. Hadi oldu diyelim ne yapacağız boş blueray a işçilik dahil 50 YTL mi vereceğiz. Aman istemem kalsın ...
  • izmir de tam anlamiyla cogu yeni ps3 oyunlari getiren bir dukkan bulamadim gitti valla hep ntsc takliyorum online kotu oluyor o zaman

fifa dir pes tir 2 bilemedin 3 gunde geliyor esas bombalar ya cok gec ya da hic gelmiyor yaw
  • Bir ara bahsedilmişti ama tam hatırlayamıyorum. Basmane de bit pazarında bir yerler vardı. Güneş miydi ismi neydi kardeşim...Bak bakalım....
  • @morfoz

30+ grubumuzun simgesini kırbaç şeklinde yeniden mi düzenlesek?

@ pitrat

Bit pazarında Kuryap'a bak.Özgüneş'e bak.Bir de daha önce söylenen bir yer var.Orası da meşhur fakat şimdi aklıma gelmedi.Hatta en uygun fiyat veren yerlerden biri ama maalesef adını hatırlayamıyorum.Kuryap'ın olduğu Yetkin işhanının bit pazarının ana cadesine bakan kapıdan çıkınca Basmane'ye doğru değil de Çankaya tarafna doğru yürü ilk sokağa gir soldaki ilk PS dükkanı.Adını hatırlayamadım kusura bakma.

Ha birde paso cep telefoncuların olduğu sokakta da var bir yer.Oraya gidince görürsün zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 16 Mart 2008; 13:59:14 >

• bu yemekçi arkadaşların gamepadları yağdan geçilmiyordum eminim yerken de oynuyormusunuz yav
  • Sinan,
    morfoz sixaxis'in üzerine tereyağı sürüp tahin pekmeze banıyormuş.O halde oynuyormuş oyunları.
  • Yücedağ Elektronik orasının adı, iyi yerdir. diğer yerleri pek tavsiye etmiyorum, hem çeşit yok hem de bandrollu oyunmuş gibi aynı fiyat istiyorlar neredeyse Kuryap'ta oyun çeşidi yoktur ama makina ile ilgili herhangi bir sorunda ilk gideceğiniz yer orası olsun. (Garantisizler için söyledim) Bitpazarında Yücedağ hariç PS dükkanına uğramayın arkadaşlar, adamlar esnaf değil zaten. Bir de Kemeraltı Kemer Plazanın en alt katında bi çakal var, sormayın gitsin. Eğlenmek ve dudak uçuklatan fiyatlar için uğrayabilirsiniz. Karşıyaka da Emrah Elektronik düzgün iş yapıyor ve çeşitleri çok iyi ama bana uzak.
  • Hay Allah razı olsun ya.Deminden beri düşünüyorum bulamıyorum.Yücedağ doğru.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.