Şimdi Ara

PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.027
Cevap
76
Favori
648.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satılık veya takaslık Virtua tennis 3;) Süper oyun;)teklifler sizden;)Yüksek bi oyun söyleyip fark da isteyebilirsiniz?Ki daha makbule geçer;)Tüm teklifler sizden;)

Lütfen cevap atın yaw:)Hep kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum kendimi walla:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeonx -- 17 Mart 2008; 2:23:29 >
  • yemek muhabbeti yapmıyorum ondan mı oluyor acaba? gerçi ben yemek muhabbeti yaparsam karnınız acıkır diye korkuyorum.Çünkü hayatım yemek yani:)

Misal:Size çok önemli tavsiyelerim var:)
    1)Salihli'de Odun Ateşinde pişmiş köfteleri yemeden,köfte yedim demeyin! Barışmanço'nun,İbrahim tatlıses'in vs.. gibi ünlülerin zamanında sıklıkla ziyaret ettikleri bir odun köftesi restorantı vardı.Meşhur! Kapanmadıysa ki o yer kapanmaz bence:)Mutlaka gidin;)
    2)Manisa organize sanayi'de akşam 7.30'a kadar açık olan ve sanayi bölgesi için ÇOK FAZLA olan bir yer var.Kağıtta köfte servisi yapıyorlar.MÜKEMMEL:)Yanında da tas ile ayran içebiliyorsunuz;)Manisaya girdikten sonra yolun karşısında benzinci'yi ve VESTEL yazısını görünce kavşaktan sola döneceksiniz.Kime sorsanız gösterir;)
    3)Birgün fazla lüx ve konforlu olmasa da>ailenizle birlikte salaş bi yer ama>urla'da iskele'de restorantlar var.Katmer restorantları:)Ailenizle birlikte deniz manzarası eşliğinde bir büyük boy şişe ayranla birer porsiyon kıymalı veya patatesli katmerlerinizden söyleyip yiyiniz efendim:)Deniz manzarasının da tadını çıkarınız;)
    4)Birgün güzelbahçe'de rakı+balık+kalamar+salata+mezeler ve deniz manzarasının tadını çıkarınız;)
    5)Birgün Taşplak meyhane'ye gidiniz;)Masaya gelen çalgıcılar olunca Zurna'ya paraları sıkıştırınız:)Kemancı'ya çalamayacağı bi şarkı söylemeye çalışınız:)Merak etmeyin hepsini çalıyorlar:)Taşkınlık yapmayınız:)
    6)Birgün Çeşme'de "yengen" yiyiniz:)Extra turşu tabağı getirmezlerse ısrarla isteyiniz:)
    7)Topçu'da çöp şiş yemeden izmir'den gitmeyiniz:)
    8)Hatay'da izmir spor'un orda köprü ayağında süper midyeci oluyor;)Bulamazsanız,Orası olmazsa,arayıp kendi midyecinizi keşfedip birgün 1 tepsi midye sipariş ediniz;)Keşfetmek konusunda ise mevcut olduğunuz keşfetme duyusu,damarlarınızdaki obur kanda mevcuttur;)Size güveniyorum:)
    9)Alsancak'ta kıbrıs şehitlerine girince soldaki ilk sokaktan mükemmel söğüş yiyiniz:)
    10)Bornova'da Destina'da birgün kumpir yiyiniz:)
    11)Reyhan pastahanesinde rokoko yiyiniz,lozan pastahanesinde yaş pasta yiyiniz;)
    12)MC Donald'sa gidip turkcell şifresiyle 1 chicken menü alıp,1 tane de bedava yiyiniz:)))hehehe
    13)Kemeraltında sadece meyve suyu sıkan ufak büfelerden,taze sıkılmış havuç suyu içiniz;)
    14)Hayvan pazarının orda 1 bardak taze turşu suyu içiniz;)Bol bol da acı döktürünüz:)
    15)Birgün Kemeraltı'nın girişinde CAN döner'de mutlaka iskender yiyiniz
    16)Birgün Kızlarağası hanı'nın etrafındaki kahvecilerde fincan'da pişen türk kahvesi içiniz;)
    17)Ankara'ya gitmek nasip olursa,afyonda inip,ekmek arası sucuk yemeyi unutmayınız:)
    18)Üçyol'a gelmeden,yeşilyurt yol ayrımında(Hatay inönü caddesinde)Gerçek Bursa İskender diye ufak,sönük bi yer var.Gidip çok lezzetli bi iskender yiyiniz;)
    19)akide şekeri yiyiniz:)Dimağı açar
    20)Eritebileceğiniz kadar yiyiniz,yiyebileceğiniz kadar eritiniz;)
    21)Bunları yedikten sonra spora yazılmayı ihmal etmeyiniz
    22)Yediklerinizi değil,gördüklerinizi anlatınız
    23)İzmirli değilseniz ve izmir'e özgü birşeyler yemek istiyorsanız,mutlaka boyoz yiyiniz:)Yanında da çay içiniz;)
    24)Simit değil GEVREK yiyiniz;)Çekirdek değil çiğdem çitleyiniz
    25)Kemalpaşa taraflarına yolunuz düşerse:)Gerçi oralara da yol nasıl düşer onu da bilmiyorum ama.Kazak çiftliği var;)At sütüyle kımız yapıyorlar ve kansere ve hastalıklara iyi geldiğini söylüyorlar.1 şişe alıp içiniz:)(not:Ekşimiş ayran gibi).Sonra hızınızı alamayıp Ata bininiz:)
    26)Birgün bir kuzu alıp,ateş yakıp,kuzu çevirme yapınız;)İstediğiniz kısımdan kesip kesip yerken harika bir his yaşıyorsunuz:)Yanında ne içilir siz biliyorsunuz
    27)daha çooooooook sayarım fekat yaz yaz sıkıldım.Eminim siz de okurken yorulmuşsunuzdur:)

• ps3 oyun takasıma da arada bir cevap veriniz:)
  • 1-2-3-5 ve 10 hariç yazdığın heryeri iyi biliyorum ve hepsinden çok yemek yedim. İzninle ben de bi kaç madde ekleyeyim.

28 - İzmir Ticaret Meslek Lisesi'nin çaprazındaki Mimoza Büfeden karışık sandviç yemeden ölme demiş Maradona
    29 - Hatay Nokta durağının orada Abidin kuyumculuğun yanındaki çiğköfteci Savaş'ın orada Yayık ayranla birlikte acılı çiğ köfte
    30 - Şirince'de kahvaltı
    31 - Kemeraltı Balık Hali'nin orada meşhur köfteci Salih'ten bol yağlı köfte (Türkiye çapında ünü var)
    32 - Kıbrıs Şehitlerindeki Tansaşın bitişiğindeki ismini hatırlamıyorum kokoreççi(Salaş bi yer ama buranın da Türkiye çapında ünü var)
    33 - Bayraklıdaki meşhur uykulukçu
    34 - Yeni Konak Mağazasının sokağındaki One Way restaurant'tan duble kaşarlı bi tost
    35 - Kendin pişir kendin ye tarzı için Çoban Et
    36 - Ha bir de en önemlilerinden biri olan Yeşilyurt yol ayrımındaki Baklavacı Cemil Baba

Not: İnanın şu anda yüzümü dahi yıkamadan yazıyorum bunları, kahvaltı hakgetire Senin söyleyipte benim bilmediğim yerleri denemem lazım hemen, boğazıma düşkün olduğum belli oluyordur.

• izmirli obez konsol sahipleri topluluğunu kurmanızın zamanı gelmiş sizin
  • sanırım ağırlık ortalaması olarak en fazla biziz. bu ortalamayı acaip yükselten de benim... bi gün bornovada toplanırsak eğer, bişeyler içtikten sonra size dünyadaki en güzel tavuk ve köfteyi yedirebilirim dayıdan. bu aralar ben jalapeno bibere sardım. tukaş veya fersan alınız. başkası yaramaz. kesinlikle deneyin, mükemmel acı. hiç acı yiyemeyen ben hastası oldum.

buluşma zamanı bence çoktan geldi. morfoz ve eloir abilerime de çok soracaklarım var ses sistemleri ile ilgili falan... hem yeni oyunlar çıktı... bol bol konuşacak şey var, ayrıca eşlerle bi emekli şey olsa.. yani nasıl desem bu olay bayanların ps3 ü daha da benimsemesini sağlayacaktır, daha az laf edeceklerdir bundan sonra... rakı balık yapalım onun için de... fasıl da olur. bornovada yine fiyat performans süper yer var, duvarlarında tef falan asılı. alıp kafa şişirebiliyosunuz...
  • 1.Hala duruyor soyguncu ama lezzetli
    2.Parmaklarınıza dikkat edin.
    3.Harika
    6.2 adet olmazsa olmaz
    7.Tabi tabi
    13.Şan sineması sokağında ki tavsiye
    14.İçin ve hemen kaçın.(Acısı bol)
    15.Lİstede ki en lezzetli yer (Bol tereyağı)
    16.12.00-13.30 yer bulamazsınız...

@zeonx

Bu sourtimes tadı için teşekkür ederim....Konu güzel yerlere geliyor....

Unutmadan 5 nolu madde için isim ver de zurnacıyı sıkıştırıp taşalım, taşıralım biraz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giove -- 17 Mart 2008; 10:33:34 >
  • @ibo

29. O adam yakalanmadı mı daha önce (kaçak et)
    31. Müslüman köfteci de denir Cuma namazı saatinde içeride müşteri varsa dışarı çıkarır :)
    36. Baklava deme bana, kahvaltı da bile yerim...
  • @Berhan

Abi 100 ü devirdim ben onlar bizim yanımıza gelsin diyeceğim ama bir zayıf adam Altek var aramızda....
  • 1- kemeraltında söğüşcü ramazan (cimbom) dan söğüş yiyin bence izmirde 1 numara
    2- k.yaka yalıda yeni bir ciğerci açıldı tavsiye ederim
    3- kokoreç için asım usta- yeşilovada izmirin 1 numarası
    4- k.yaka bostanlıda çağdaş büfeden dilli kaşarlı yiyin farklı bir lezzet
    5- bornovada wafflecı akından waffle yiyin izmirde oda en iyisi

Not : Bu ilanlar her türlü yoruma açıktır (ne demekse) memnun kalmayanlara ücretleri iade edilmeyecektir

bu arada başlığı PLAYSTATİON 3 İZMİR YEMEK TAKAS, YEMEK HABER, YEMEK NERDE YENİR, olarak değiştirsek daha popüler olaccak galiba başlığı kilitlemezlerse iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system failure -- 17 Mart 2008; 10:55:44 >

• 37. Atlas Jet Dardanel in peynirli üçgen sandviçleri

38. Ciğerci Zarif Efes oteli karşı sokak ince dilim

39. Soma acılı kuru fasülye

40. Köfteci Ramiz de köfte değil tulumba tatlısı

41. Ortaklar çöp şiş (Seyyar araba da kendin pişir 1910 yılları Adana usulü)

42. Aydın şehir lokantasın da kabak tatlısı

43. Menemen yol üstü koyun yoğurdundan yapılmış köpüklü ekşi ayran

44. Muğla yolu açık cezaevinde kömürde tavuk

45. Urlalı Hasan da sulu yemek (İç pilav sadece Cuma günü) (K.Altı)

46. Ağam fıstıklı baklava

47. Konak Pier Has Kahve de acı kahve

Denemedim demeyiniz. Sorunuz öğreniniz. Şimdi Morfoz gelir oda ekler bazı yerler....

• eheh 130 oldum ben. askerden yırtabiliyom. ama zayıflamazsam ölcem yakında o da var.

genç mühendis ps3 başında öldü... oyun oynarken ağırlığa dayanamayıp kırılan sandalyeden düşerek logitech firmasının g25 model ürününe kafasını çarparak boynu kırıldı. naaşını almak üzere itfaiye ekipleri olay yerine iştirak etti...
  • 1-bornova hukumet konagi yanında kebap 74.muhtesem kofte ve kiremitte yogurt
    2-gece 11 gibi bornova migrosun yanına boyozcu huseyin geliyor.sıcak sıcak 5 6 tane yutuosunuz.kalani da eve paket
    3-yine bornovada adliyeye yakin asmaalti kebapcisi var.onceden haber verirseniz kaburga dolmasi da yapiyor
    4-buyukparka yakin ramazan usta var.eskisi kadar guzel olmasa da sirf ayani icin bile gidilir.
    5-hisar camiinin orda karagöz baklavalari.anlatilmaz yasanir :)
    6-simdi alisveris merkezlerinde bayiiler acsa da konaktaki tarihi kemeralti borekcisinin bizzat yerinde ziyaret ediniz.
    7-bornova ozkanalrda iki kusaktir bizim midyeci abimizden illa ki midye.hic bir yerde bulamazsiniz iddialiyim.
    8-mennan da dondurmali keskul
    9-aksam 6 7 den sonra hukumet konaginin yanına minibuste tavuk ve kofte yapan bir abimiz gelir.muhtesemdir.sokakta satilan en guzel seylerden biri.
    10-ismet usta da kestirme dil.pide uzerine dil onun uzerine besamel sos ve salca sosu.iskenderin dillisi gibi bisey ama diil de.dil iste.

simdilik bu kadar.devam edicek eylemlerim.

• işte benim dediğim dayı senin 9 numarada bahsettiğindi. hayati dayı. hastasıyız.
  • şaka bir yana hakikattende sağlığımıza dikkat etmeliyiz benim yas 28 askerden geldiğimde kilom 70 civarıydı daha sonra 80-90 derken en son 97.5 kiloya kadar çıktım daha 3-4 ay öncesine kadar 97 kg iken şuan sıkı bir rejim ve azimle birazda başka sebepler le 80 kg'a indim çok şükür inanın zayıflamak okadar güzel birşeyki koşmayı unutmuştum şimdi istediğim kadar koşabiliyorum bence biraz dikkat
  • Ehheeeemm öhhöömmm

Nick : WIZARD of WOR
    Eski Nick : ALTEK (Nam-ı Diğer)
    Boy : 1.76 mt.
    Kilo : 68 KG ALOOOOO 68 KG. diyorum duydunuz muuuuuuuuuu?Kilogram cinsinden.KG KG. ok.

Galiba ideal ölçülerdeyim ben.Maşallah maşallaaaah.Nazar değmesin.Şişman kardeşlerim benimm.

• @neco

Ver ayrıntıyı abi ver ayrıntıyı, gönder şu sihirli listeyi diyecem ama üste ziyaret edilecek bir sürü yer çıktı bana. Nasıl olacak bu iş şimdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WIZARD of WOR

Ehheeeemm öhhöömmm

Nick : WIZARD of WOR
    Eski Nick : ALTEK (Nam-ı Diğer)
    Boy : 1.76 mt.
    Kilo : 68 KG ALOOOOO 68 KG. diyorum duydunuz muuuuuuuuuu?Kilogram cinsinden.KG KG. ok.

Galiba ideal ölçülerdeyim ben.Maşallah maşallaaaah.Nazar değmesin.Şişman kardeşlerim benimm.

Havan batsın uleeyynnnn

• Forza sen nasıl oldun be.Bi yaramazlık yok di mi?
  • Daha denemedim ..... No Comment

Şaka bir yana iyiyim iyi 6 ay sonra bir kontrole daha gideceğim. Yalnız sorma çok fena...Sıyır diyorlar sıyırıyorsun....Tam milli oldum vallahi....
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.