Şimdi Ara

PS3 İçin uygun fiyatlı hoparlör yada ses sistemi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: megaturk

Uzaktan kumandası ile girişler arasında geçiş yapabiliyorsun. Hatta master sesi açıp kapaya bildiğin gibi 6 hoparlörden her birine ayrı ayrı ses konusunda hükmedebiliyorsun.

Fotoğrafı yakında koymaya çalışırım...

Eyvallah sağolasın hocam. Ses sistemleri konusunda bir arkadaşın incelemesi görünce almaya karar verdim.
    İncelemede ayrıntılı resimlerini gördüm.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26888666/tm.htm
    Bir sorum daha olacak. Mesela ps3'ü optikten xbox'i da coaxial'dan bağlayabilirim dimi?
    Ayrıca pc'den aux ya da cd ses girişlerinden hangisinden 5.1 ses alabilirim ya da alabilir miyim 5.1?
    Şimdiden teşekkür ederim.

• Dostum bende PS3 optik, Bil. ise coax tan bağlı. Diğerleri ile bağlamayı hiç denemedim ama kutu içerisinden kablo çıkıyor. Bağlayabilirsin yani...
    "..!"
  • quote:

Dostum bende PS3 optik, Bil. ise coax tan bağlı. Diğerleri ile bağlamayı hiç denemedim ama kutu içerisinden kablo çıkıyor. Bağlayabilirsin yani...

Yani diğer girişlerden 5.1 bağlayabilirim. Cd veya Aux girişlerde sadece left-right yazıyor da.
    Onun için kafama takıldı. Teşekkür ederim katkıların için hocam

quote:

Orjinalden alıntı: CDUST

everest h5402 yi bulamıyorum hiçbir yerde. hepsiburada gönderemedi, gg de satan kalmadı... kısacası internette yok. ankaradayım ve nerede bulabileceğim hakkında bir fikri olan varsa yardım rica ederim.

http://www.segmentbilgisayar.com/product.asp?P_ID=730 linkte ulaşabileceğiniz telefon numarası var. Arayın belki ellerinde kıyıda köşede kalmış birkaç tane vardır.

http://www.koysepete.com/en+ucuz+everest+h5402+105w+rms+51+optik+uzaktan+kuma+106816.aspx burada satılıyor ama fiyatı çok yükselmiş.

http://www.sibertek.com/pinfo.asp?pid=9025 buradaki fiyatı biraz daha uygun.

Umarım yardımcı olabilmişimdir

teşekkürler

ne yazık ki ben hiçbir yerde bulamadım...

ama sorunuda çözdüm, mavi bilgisayardan SONY HT-BE1 model 5.1 sistemi aldım. apartman için gayet yeterli, 2 gündür kullanıyorum ve oldukça memnunum. üzerinde optik haricinde coaxial, usb ve çift laleli audio girişler mevcut. tabii ki z5500 ile karşılaştırmam bile ama birçok kullanıcının işini görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDUST -- 9 Kasım 2008; 0:39:41 >

• yaw bu turikyedeki kazik fiyatlara anlam veremiyorum o fiyattan alan insalarada anlam veremiyorum. yurtdisinda fiyati yari yariyayken bi mala degerinin 2 katini vermek ne kadar mantikli bunu hele hic anlayamiyorum

Orjinalden alıntı: orhanyor

yaw bu turikyedeki kazik fiyatlara anlam veremiyorum o fiyattan alan insalarada anlam veremiyorum. yurtdisinda fiyati yari yariyayken bi mala degerinin 2 katini vermek ne kadar mantikli bunu hele hic anlayamiyorum

Fiyatlar kazık, o noktada söylenecek bir şey yok ama "o fiyattan alan insanlara anlam veremiyorum" lafına asıl ben anlam veremiyorum.

Naapalım peki? Yurt dışından 40 kiloluk koca koli içerisinde ev sineması seti mi getirtelim?

Ona verilecek kargo parası daha mı mantıklı? Peki 100 euro yu geçtiği için ödeyeceğin gümrük parası? 100 euronun altında fatura kestiririm gibi parlak fikirlerin varsa o da tutmaz, çünkü muayene memuru koca ev sinemasını 70 euro ya aldığına inanmaz.

Eee? napıcaz o zaman? Yurt dışında yaşayıp da Türkiye' de insanını salak zannetme, salaklık ile mecburiyet arasında fark var.

Not: Gümrük konusunu nerden biliyorsun dersen, benim babam gümrük komisyoncusu annem gümrük müdür yardımcısı, bilgi olsun diye ekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: avk

quote:

yaw bu turikyedeki kazik fiyatlara anlam veremiyorum o fiyattan alan insalarada anlam veremiyorum. yurtdisinda fiyati yari yariyayken bi mala degerinin 2 katini vermek ne kadar mantikli bunu hele hic anlayamiyorum

Fiyatlar kazık, o noktada söylenecek bir şey yok ama "o fiyattan alan insanlara anlam veremiyorum" lafına asıl ben anlam veremiyorum.

Naapalım peki? Yurt dışından 40 kiloluk koca koli içerisinde ev sineması seti mi getirtelim?

Ona verilecek kargo parası daha mı mantıklı? Peki 100 euro yu geçtiği için ödeyeceğin gümrük parası? 100 euronun altında fatura kestiririm gibi parlak fikirlerin varsa o da tutmaz, çünkü muayene memuru koca ev sinemasını 70 euro ya aldığına inanmaz.

Eee? napıcaz o zaman? Yurt dışında yaşayıp da Türkiye' de insanını salak zannetme, salaklık ile mecburiyet arasında fark var.

Not: Gümrük konusunu nerden biliyorsun dersen, benim babam gümrük komisyoncusu annem gümrük müdür yardımcısı, bilgi olsun diye ekliyorum.

+1
    werginin bile wergisinin alindigi bi ulkedeyiz. cok sey yazardim da simdi tadim kacmasin sabah sabah.

• z-5500
    bence paraya kıy ve Z-5500 al.oyunlardan aldığın zevk katlanıcak.

asıl senin gibilere

• arkadaslar ben Sony DAV-DZ230 modelini dusundum sizce nasi logitech kadar iimidir diilse bile kullanilabilrmi??
    senin anan baban gumrukte calisabilir ama bende bi okadar topkapida posta gumrukte tirmaladim oyuzden bana neyin ne oldugunu anlatmaya calisma.. boyun kadar paketi ben ingiltereden 50 dolar civarina getiritiyorum ve getirttigim herseyin gumrugunude oduyorum.. arti senin o alete yurtdisindan aldigin paraya gumrugu eklesen uzerine birde kargoyu eklesen yinede daha ucuza gelir istedigin kadar carpip bolebilirsin hee birde benim nerde yasayip yasamadigimi naptigimi bilmeden sallamasan daha bi guzel olur kimse salak degil ama sen kendine yakistiriyosan yapabilcek biseyim yok :D

p.s z5500 sucks!

• Arkadaşlar konu başlığı uygun fiyatlı ses sitemi ama niye Z5500 öneriyorsunuz . Daha uygun her ne kadar aynı kalitede olmasa da aynı işi yapabilecek cihazlar önerelim

PS3 İçin uygun fiyatlı hoparlör yada ses sistemi ?

People are born free
    life chained forever NBC
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.