Şimdi Ara

PS3 için TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 için tv almak istiyorum. Fiyat sınırı 1700 tl ama input lagsız bir tv olmalı. Aynı zamanda dual play de gerekiyor o yüzden LG olmalı dual play(2 kişilik oyunları ekran bölünmeden oynayabilme, bilmeyenler için yazdım). Aynı zamanda 32 inç mi 46 inç mi alacağıma karar veremedim. odaklanma sorunu olurmu acaba ?

En az 200 hz olmalı

• LG 47LM640 DVB-S FULL hd 3D LED LCD TV + 4 GÖZLÜK 2079 TL.
    -200tl kart indirimi ile en dip fiyat, kaçırılmaması gerekir
    http://www.kliksa.com/urun/lg-47lm640-dvb-s-full-hd-3d-led-lcd-tv-4-gozluk/900366114

Dual play aslında tüm fpr lerde yapılabilir zaten işin çıkışını da geçen senelerde bir Türk mucidi yapmıştı sanırım LG de onlardan esinlenip 2012 serisinde üst seri tvlerde vermeye başladı

http://www.youtube.com/watch?v=jj5jwIQI8rY

• iyi öneri ama ben bu input lag olayına takıldım çok hassasımdır o konuda.
  • input lag olayına takıldım çok hassasımdır diyorsan o zaman 120hz olan monitorler mevcut onlardan alıp tv sevdasından vazgeçeceksin
  • artık ps4 için bak derim.
  • Fiyati cok yuksek tutmussunuz bence.tvlerden cok anlamam etmem sadece kendi kullandigim tvyi size diyeyim bir arastirin.panasonic l42e5.yari smart tv diye geciyor.42 inc.ben kampanyali 999tl ye almistim.sadece pes 2013 oynuyorum.duvar mesafem 4 metre yok.performansi benim icin cok iyi.ama siz 200 hZ demissiniz bu urunde 150hz yanlis hatirlamiyorsam.teknosa en son 1299 a satiyordu ellerinde varmi bilmem.
    Bunlar benim dusuncelerim,tuplu tv den sonra ilk defa bu tarz bi tv kullandigim icinde bana iyi gelmis olabilir.kolay gelsin.
    Ayrica ps3 te oyun acilir acilmaz benim tv kendiliginden 60hz e dusuyor.amac input lag denilen seyi onlemek sanirim.
    Gene sanslisiniz bana bunlari yazan olmadi akliniza takilan bir sey olursa yazabilirsiniz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 25 Şubat 2013; 5:15:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrenciyiz haliyle ps4 alcak para yok :D

ve tv büyük olucak çünkü evde tv yk ( 55 ekran tüpü bozuk arçeliği saymazsak :) )
    oyüzden 81 ekrandan
    küçük olmamalı

Ve dual play olmalı ( LG den başka tv de yok !)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4k Tv'de Playstation 4 Oynamak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 46es6750
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.