Şimdi Ara

ps3 için lcd tv tavsiyeleriniz nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en düşük 40" olmak üzere full hd lcd tv tavsiyeleriniz nedir? Birde Samsung mu Sony mi önerirsiniz?

kontrast, ms değerlerini falanda yazarsanız çok güzel olur.

teşekkürler

• Sony W5500 40" nasıl arkadaşlar tavsiye eder misiniz. SD yayınlarda nasıl olur
  • LG 42LH5020 kullanıcısıyım ve kesinlikle tavsiye ederim. Sony alacaktım fakat 5 veya 8 ms. modeller mevcut olduğu için almadım. Kontrastı da düşük geldi. Samsung ise kontrast oranını yazmıyor (onun yerine ultra veya mega kontrast yazıyor) ancak iyi incelendiğinde 50000:1 gibi düşük rakamlar görülüyor. 42LH5020'nin özelliklerini yandaki sistem panelimde görebilirsin. Henüz PS3 almadım PS2 sahibiyim ama component kablo ile güzel görüntüler alıyorum (gran turismo 4, god of war 2 vs.).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 30 Ekim 2009; 13:20:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

LG 42LH5020 kullanıcısıyım ve kesinlikle tavsiye ederim. Sony alacaktım fakat 5 veya 8 ms. modeller mevcut olduğu için almadım. Kontrastı da düşük geldi. Samsung ise kontrast oranını yazmıyor (onun yerine ultra veya mega kontrast yazıyor) ancak iyi incelendiğinde 50000:1 gibi düşük rakamlar görülüyor. 42LH5020'nin özelliklerini yandaki sistem panelimde görebilirsin. Henüz PS3 almadım PS2 sahibiyim ama component kablo ile güzel görüntüler alıyorum (gran turismo 4, god of war 2 vs.).

ilginiz için teşekkürler
  • en az 30 kişi bakmış 1 tane yorum var
  • araştırdım ve bu 2 tvyi buldum. İkiside 100 hz ve kontrast değeri 100000:1

SAMSUNG 40B650/653 40" FULL HD LCD TELEVİZYON

veya

SONY KDL-40W5500 40'' FULL HD BRAVIA LCD TELEVİZYON

da karar verdim. İkisinden biri olacak gidip görüp seçimimi yapacağım. Şuanki tercihim %55 Samsung'tan yana ama.
  • Dostum ben gecen seneden beri sony 40s4000' le ps3 oynuyorum, bu geçen sene çıkan televizyon ve ne araba yarışında nede başka herhangi bi oyunda sıkıntısı yok. Senin kararsız kaldığın iki makine de çok iyi lakin karar vermek için fiyat ve estetik baz alabilirsin. Çünkü özellikleri seni kesinlikle tatmin edeceğinden eminim. Ama sony alırsan bravia sync sayesinde diğer sony aletlerinle iletişim kurabilirsin bu da aklında olsun.
    He bide insan gözü 8 ms ve daha altı hızları algılıyamıyo o üzden rahat olabilirsin, 8ms gayet iyi bi hız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 için TV tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Ps2 için tv hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda20001

Dostum ben gecen seneden beri sony 40s4000' le ps3 oynuyorum, bu geçen sene çıkan televizyon ve ne araba yarışında nede başka herhangi bi oyunda sıkıntısı yok. Senin kararsız kaldığın iki makine de çok iyi lakin karar vermek için fiyat ve estetik baz alabilirsin. Çünkü özellikleri seni kesinlikle tatmin edeceğinden eminim. Ama sony alırsan bravia sync sayesinde diğer sony aletlerinle iletişim kurabilirsin bu da aklında olsun.
    He bide insan gözü 8 ms ve daha altı hızları algılıyamıyo o üzden rahat olabilirsin, 8ms gayet iyi bi hız

İlginiz için teşekkürler.
    Kararım şuanda Samsung'tan yana. Bir yandanda Sonyde çok iyi bir marka olduğundan aklım ona kayıyor. İkisinide mağazada karşılaştırarak alacağım zaten.Kısmet artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.