PS3 kullanmak için Migrosta 299 YTL.'ye satılan seg 72 ekran flat tv'yimi alsam yoksa 1200 YTL ye 32'' Sony veya başka bir marka HD ready Lcd tv' mi alsam karar veremedim. Maddi olarak ben fiyat açısından en uygun olan crt televizyonu almak zorundayım. Full Hd bir tv almak için maddi imkanlarım yetrsiz kalıyor. Neden Tv almadan Ps3 aldın diye aklınıza bir soru gelirse eğer; Ps3 için para ödemedim zaten o cihaza okadar para veremem normal şartlarda ama Ps3 bana hediye geldi :).... keşke biriside Full hd bir Lcd tv hediye etseydi... :O))
Tüplü ile hd-ready bile olsa lcd veya plazma tv arasında dağlar kadar fark var. Ps3 için tabi...Fiyat limitinde alacağın lcd zaten 32" olur. Onda da full-ready farkını göremezsin. O yüzden keşke fullhd olsa diye kendini üzme.
PS3 için LCD
SD yayın için CRT
öncelikle SD yayını günde kaç saat
PS3'ü günde kaç saat kullandığına bak hangisi daha fazla ise tercihini o yönde kullan.
Bu durumda 299 Ytl ye Seg 72 ekran flat tv. yi almak bana şart oldu...
bir çok full hd panelin bile crt kalitesini yakalayamadığını düşünürsek bu durumda crt daha iyi bir alternatif gibi duruyor. Saygılar
Mecburen öyle olacak... zaten lcd alsamda Hd receiver alamayacağımdan 60 YTL lik bir receiver la tv yayınlarını izlemeyi düşünüyorum. benim asıl hevesim PS3 ile daha çok vakit geçirmekti ama nasip işte... belki 1-2 sene sonra Full Hd 100 Hz bir tv alabilirimde hevesim kursağımda kalmaz.... :)
quote:
Orjinalden alıntı: universteli
bir çok full hd panelin bile crt kalitesini yakalayamadığını düşünürsek bu durumda crt daha iyi bir alternatif gibi duruyor. Saygılar
Bence normal bi tv al fakat 100Hz crt tv lerden alman çok daha iyi olur ps3 için.
crt tv aldığınızda ps3'ün hd görüntü kalitesinden yararlanamayacağınızı bilmelisiniz. yani bu amaca hizmet etmez. ancak imkanınız yoksa başka bir seçenek de görünmüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: gwznr
PS3 kullanmak için Migrosta 299 YTL.'ye satılan seg 72 ekran flat tv'yimi alsam yoksa 1200 YTL ye 32'' Sony veya başka bir marka HD ready Lcd tv' mi alsam karar veremedim. Maddi olarak ben fiyat açısından en uygun olan crt televizyonu almak zorundayım. Full Hd bir tv almak için maddi imkanlarım yetrsiz kalıyor. Neden Tv almadan Ps3 aldın diye aklınıza bir soru gelirse eğer; Ps3 için para ödemedim zaten o cihaza okadar para veremem normal şartlarda ama Ps3 bana hediye geldi :).... keşke biriside Full hd bir Lcd tv hediye etseydi... :O))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme