Şimdi Ara

ps3 için 720x576 / 50p sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evdeki led tv ye ps3 ü bağladığımda sol üst köşede başlıkta yazdığım gibi 720x576 / 50p yazıyor. görüntü kalitesini 1080p yapmak istiyorum. ps3 ün ayarlarından yap dediğimde görüntü desteklenmiyor diyor. hdmi kablodan mı kaynaklanıyordur yoksa başka bir durum mu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: fhb_fhb_fhb

evdeki led tv ye ps3 ü bağladığımda sol üst köşede başlıkta yazdığım gibi 720x576 / 50p yazıyor. görüntü kalitesini 1080p yapmak istiyorum. ps3 ün ayarlarından yap dediğimde görüntü desteklenmiyor diyor. hdmi kablodan mı kaynaklanıyordur yoksa başka bir durum mu var.

O televizyonun veya ps3 ün sorunu değil oyunların sorunu demekki o oynadığın oyunun görüntü kalitesi o kadar 1080 yapamassın. Benimde bütün oyunlarım 720p olarak açılıyor.
  • quote:

evdeki led tv ye ps3 ü bağladığımda sol üst köşede başlıkta yazdığım gibi 720x576 / 50p yazıyor. görüntü kalitesini 1080p yapmak istiyorum. ps3 ün ayarlarından yap dediğimde görüntü desteklenmiyor diyor. hdmi kablodan mı kaynaklanıyordur yoksa başka bir durum mu var.

Genellikle call of duty oyunları 1080 p olur. Yani ps3 ve tv'de sorun yok tamamen oyundan kaynaklanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bir sorun değil ps3'de yok denecek kadar az 1080p var
  • Sadece bir iki oyunda 1080p var çoğu oyun 720p de arkadasın dedıgı gıbı bu bır sorun degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

bu bir sorun değil ps3'de yok denecek kadar az 1080p var

sorunu çözdüm. sorun hdmi kablodan kaynaklanıyormuş. d samartın verdiği hdmi kabloyu taktım. ps3 un ayarlarından yükselttim görüntüyü sıkıntı kalmadı. demekki hdmi kablo önemliymiş
  • quote:

quote:

sorunu çözdüm. sorun hdmi kablodan kaynaklanıyormuş. d samartın verdiği hdmi kabloyu taktım. ps3 un ayarlarından yükselttim görüntüyü sıkıntı kalmadı. demekki hdmi kablo önemliymiş

Artik oyunlara girerken 1280x720 60p yaziyorsa sorun cozuldu demektir, ps3 ana menusunde de 1080p yazmasi lazim

Bu arada yukaridaki arkadaslar da iyi sallamis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

quote:

Artik oyunlara girerken 1280x720 60p yaziyorsa sorun cozuldu demektir, ps3 ana menusunde de 1080p yazmasi lazim

Bilmeyen sallıyor , forumun genel hali bu şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

quote:

Bilmeyen sallıyor , forumun genel hali bu şekilde

Valla cidden kimlerle takilip laf anlatmaya calisiyormusuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.