Şimdi Ara

Acil Yardım Harici Harddisk Gözükmüyor,Kafa Atma Sorunu,Tamir veya Veri Kurtarma Merkezi Tavsiye Ankara YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 1.5 tblik wd ext hdd 1021 model harici 3.5" harddisk var ici dolu bu sabah pcye taktim pc gordu yalniz kasti dondu icini acinca sonra cikardim taktim o dakikadan sonra bilgisyarda bir daha goremedim aygit yoneticisinden bakiyorum gozukuyor disk yoneticisine bakinca da disk1i baslatmaniz gerekiyor diyor 2 secenek cikiyir 2sini de yapiyom nafile disk1 bilimmeyen baslatilmamis diyor isin garip yani 2048gb yani 2tb gozukuyor halbuki 1.5tbdi nasil eski haline getirebilirim arkadaslar baska bilgisayarlarda da durum ayni onlarda da gormuyor formatlamadan eski haline nasil getirecem acil yardim icinde cok onemli belgelerim vardi lutfen biri bir cozum yolu soylesin

Edit:Android tabletime usb girisinden baglamaya calistim once tak tuk sesle calismaya basliyor icindeki disk donuyor 1 dk sonra tik tik tik diye ses verip bir anda stop ediyo tablete bakiyorum iste o en son anda gozukup ayriliyor kafa atmasi var herhalde bu sorunu nasil cozucem kontrol kartini degistirsem olur mu ya da ankara veri kurtarma merkezi tavsiyesi olan var mi
    isin basi su sekilde 700kusur gb veri vardi harddiskte ben bu harddiski yanlilikla formatladim sonra recovery programlari ile 50gb lik kismi kurtarip icine attim ertesi gunun sabahi harddiski actigimda gozukmedi bir daha da bilgisayarda simdi ben bu 700 kusur gbi kurtarabilir miyim ,veri merkezleri kurtarabilir mi tamamini ve de ANKARADA VERİ KURTARMA MERKEZİ TAVSİYESİ OLAN VAR Mİ SOYLE 300-500 $ gecmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 26 Ağustos 2013; 16:53:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

<<<ASUS TF300T+DOCK TORCH RED KULLANICISI>>>

• yardim etcek yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

arkadaslar 1.5 tblik wd ext hdd 1021 model harici 3.5" harddisk var ici dolu bu sabah pcye taktim pc gordu yalniz kasti dondu icini acinca sonra cikardim taktim o dakikadan sonra bilgisyarda bir daha goremedim aygit yoneticisinden bakiyorum gozukuyor disk yoneticisine bakinca da disk1i baslatmaniz gerekiyor diyor 2 secenek cikiyir 2sini de yapiyom nafile disk1 bilimmeyen baslatilmamis diyor isin garip yani 2048gb yani 2tb gozukuyor halbuki 1.5tbdi nasil eski haline getirebilirim arkadaslar baska bilgisayarlarda da durum ayni onlarda da gormuyor formatlamadan eski haline nasil getirecem acil yardim icinde cok onemli belgelerim vardi lutfen biri bir cozum yolu soylesin

hocam size bir kötü haberim var. aynısı banada oldu wd 500 gb 2.5 inç vardı
    bi gün işim düştü taktım donanımı güvenle çıkart geldi ama bilgisayarımda yoktu disk yönetiminde 2 tb görünüyordu
    diskte çooook önemli bilgileriniz varsa kurtaran şirketler var ama biraz tuzlu
    ben diskin içini falan hep açtım ama sorun yoktu büyük ihtimalle yazma kafası ölmüştü benim

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB

• Öncelikle şunu söyliyeyim hiç bir harddisk %100 güvenli değildir ve ömür boyu çalışma garantisi veremezler.

Dosyaların için Veri kurtarma yazılımları mevcut iCare Data Recovery gibi.Bir ihtimal dosyalarını kurtarabilirsin ancak verilerin boyutuna göre uzun bir süreçtir.

Diğer bir seçeneğin ise, harddiski kutudan çıkartıp anakartına SATA kablosu ile bağlamak.Belki çalışabilir.

Garantisi varsa garantiye gönderebilirsin ama verilerine bir daha ulaşamazsın.Kurtarma yapmazlar.

Diğer bir biçimlendirme seçeneği ise, Windows XP ,7 yada 8 kurulum DVD'si takıp, format atar gibi biçimlendirme ekranına gelip, harici harddiski burada biçimlendirmektir.

• bozulmuş olabilir
  • arkadaşlar harddiski kutusundan cikarttim pcye taktim yine gözükmüyor pcyi acinca biostan önce siyah ekranda imleç yanip sonuyor sonra harddiske bakiyorum donuyor windows acilis ekraninda uzun bekletiyor sonra harddisk dönmeyi durduruyor PC öyle aciliyor ben napcam simdi bu harddiski içinde önemli şeyler vardi nasil calisabilir hale gelir bu alet ya da anakarada iyi bir harddisk tamircisi vs. yer var mi bunu tamir edebilecek lütfen yardim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gecmis olsun hocam. bu gibi durumlarla karsilasmamak icin 2 ayri yerde yedek tutarim. bundan sonra siz de boyle yaparsiniz artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

gecmis olsun hocam. bu gibi durumlarla karsilasmamak icin 2 ayri yerde yedek tutarim. bundan sonra siz de boyle yaparsiniz artik.

hocam tamir olma ihtimali yok mu

• quote:

quote:

gecmis olsun hocam. bu gibi durumlarla karsilasmamak icin 2 ayri yerde yedek tutarim. bundan sonra siz de boyle yaparsiniz artik.

bilemiyorum

• quote:

arkadaşlar harddiski kutusundan cikarttim pcye taktim yine gözükmüyor pcyi acinca biostan önce siyah ekranda imleç yanip sonuyor sonra harddiske bakiyorum donuyor windows acilis ekraninda uzun bekletiyor sonra harddisk dönmeyi durduruyor PC öyle aciliyor ben napcam simdi bu harddiski içinde önemli şeyler vardi nasil calisabilir hale gelir bu alet ya da anakarada iyi bir harddisk tamircisi vs. yer var mi bunu tamir edebilecek lütfen yardim

Sadece o harddiski taktiysaniz isletim sistemi olmadigi icin boot hatasi verir. Isletim sistemi yuklu olan harddiskle birlikte harici olani da icerden takarsaniz windows acilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustix619 -- 8 Ağustos 2013; 12:52:52 >

Orijinalden alıntı: mustix619

quote:

arkadaşlar harddiski kutusundan cikarttim pcye taktim yine gözükmüyor pcyi acinca biostan önce siyah ekranda imleç yanip sonuyor sonra harddiske bakiyorum donuyor windows acilis ekraninda uzun bekletiyor sonra harddisk dönmeyi durduruyor PC öyle aciliyor ben napcam simdi bu harddiski içinde önemli şeyler vardi nasil calisabilir hale gelir bu alet ya da anakarada iyi bir harddisk tamircisi vs. yer var mi bunu tamir edebilecek lütfen yardim

Sadece o harddiski taktiysaniz isletim sistemi olmadigi icin boot hatasi verir. Isletim sistemi yuklu olan harddiskle birlikte harici olani da icerden takarsaniz windows acilir.

yok hocam işletim sistemi olan harddiskte takili

• Bir ihtimal harddiskin kartı gitmiş olabilir. Eğer medyası sağlamsa harddiskinizle aynı seri olan sağlam bir kartı bulursanız sorunsuz çalışabilir.
    Ama medyası bozulmuşsa veri kurtarmak çok pahalı bir iştir.
     Acil Yardım Harici Harddisk Gözükmüyor,Kafa Atma Sorunu,Tamir veya Veri Kurtarma Merkezi Tavsiye Ankara YARDIM!!!

buradaki gibi bir karttan bahsediyorum. geçmiş olsun
  • quote:

quote:

Garantisi varsa servis tamir eder ama verilerini kurtarabilir misin bilemiyorum

• arkadaslar sorun hala devam ediyor ankarada tamir ettirebilecegim bir yer var mi lutfen yardim edin ya da ne yapmaliyim bir tavsiyede bulunun hicbir sey yapmadan bir anda nasil gider ya

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisayarın'da ubuntu kurulu bir arkadaşın veya tanıdık biri varsa ona gidip bir'de onda denemeni öneririm daha geçen bir abimin bir arkadaşının 500 gb'lık bir hdd sini aynı sorun'dan böyle kurtardım backtrack ile

Orijinalden alıntı: fable

bilgisayarın'da ubuntu kurulu bir arkadaşın veya tanıdık biri varsa ona gidip bir'de onda denemeni öneririm daha geçen bir abimin bir arkadaşının 500 gb'lık bir hdd sini aynı sorun'dan böyle kurtardım backtrack ile

hocam pardus vardi kurdum denedim onda da gormedi daha dogrusu sanal isletim sistemi uzerinden yaptim baglayamadim gozukmedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.