Şimdi Ara

ps3 hafıza durumu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 120 gb ps3 var sistem bilgilerinde 111 gösteriyor.
    hdd ye yüklü bf 3 ac 3 bf 1943 spec ops the line nfs most wanted ve payday 1 var ve boş hafıza 36 gb olarak gösteriyor ama normal de bakınca oyunlar toplamda 50 gb bile etmiyorlar toplam.bu durum normalmi ?.Neden bu kadar az hafıza gözüküyor sizce ?
    birde bf 3 ü kardeşliğin 5 kişi olduğu zamanda almıştım ve diğer 4 kişi ya bıraktı ya ps3 ü oyunu sattı vs yani kardeşlik şifresi yok eğer birşey olursa oyunu hdden silersem benim kendi hesabımdan kendi hakkımı tekrar indirebilirmiyim ?
    yani aslında bu bf 3 kardeşlik olayı olmasa format atacam makinaya ama onu geri kuramam diye atamıyorum bir yolu varmı bf 3 silinmeden format atmanın ?

• hiç bir hdd söylenen değerde toplam boyut olmaz
    500 GB hdd de yaklaşık 465 GB görünür
    çünkü 120 GB şu şekildedir. 120,000,000,000 byte = 120,000,000,000 / 1024 / 1024 / 1024 = 111,75 GB

bf3 ü oyunun alınan hesaptan indirmen lazım

oyunların boyutları haricinde birde update dosyaları var o yüzden boyutlar yüksek görünüyordur yanlışl hatırlamıyorsam most wanted bile yüklemeden sonra yaklaşık 2-3 gb update yapıyor
  • BF3'ün de Xbox'ta 17GB update i var.PS3'te de yaklaşık o civardadır.
  • -120 GB HDD'in 111 GB gözükmesi normal. Çünkü her PS3 (her cihaz) HDD'ten kendine yer alır.
    Mesela 80 GB, 74 GB olarak gözükür. 120 GB, 111 GB olarak gözükür. Vs. Yani oldukça doğal ve normal bir şey.

-PS3'ünün hafızasını bunlar doldurmuştur.

1) Oyun Updateleri
    2) Kutulu oyun oynuyorsan eğer HDD'e daha iyi bir performans için biraz kurulum yapar. "Oyun Verileri Yardımcı Programı"ndan bakabilirsin ve oynamadığın oyunların verilerini silebilirsin. Silince eğer ilgili oyuna girersen sadce yeniden kurulum yapar. Ve merak etme save kayıtlarına bir şey olmaz.
    3) Resim - Video - Müzik bölümleri de dolmuş olabilir. Resim-Müzik'i ele, yer tutmazlar pek ama videolar yüksek boyutlu olabiliyor.

-Ve arkadaşların de dediği gibi; BF3'ü alınan hesaptan indirebilirsin.

• @I-C-O @TheMuyu
    zaten 111 görünmesinden bi sıkıntım yok neden 111 göründüğünü biliyorum benim demek istediğim 120 gb var oyunlar güncellemeleri vs herşeyiyle taş çatlasın 50g tutması gerekirken 80 gb gösteriyor.Downloaddan baktımda bf 17 küsür dü galiba yanlış hatırlamıyorsam bu 17 gb a ek paketler ve dlc ler dahilmi ? çünkü premium var ve bütün dlc ler yüklü diğer oyunlarında update leri güncel ama 30 gb attıracak kadar etmez hiçbiride demek istediğim o.BF 3 dlc ler hariç 17gb sa tamam anlarım ama dlc + oyun+güncellemeyse=17 gb sa hala daha 30gb kaçak var.BF3 kardeşlik olmasa format atıp bakacam ama olmuyormuş artık ömür boyu böyle kullanıcaz.Zaten şarkı müzik film falan yok içinde.
    edit ve özet:BF 3 e kafandan 30 desek diğer oyunlarada 30 desek (güncellemeleri herşeyi dahil) 60 gb boş yer olması gerekmezmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 10 Eylül 2013; 3:00:39 >

• Garip bir soru soracağım, laptopun hddsini çıkardım laptopa monte ettim, hdd yanmıştı, şimdi ps3 hardisksiz açılmaz değilimi?, sistemi 30 gb bir flaşdiske yazabilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım burası yeri değil yeni konu açsana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.