Şimdi Ara

ps3 god of war 3 ü acmadı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni ps3 aldım bugn ps3 320 gb taktım god of war 3 cd sini öyle siyah ekran kaldı 8-9 dk kadar bekledm acılmadı cd yi cıkardm sonrada basılı tutup ps3 ü kapattım sorun ne acaba daha yep yeni ps3 nye böyle bise olmus olabilr ?

• tüplü tv ye mi bağlı yoksa lcd mi?
  • lcd tv 42'' LG 1080p tvm wr biraz film izledm birazda nette gezndm toplamda 30-40 dk kadar sonra bide god of war 3 oynym dedm taktm cd yi auto disc load on durumdayms takar takmaz actı oyunu siyah ekran öyle kaldı sonra bluray dönme seside kesildi sıfır sessizlk ve 0 işlem :) hç bişe yapmıodu makine içinden cd yi cıkarp basılı tutup kapattğm içn ps3 zarar görmüşmüdr ?
  • Ondan birşey olmaz.Birde ps3 menüsü falan gözüküyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 4 Temmuz 2011; 22:58:47 >
  • Garantisi varsa götürün verin
  • hayır hiç bi tepki vermiyo ps3 gamepad deki tüm tuslara bastım 10 dk bekledkten sonra ama hiç bi tepki vermedi sebebi ne olabilr ?
  • garantili ama bnce sorun cd de cünkü bi sürü bluray takıp izledm sorun cıkmadı ama oynu taknca sorun cıktı ama sonra tekrar baslatıp actğmda sorun cıkarmadan actı oyunu ?? sebebini cok merak ediorm ps3 üm ilk günden kalp krizi gecrtiodu bna :):) zatn sarı ısık yüznden korka korka aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum sen kurulumunu daha yapamamışsın eğer ps3 açılırken bip diyene kadar açma tuşuna basarsan olmaz.Gamepad deki ps tuşuna basarak açsaydın keşke internette kurulumuna bir bak.benim burdan anlatmam zor
  • God of War 3 te bazi diskler sorunlu cikmisti, siyah ekranda kalip gecmiyordu. Sanada denk gelmis olmasin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

God of War 3 te bazi diskler sorunlu cikmisti, siyah ekranda kalip gecmiyordu. Sanada denk gelmis olmasin?

CSI:Murattan iyi bir tespit kankam.Doğrudur bende gow 3 ü korka korka almıştım.Ama sorunlu çıkmadı maşallah.Oyunu nerden aldıysan git değiştir böyle böyle de.Olmaz derse adamı döv
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

dostum sen kurulumunu daha yapamamışsın eğer ps3 açılırken bip diyene kadar açma tuşuna basarsan olmaz.Gamepad deki ps tuşuna basarak açsaydın keşke internette kurulumuna bir bak.benim burdan anlatmam zor

kurulumu yaptım 3.66 yada güncelledim sonra da film izlemeye ve internette gezinmeye koyldm sanırm 40 -50 dk civarı oyalandm sonrada god of war 3 ü taktım bu sorun oldu sonra tekrar acıp bluray auto disc ''on'' u ''off'' yaptım takar takmaz kasmasın acmak icn die sorun cözüldü sizdede bu tarz şeyler olmuşmuydu ilk aldğnzda ?
  • By_Meto Bende Gow 3 ü korkarak almistim kanka. 120 küsür TL verdim essegimi saglam kaziga baglamak icin adama "sorun olsa getiririm ha " demistim, Adamda "tabiki" demisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 4 Temmuz 2011; 23:24:45 >

• hepsisony den aldım oyunuda ps3 üde ilk günden böyle bi sorun yasamak canımı sıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *-_LeOnİdAs_-*

hepsisony den aldım oyunuda ps3 üde ilk günden böyle bi sorun yasamak canımı sıktı

Müşteri hizmetlerine mesaj at durumu izah et ve başka bir cd ile değiştirmelerini iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: *-_LeOnİdAs_-*

hepsisony den aldım oyunuda ps3 üde ilk günden böyle bi sorun yasamak canımı sıktı

Benzer bir olaya yakın zamanda şahit oldum. Kuzenimin 60gb cihazı bozulunca slim cihaz aldık, cihaza mafia 2 oyununu taktım ve oyunu xmb menüde disk göründüğü anda hızlıca başlattım ancak cihaz siyah ekranda aynı sizin söz ettiğiniz gibi takıldı ve açma kapama tuşuna basıp kapatmam gerekti. Daha sonra tekrar açtım ve bu sefer daha geç yani oyunun animasyon görüntüsü gelene kadar bekleyip (xmb de disk üzerine gelince başlayan görüntülü ve sesli animasyon) sonra başlattım ve bu sefer sorunsuz çalıştı. Sizde de benzer bir sorun olmuş olabilir, auto start hızlı başlayınca takılma yapmış olabilir, daha önce ne 60gb olan modelde ne de kendi 80gb cihazımda böyle birşey yaşadım, slimlere ya da bazı slimlere has bir durum olabilir bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.