Şimdi Ara

PS3 GARANTİ HAKKINDA GARİP BİR SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SELAMLAR 2 SENE ÖNCE FAT KASA PS3 ALMIŞTIM BİR KEZ KENDİM HARDDİSKİNİ DEĞİŞTİRDİM BU ÜRÜNÜ GARANTİ DIŞI BIRAKIRMI?

İKİNCİ SORUMDA ŞU. PS3'ÜM 1 AY İÇİNDE SARI IŞIK GÖRÜRSE BİLİYORUM Kİ BUNUN ONARIMI OLMADIĞI İÇİN BANA GARANTİDEN SIFIR SLİM PS3 VERECEKLER. BENDE SARI IŞIK GÖRMESİ İÇİN NE YAPABİLİRİM? NE YAPARSAM SARI IŞIK GÖRÜR BU ALET HADİ YAPTIM DİYELİM, BİLEREK SARI IŞIK GÖRDÜRDÜĞÜM ANLAŞILIRMI? BU RİSKİ ALMAYA DEĞER Mİ NE ÖNERİRSİNİZ?

Orijinalden alıntı: more_than_ever_dream

fat üretimi durdu şuan ondan slim verirler diye düşündüm

Slim verseler bile sıfır olmaz başkasının tamir görmüş malını sana verirler en iyisi sendeki fat i sat üstüne para ekleyip sıfır slim ini al kafanda rahat olur
  • Arkadaşım ben bir hafta önce ps3 slim kasa teknosaya yolladım dah yeni 3 ay önce aldım oyunda donuyo ama şöyle söylentiler duydum şimdi beni aradılar ürününüz tamir olamıyor büyük bir ihtimal yenisi verilecek diye ama sana tamamen sıfır makine vermiyorlarmış ortak havuzdan daha önce tamir olmuş bir makine yolluyorlarmış malesef banada şimdi öyle yapacaklar herhalde

Orijinalden alıntı: more_than_ever_dream

ARKADAŞLAR SELAMLAR 2 SENE ÖNCE FAT KASA PS3 ALMIŞTIM BİR KEZ KENDİM HARDDİSKİNİ DEĞİŞTİRDİM BU ÜRÜNÜ GARANTİ DIŞI BIRAKIRMI?

İKİNCİ SORUMDA ŞU. PS3'ÜM 1 AY İÇİNDE SARI IŞIK GÖRÜRSE BİLİYORUM Kİ BUNUN ONARIMI OLMADIĞI İÇİN BANA GARANTİDEN SIFIR SLİM PS3 VERECEKLER. BENDE SARI IŞIK GÖRMESİ İÇİN NE YAPABİLİRİM? NE YAPARSAM SARI IŞIK GÖRÜR BU ALET HADİ YAPTIM DİYELİM, BİLEREK SARI IŞIK GÖRDÜRDÜĞÜM ANLAŞILIRMI? BU RİSKİ ALMAYA DEĞER Mİ NE ÖNERİRSİNİZ?

İşte böyle aklımızca uyanıklık yapıyoruz
    Ama ondan sonrada 3 liralık malı 5 liraya almak zorunda kalıyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turbo hakkında teknik bir soru
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.