Şimdi Ara

[PS3] Fifa 2014 Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar online maç yaparken sürekli bağlantı gidiyor.6-7 keredir oluyor ve yenik sayılıyorum.Modem çalışmasına rağmen böyle bir sorun yaşamam garibime gidiyor.Yardım edebilecek var mı? Port açsam sorun düzelir mi?

Modem markası : TP - LİNK - TD-W8951ND

PS3te kullandığım dns : 8.8.8.8 8.8.4.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan1923 -- 9 Ekim 2013; 11:38:05 >

• hocam eğer wireless la bağlıyorsan yapar. hele sinyal gücü %40 ın altındaysa kesin yapar. geçen hafta sırf bunun için eve wire döşedim. şu anda sorunsuz oynuyorum valla çok mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

hocam eğer wireless la bağlıyorsan yapar. hele sinyal gücü %40 ın altındaysa kesin yapar. geçen hafta sırf bunun için eve wire döşedim. şu anda sorunsuz oynuyorum valla çok mutluyum.

Hocam wifi yoluyla bağlanıyorum ancak modem aynı odada ve sinyal gücü %100.
  • çok ilginç bir durum var o zaman. peki ps3 de niye ekstra dns kullanıyorsun direk yerelden alsın denedin mi ?

ya da ps3 ün wi-fi sinde mi problem var. 2.el falan almadın demi hocam. başka online oyunda böyle bir durum oluyor mu?
  • quote:

çok ilginç bir durum var o zaman. peki ps3 de niye ekstra dns kullanıyorsun direk yerelden alsın denedin mi ?

ya da ps3 ün wi-fi sinde mi problem var. 2.el falan almadın demi hocam. başka online oyunda böyle bir durum oluyor mu?

Hocam DNS'yi dediğiniz gibi denemedim olmazsa bir de sizin dediğiniz gibi yapayım.Diğer oyunlar bir sorun yaşamıyorum PS3 yaklaşık olarak 4 yıldır felan var sadece Fifa serisinde sorun yaratıyor. :(

EDİT : Hocam wifi özelliklerinide söyleyeyim

Şifreleme : WPA2 -PSK ,AES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan1923 -- 9 Ekim 2013; 20:00:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan1923

quote:

çok ilginç bir durum var o zaman. peki ps3 de niye ekstra dns kullanıyorsun direk yerelden alsın denedin mi ?

Hocam DNS'yi dediğiniz gibi denemedim olmazsa bir de sizin dediğiniz gibi yapayım.Diğer oyunlar bir sorun yaşamıyorum PS3 yaklaşık olarak 4 yıldır felan var sadece Fifa serisinde sorun yaratıyor. :(

wi-fi özellikleri de benimkiyle aynı ama benimkini net sinyal azlığından yapıyordu bunu arada dev bir koridor ve baya duvar vardı. senin sinyal de %100. bağlantı kablosu varsa modemden wire çek en kötü ama son çare olarak. sadece fifa da sorun çıkması da kötü. peki maç içinde sadece EA mı oyundan atıyor yoksa psn de kopuyor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan1923

quote:

wi-fi özellikleri de benimkiyle aynı ama benimkini net sinyal azlığından yapıyordu bunu arada dev bir koridor ve baya duvar vardı. senin sinyal de %100. bağlantı kablosu varsa modemden wire çek en kötü ama son çare olarak. sadece fifa da sorun çıkması da kötü. peki maç içinde sadece EA mı oyundan atıyor yoksa psn de kopuyor mu?

Hocam sadece EA server hatası alıyorum ve Ultimate Team veya Season maçından atıyor.7-8 kere oldu artık moralimi bozuyor, 3-0 gibi bir skoru yakalamışken oyundan atması insanı sinirlendiriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Batuhan1923 kullanıcısına yanıt
    hocam durumu EA ya bildirmen lazım galiba oyun içinde hata gönder var. senin EA dan kaynaklı bir sorunun var çünkü. olmadı EA nın fifa sitesini bir araştır derim hata bildirim konusunda.
  • "A connection error has occurred" bu hatayı oyun oynarken günde en az bir kere alıyorum, bağlantı kopuyor ve saniyeler sonra tekrar bağlanıyor, seninki de buna benzer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

"A connection error has occurred" bu hatayı oyun oynarken günde en az bir kere alıyorum, bağlantı kopuyor ve saniyeler sonra tekrar bağlanıyor, seninki de buna benzer mi?

Hocam maç sırasında ağır bir lag oluyor ondan sonra bir uyarı veriyor ve bağlantı kesiliyor.O uyarı bu uyarı mı hatırlamıyorum. :)
  • Senin sorun çok farklı herhalde, çünkü benim dediğim olay her oyunda meydana gelebilen bir hadise, yukarıda sağda bir hata uyarısı çıkar ve eğer hata kodu yazarsa o koddan sorunun ne olduğunu bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.