Şimdi Ara

PS3-- FİFA 13 DONMA SORUNU (VİDEOLU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar görmüş olduğunuz gibi 160gb ps3 slim kullanıcısıyım.fifa 13 oynarken, oyun donuyor ve aynı esnada işlem ışığı(sarı ışık) yanık kalıyor, donup tekrar açılıyor,donup tekrar açılıyor bu şekilde gidiyor... Full format attım, quick format attım ama hiç bir şekilde bir değişiklik yok..... yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

YOUTUBE VİDEO LİNK:http://www.youtube.com/watch?v=9Y29wxpjdc8

• Içini temizlemekte fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation 2 aylık :) 0 alındı... hijyen açısından sıkıntı çektiğini sanmıyorum :)) işlemci falan diye düşünüyorum ama...
  • Sadece FIFA'da mı böyle ?
  • hocam sadece fifa da böyle yapıyor. onun dışında god of war 3 oynadım onda ara videoların bazılarında ve giriş videosunda donmalar yapıyordu. Sleeping dogs oynadım hiç bir problem yoktu. arkadaşımda denedim fifamı, onda patara çatara oynuyor hiç bir problem olmadan. tdu 2 oynadım onda da bi problem yoktu yalnız ara ara çok hızlı gittiğimde önümdeki araba kayboluyordu birden :)
  • Blu-Ray'de sorun olabilir.
  • bluray okuyucumda mı demek istediniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    PES 2018 Kasma-Donma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    FİFA 11 crack sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca bluray de sorun olsa sleeping dogs gibi bir oyunda(gta yavrusu) problem yapmazmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

Blu-Ray'de sorun olabilir.

+1

• Anlaşılan sizin ps3 Fifa yı sevmiyor ama arkadaşın dediği gibi bi bakım yapsanız veya yaptırsanız iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: DJavadi

bluray okuyucumda mı demek istediniz ?

FIFA'ın diskinde.
  • hocam fifasız hayat motorsuz araba ya... arkadaşımın ps3 ünde düzgün, ne kadar fifa taktıysam bende bozuk :)) zaman zaman kırasım geliyor valla. üflesem düzelmez mi :)))
  • Fifa serisinde kronik bir sorundur yeni nesilde bu sorunların aşılması temennimiz
  • sizde mi aynı sorunu yaşıyorsunuz ?
  • quote:

sizde mi aynı sorunu yaşıyorsunuz ?

Fifada yaşamayan yokki ama severek oynuyoruz fifayı
  • season oynarken ki kitlenmeyi donmaları ne yapıcaz :)) psn ver de bi maç yapalım o halde :)
  • Arkadaşlar yinede bu konuya bir çözüm olabileceğini düşünen veyahutta bilen varsa lütfen paylaşsın çok sinir bozucu.. career season head to head ayrım olmadan kasmalar donmalar vs...
  • Up.. Litfen yardiiim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Up.. Litfen yardiiim

fifa online oynarken aynı internetten biri facebookta bile dolaşsa her tıkında maçta donma olur o yüzden ben maç yaparken evde hiç kimse internet kullanamaz. senin sorununda o dur. veya ps3 ü wifi ile bağladıysan modem başka bi odadaysa sorun olabilir. internet hızın kaç?

www.hizinitestet.com
    http://www.hizinitestet.com/#
    buradan hızını test et bakalım teste bastığında ilk olarak ping değerini verir pingin en fazla 25-30 olması lazım ping 30 dan yüksekse donar bence. normali 15 civarı çıkması lazım

• 16 mb net olarak alıyorum. pc dede var fifa 13, onda online oynarken herhangi bir donma yok fakat ps3 te yapıyor. onun dışında modem odada ve ethernet kablosunu çıkardığımdan beri ciddi şekilde azalmalar var donmalarda. yarın ps3 ü garantiye vericem. bahçeşehirden floryaya.... :) 10 gün max. dediler. 10 gün sonra 0 ile değişecek ve bana telefon edilecekmiş. bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.