AMD Adrenalin CPU OC sorunu.
Selamlar arkadaşlar.
AMD Adrenalin 24.3.1, yani son sürümü kullanıyorum. Youtube videolarında gördükten sonra kendimde farkettiğim bir eksiği paylaşmak istiyorum. Yazılım içerisindeki Performans/Ayarlanıyor kısmında sistem sekmesi yok. Dolayısıyla(yapacağımdan değil de) CPU overclock yapmama AMD Adrenalin izin vermiyor.
Pc özelliklerini, uygulama resmiyle birlikte buraya bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Asus prime b550 mk anakart
RX 6900 XT ekran kartı
Ryzen 7 5800X3D işlemci
Modüler Psu Güç Kablosu
İyi forumlar arkadaşlar. 850w 80+ Gold Psu'ma kabloları aşınmış olduğu için yeni kablo seti almak istiyorum fakat beni endişelendiren konu; kablo seçiminde watt ne kadar önemlidir? Bana yolladıkları kablo tam modüler 750w veya 1000w bir PSU'ya göre tasarlanmışsa, aradaki fark benim bileşenlerime herhangi bir zarar verir mi? Teşekkürler.
İyi geceler arkadaşlar.
Başlıkta belirtmiş olduğum gibi 2011 2.0 tdi 4x2 bir amarok sahibiyim. Araç hemen hemen 5 yıldır bende. 210.000 Km'ye gelmiş durumda. Yormadan, araziye çıkarıp zorlamadan, basmadan kullandığım aracımda 6 ay önce yolda giderken KIRMIZI yağ lambası yandı. OBD'de okuduğumuz zaman yağ basınç arızası olduğunu gözlemledik(tabi aracı hemen servise çektirttim). Yağ müşürü değişimiyle başladığımız bu serüveni, yağ pompasının değişmesiyle noktaladık. Yağ pompası değişimi için karter açıldığında, çapak kontrolü yaptık fakat çapak gözlemlemedik. Ustam aracın çok temiz olduğunu, saat gibi çalıştığını söyledi. Yeni orjinal müşür ve orjinal yağ pompasıyla 6 ay ilerledikten sonra yine aynı sürprizle karşılaştım. Düşük devirde giderken bazen yağ basınç lambasını yakıyor fakat devri yükselttiğim anda ışık kesiliyor. Araç motor sesinde herhangi bir değişiklik gözlemlemedim. Kısacası durma, kalkma, öksürme, aksırma, çekişte düşüklük vs. hiç bir sorun yok. 2.0 TDI kullanıcılarına veya farklı bir görüş alabilmek adına ustalarımıza sormak istiyorum; Nedir bu sorun Allah aşkına? :)) Motor tesisat kablolarının aynı zamanda arızayıda tespit ettiğini, tüm bu kabloların tek bir kablo üzerineden beyne aktarıldığı konusunda birden fazla ustadan bilgi aldım. Kabloları kontrol ettirmek için randevu aldım, en kısa sürede baktıracağım. Bu sorunun arabaya sonradan takılmış olan ekrandan bile kaynaklı olabileceğini söyleyen bir çok insan var. Bu hususta her türlü bilgi, rotamı sağlıklı ve parçalanmadan oluşturabilmem adına çok önemli. O sebeple yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler&Saygılar.
Silinsin lütfen.
|
|
Gmaegames malware! acıl yardım
|
M Sport BMW
|
f20 1.16 Geri vites ayna ayarı.
|
Köpekle yatağı paylaşmak..
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 201
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 10.672 (Bu ay: 162)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun