Şimdi Ara

PS3 EXCLUSIVE YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Ps3 sahibiyim evde Xbox360'ta mevcut Ps3 için Exclusive oyunlarının bulunduğu bir liste mevcutmudur birde siz hangi oyunları tavsiye edersiniz, artı olarak Ps3te eşimde oyun oynayacağı için bayanların sevip oynayacağı oyunlarıda önerirseniz sevinirim. Yardımlarınız için teşekkür ederim..

• Merhaba , BURAYA >>>>> TIKLA
  • Merhaba Teşekkür ederim. Sizin tavsiye edeceğiniz oyunlar varsa yazarsanız sevinirim.
  • eşinle beraber lbp 1 - 2 oynayabilirsin. ayrıca heavy rain gow 3 uncharted 2 infamous bunları öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

eşinle beraber lbp 1 - 2 oynayabilirsin. ayrıca heavy rain gow 3 uncharted 2 infamous bunları öneririm

teşekkür ederim.
  • Listeden seçtiklerim:

GoW Collection (ilk iki oyunu barındırır. ilk iki oyun PS2 oyunudur. oynamalısın ki hikayeyi tamamen anla.)
    GoW 3

Gran Turismo 5
    Heavy Rain
    Heavenly Sword
    Demon's Souls
    Infamous (2.si de çıkacak hem de Türkçe. mutlaka oynamalısın)
    Killzone 2 (fps seviyorsan oynamalısın. 3.sü de gelecek o da Türkçe. az kaldı)
    LittleBigPlanet 1-2
    Ninja Gaiden Sigma 1-2 (eğer bu türü seviyorsan çok eğlenirsin. oyun çok zor ama çok güzel)
    Uncharted 1-2 (3.sü de gelecek Türkçe demekten mutluluk duyuyorum. Mükemmel bir seridir Uncharted)
    Yakuza 3 (ben oynadım çok zevk aldım. araştırırsın, hoşuna giderse alırsın.)
  • Teşekkürler Anarkos tavsiyelerin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekken 6 oyun konsolu yardım
    7 yıl önce açıldı
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aklıma ilk gelenler.

Heavenly Sword
    Killzone 2
    Uncharted 1-2
    Little Big Planet 1-2
    infamous
    GT 5
    Heavy Rain
    Resistance 2
  • Little Big Planet 2 eşiniz için ideal
  • Teşekkürler yorum yapan herkese.
  • asassins creed brotherhood belki bilirsin 2nizde severek oynayacağınıza inanıyorum güzel bi oyun eşinizde sevecektir. Atlama zıplama falan ilgisini çeker sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.