Bildirim
PS3 EXCLUSIVE YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba , BURAYA >>>>> TIKLA -
Merhaba Teşekkür ederim. Sizin tavsiye edeceğiniz oyunlar varsa yazarsanız sevinirim. -
eşinle beraber lbp 1 - 2 oynayabilirsin. ayrıca heavy rain gow 3 uncharted 2 infamous bunları öneririm -
quote:
Orijinalden alıntı: the_imam912
eşinle beraber lbp 1 - 2 oynayabilirsin. ayrıca heavy rain gow 3 uncharted 2 infamous bunları öneririm
teşekkür ederim. -
Listeden seçtiklerim:
GoW Collection (ilk iki oyunu barındırır. ilk iki oyun PS2 oyunudur. oynamalısın ki hikayeyi tamamen anla.)
GoW 3
Gran Turismo 5
Heavy Rain
Heavenly Sword
Demon's Souls
Infamous (2.si de çıkacak hem de Türkçe. mutlaka oynamalısın)
Killzone 2 (fps seviyorsan oynamalısın. 3.sü de gelecek o da Türkçe. az kaldı)
LittleBigPlanet 1-2
Ninja Gaiden Sigma 1-2 (eğer bu türü seviyorsan çok eğlenirsin. oyun çok zor ama çok güzel)
Uncharted 1-2 (3.sü de gelecek Türkçe demekten mutluluk duyuyorum. Mükemmel bir seridir Uncharted)
Yakuza 3 (ben oynadım çok zevk aldım. araştırırsın, hoşuna giderse alırsın.) -
Teşekkürler Anarkos tavsiyelerin için -
Aklıma ilk gelenler.
Heavenly Sword
Killzone 2
Uncharted 1-2
Little Big Planet 1-2
infamous
GT 5
Heavy Rain
Resistance 2 -
Little Big Planet 2 eşiniz için ideal -
Teşekkürler yorum yapan herkese. -
asassins creed brotherhood belki bilirsin 2nizde severek oynayacağınıza inanıyorum güzel bi oyun eşinizde sevecektir. Atlama zıplama falan ilgisini çeker sanırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X