Şimdi Ara

PS3 Exclusive Oyunları Listesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
7
Favori
3.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bigbooss

listede bazı oyunlar eksik gibi geldi. biraz daha fazla olması gerekmiyormuydu. hatırlayan arkadaşlar ekleme yapsınlar tam liste çıksın ortaya ...

azizim full liste bu olması lazım
    belki 1-2 oyun eksiktir

Amerikada şu ana kadar çıkan tüm exclusive oyunlar bunlar. Bi siteden aldım.
    PSN oyunlar hariç tabi... Pain, PixelJunk gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

listede bazı oyunlar eksik gibi geldi. biraz daha fazla olması gerekmiyormuydu. hatırlayan arkadaşlar ekleme yapsınlar tam liste çıksın ortaya ...

belki 1-2 oyun eksiktir

Şuraya bakmakta fayda var. O sayfada Exclusive olarak dizersek sadece PS3'e özel oyunları görebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

belki 1-2 oyun eksiktir

Şuraya bakmakta fayda var. O sayfada Exclusive olarak dizersek sadece PS3'e özel oyunları görebiliriz.

eywallah..
    oraya baktım ama önceden zaten.
    çoğu PSN oyunu ve ileride gelecek oyunlar var orada.

Şu an çıkmış full retail exclusive oyunlarının hepsi yukarıda olması lazım.

Bitek Eyepeti kaçırmışım, oda daha Amerikada çıkmadığı için benim baktığım listede yoktu.

• güzel dizmişsin eyvallah
  • Heavenly Sword niye 79 ki?
  • Sırf bu oyunlar olsa bile bu makine kendini sattırır arkadaş. Teşekkürler Sony, teşekkürler oyun yapımcıları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Sırf bu oyunlar olsa bile bu makine kendini sattırır arkadaş. Teşekkürler Sony, teşekkürler oyun yapımcıları...

katılıyorum. Ki devamıda geliyor
  • Motorstorm gt (gametrailers) puanı : 7.8 gamespot puanı :7.9

MotorStorm: Pacific Rift gt (gametrailers) puanı : 8.6 gamespot puanı :8.0

puanıları nrden nasıl yazdın anlamadım..

buarada en cok guvendıgım vedunyada bna göre en iyi oyun inceleme sitesi gamespot neden sade.0.1 puan fark vermıs anlamadım hıcmı fark yok 2 oyun arasında ??

sonucta en iyi excl. oyunu goruntu oynanıs ve 2yıl gectı herkes yeni Motorstorm mu beklıyor.......Evolution Studios........
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

Motorstorm gt (gametrailers) puanı : 7.8 gamespot puanı :7.9

buarada en cok guvendıgım vedunyada bna göre en iyi oyun inceleme sitesi gamespot neden sade.0.1 puan fark vermıs anlamadım hıcmı fark yok 2 oyun arasında ??

sonucta en iyi excl. oyunu goruntu oynanıs ve 2yıl gectı herkes yeni Motorstorm mu beklıyor.......Evolution Studios........

Arkadaş puanları Metacritic sitesinden almış, bunu da ilk mesajında belirtmiş. Metacritic birçok konuda bu tarz listeler hazırlamaktadır, sektöründe saygıdeğer yayıncıların puanlarını alıp bir ortalama puan oluşturur. Gamespot veya Gametrailers'ın tek tek puanlarını yazmaktansa bu tarz sitelerin ortalama puanını yazmak daha doğru geliyor bana da. Metacritic'in sayfasına girersen MotorStorm'un 82 olmasında Gamespot'un verdiği puanların da katkısı olduğunu görürsün. Metacritic'in puanlama sistemi artık bir çok oyuncuya karar vermesinde yardımcı oluyor, açıkcası ben de Metacritic'i takip ediyorum.

• quote:

Azizim puanlamalar metacritic.com dan
    sadece 1 site değil
    bir çok sitenin ortalamasını alıp puan yapıyor.

Kesinlikle tek bir siteye bakıp ordan puan almaktan çok daha iyi bir sistem.

www.metacritic.com

Üsttede yazdım ana mesajda okumamışsın.

Puanlamalar metacritic.com dan

sadece 1 sitenin verdiği puanı koyamazdım asla yukarıya. bir çok sitenin ortalamasını koymak daha akıllıca

mesela motorstorm 1 in metacritic linki

http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/motorstorm?q=motorstorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 17 Mart 2010; 1:39:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

Arkadaş puanları Metacritic sitesinden almış, bunu da ilk mesajında belirtmiş. Metacritic birçok konuda bu tarz listeler hazırlamaktadır, sektöründe saygıdeğer yayıncıların puanlarını alıp bir ortalama puan oluşturur. Gamespot veya Gametrailers'ın tek tek puanlarını yazmaktansa bu tarz sitelerin ortalama puanını yazmak daha doğru geliyor bana da. Metacritic'in sayfasına girersen MotorStorm'un 82 olmasında Gamespot'un verdiği puanların da katkısı olduğunu görürsün. Metacritic'in puanlama sistemi artık bir çok oyuncuya karar vermesinde yardımcı oluyor, açıkcası ben de Metacritic'i takip ediyorum.

KESİNKİKLE...

oyun olsun
    sinemaya yeni giren film olsun
    alacağım DVD olsun

mutlaka önce metacritic e bakarım...

Çünkü illa bir filmi, oyunu, vs, abartan adamda olacak, onu karalıyanda.. ama bir cok insanın veya sirketin ortak gorusunu almak en dogru secenek.

Vizyona yeni bi film giriyo mesela metacriticde ortalaması cok dusukse gitmiyorum...
    Sonra gidene sordugumda berbattı diyolar zaten film

Ayrıca metacritic ortalaması 70 altı oyun almamayada özen gösteriyorum. Tek tük belki.

• yokmu yeni haberler Exclusive ... ler
  • Azizim daha çıkan yok, ama sanırım yakın zamanda çıkacak olan exclusiveleride ekliycem. Bugün yarın eklerim herhalde. Var bi kaç tane çıkacak exclusive
  • TRINITY Zill O'll

Hack'n Slash tarzı

• uncharted 2 tek geçerim
  • Liste güzel olmus. Konuyu acan arkadasin listeyi güncellemesi gerekir.
  • Siren: Blood Curse listeye eklenebilir. Kontrolleri biraz hantal ama bu nesildeki gerilim oyunu kıtlığında iyi bi alternatif.
  • LocoRoco Cocoreccho'da eklenmeli bence oda başarılı bir oyun bence.
  • Bu nasıl liste .
    GT5 Prolougue'den sonra GT5'in kendi yok.
    KZ2'den sonra 3 yok.
  • erkefur: Konu 2010 Martinda acilmis. Güzel liste olmus. Bende konuyu yukari cikardim arkadas listeyi güncellesin diye.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.