Şimdi Ara

PS3'e YellowDogLinux Kurulumu (Türkçe) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
20.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mhead

Benim merak ettigim bu isletim sisteminin internetten cekecegimiz oyunlarda ise yarayip yaramadigi. PAL veya NTSC, ps3 oyunlarinin orjinalini mi almak zorundayiz?

dostum linux yüklediğin takdirde, ps3 u konsol olarak kullanamazsın. yani oyunları oynatamazsın.
    linux işletim sistemi ile kopya oyunların bir ilgisi yok....
    Philips 47PFL9732D, Onkyo TX-NR 5010, B&W 703+HTM7 @ Audioquest Gibraltar Bi-Wire, Def.Tech PF15TL+, Monster HTS-1000, Sony SS-X7, QNAP 439 Pro II+, Cisco EA6500, Sony MDR-DS7000, PS4, Vu+ Duo, Philips 720SA, Acer 5742G, Nikon J1, iPhone, iPad

Satılık Onkyo TX-SR875
  • Selam Arkadaşlar

Merak Ettiğim Bir Şeyi Sormak İstiyordum

2.01 Versiyon Ps3 Um Var :) v2.01 e Linux Kurabilirmiyim ?? Ayrıca Linux Kurarak Veya Kurmadan Msn Messenger Kullanma Şansım Varmı ??

Cevaplayabilirseniz Cok Memnun Olurum

İnternetim Var Ve Normal Olarak Bağlanıp Kullanabiliyorum Ancak Msn Messengerda Kullanmak İstiyorum Böyle Bir İhtimal VArmı Acaba ??

Orjinalden alıntı: Eloir

quote:

Orjinalden alıntı: Mhead

Benim merak ettigim bu isletim sisteminin internetten cekecegimiz oyunlarda ise yarayip yaramadigi. PAL veya NTSC, ps3 oyunlarinin orjinalini mi almak zorundayiz?

dostum linux yüklediğin takdirde, ps3 u konsol olarak kullanamazsın. yani oyunları oynatamazsın.
    linux işletim sistemi ile kopya oyunların bir ilgisi yok....
  • arkadaşlar bakın burda ne var başka bir lünüx
    fedora linüz diye birşey izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=_ZXcuhJkwx4
  • Arkadaşlar acaba linux güzel çalışıyor mu?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_12094107/tm.htm burdan bakın birde burdaki link çalışıyor
  • Arkadaşlar buayki bir PC dergisinde Linux sun bir sürümünü kurup sunucu olarak çalıştırmışlar. Burda önemli olan kullanılan Lunizxin Cell işlemcisini tam olarak tanıması ve tam perfermansla çalışması. Dergiyi bulunca Lunix versiyonun ismini yazarım buraya...

"Xbox Live GameTag : ATiLA TR"

"PSN GameTag : AtilaDagdelen"

"Xbox One, PS4 Clan : MiT"

Canon EOS 5D Mark II - Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG Macro - Canon EF 50mm f/1.8 II

PANASONİC 55" TX L55ET5E
  • boot dosyalarını bulamadığım için yükleyemiyorum diyelim yükledik , beğenmedik olurya..... nasıl silcez formatlıcakmıyız ps3 arkadaşlar ?
    psn:okinore80
  • Devil kardeşim dediklerini uyguladım fakat usb klawye görmüyor ps3 format esnasında mause görüyor bu yüzden yellow dog un parolasını giremiyorum format yarım kalıyor ps3 ekranına dönüş için her iki tuşa basık tutarak format attım öylelikle döndüm nasıl aşarız bu sorunu ps3 modundayken klawye çalışıyor fakat yellow dog kurulumuna geçtiğinde tanımıyor..
  • kardeşim yellowdog 'u kuramadım bende ama ubuntu diye bir linüz var daha hızlı dediler onu kurdum fakat ondada masa üstündeki install ı tıklıorum yüklemek için next yerini göremiorum ekranın küçüklüğünden snaırım tüplü tv diye oluyor anlamadı mbende napıcaz ya of
    psn:okinore80
  • arkadaşlar birsey sorabilirmiyim
    linux bir tek bu sürümümü yükleniyor

linuxu kaldırmak istersem nasıl diskleri birleştirecem okinore arkadasımızda sormuş

divx filmler için codecleri nasıl yükleyecegiz

tesekkürler
  • Arkadaslar linux kurucam fakat konu hakkında çok az bilgim var..Biraz baktım ama çok anlamadım..Yellow dog 6 çıkmış bir de Fedora diye birşey var..Hangisini kurmalıyız..İkisinin farklarını ve avantajlarını yazarsanız memnun olurum...

yld6 yı ben de gördüm ama link bulamadım indirecek. var mı bilen?
    -Apple Macbook Pro 3.1 ve Apple Iphone 3G
    -Philips 2100w Ionic Saloon Saç kurutma Makinesi
  • YDL 6 şu an sadece YDL.net üyelerinin indirmesine açık.. mart ayı başından itibaren ücretsiz indirilebilecek..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.